• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Tak ano nova verze nepomohla
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Co je to za verzi?
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    zkusil bych nainstalovat itunes z dnesního rána
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak sem zjišťoval tu chybu a je to itunes chyba OxE 8000003 všude se o tom píse ale řešení jsem nikde nenasel
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Aha, ty casaky jsou fakt. Ja tenkrat downgradoval, protoze jsem presel na mini a spis ctu odborny PDFka anebo brousim po netu. Ted uz zrejme pujdu minimalne do 32ky. iPhone pouzivam 64ku, kvuli fotkam. Ale do iPadu se nahravaji zkomprimovane a orezane takze se to dalo zvladnout zatim.
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: no ctu par casaku... a celkem narazim na misto i na 64...
    a to tam nemam ani zadnej film na nejakou delsi cestu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Ja jsem si koupil 16GB dobrovolne :) A smazal jsem hry a koniny a celkem to staci.. na cteni a tak :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: no ja mam 16gb dvojku, ale uz bych to neudelal. 64 gb cellular za 20,5 tisice: http://store.apple.com/cz/buy-ipad/ipad-air
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: a nekdo si nekdy kupuje 16GB iPad???? Dobrovolne? :))))
    kolik stoji 64 GB?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Od doby kdy počítač neříkám každým digitalkám a kalkulačce
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: odkdy iPad nebo iPhone neni pocitac? :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CHILDINTIME: Ja počítač už prakticky nepoužívám jen potrebuju hudbu co mam v PC dostat do iPadu pak už počítač nikdy nepoužiju
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: windows xp se novyma itunes a ios7 zarizenima nejak serou, resilo se to bud tady nebo v iphone diskuzi..na google k tomu najdes hodne veci, moje doporuceni je xp nepouzivat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Nee to sem zatim nezkoušel... Spis jsem čekal jestli to není nějaký problem který se týká více lidi tady na foru
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: sám neporadím, proti Windows nic nesynchronizuju, ale zkoušel jsi to delší číslo prohnat Googlem?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Jo na win XP... Kabely mam dva a hlásí to neznáma chyba a pak je tam nějaký delší číslo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: a jak se to chová? iTunes něco hlásí? Nemůže to být kabelem? iTunes předpokládám na Windows? Čím více informací, tím spíš se najde řešení.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Od instalace iOS 7 se mi nedaří připojit k počítači k iTunes ani na iPadu ani na iPhonu... Nekdo nějaký nápad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam