• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: no ctu par casaku... a celkem narazim na misto i na 64...
    a to tam nemam ani zadnej film na nejakou delsi cestu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Ja jsem si koupil 16GB dobrovolne :) A smazal jsem hry a koniny a celkem to staci.. na cteni a tak :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: no ja mam 16gb dvojku, ale uz bych to neudelal. 64 gb cellular za 20,5 tisice: http://store.apple.com/cz/buy-ipad/ipad-air
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: a nekdo si nekdy kupuje 16GB iPad???? Dobrovolne? :))))
    kolik stoji 64 GB?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Od doby kdy počítač neříkám každým digitalkám a kalkulačce
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: odkdy iPad nebo iPhone neni pocitac? :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CHILDINTIME: Ja počítač už prakticky nepoužívám jen potrebuju hudbu co mam v PC dostat do iPadu pak už počítač nikdy nepoužiju
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: windows xp se novyma itunes a ios7 zarizenima nejak serou, resilo se to bud tady nebo v iphone diskuzi..na google k tomu najdes hodne veci, moje doporuceni je xp nepouzivat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Nee to sem zatim nezkoušel... Spis jsem čekal jestli to není nějaký problem který se týká více lidi tady na foru
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: sám neporadím, proti Windows nic nesynchronizuju, ale zkoušel jsi to delší číslo prohnat Googlem?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Jo na win XP... Kabely mam dva a hlásí to neznáma chyba a pak je tam nějaký delší číslo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: a jak se to chová? iTunes něco hlásí? Nemůže to být kabelem? iTunes předpokládám na Windows? Čím více informací, tím spíš se najde řešení.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Od instalace iOS 7 se mi nedaří připojit k počítači k iTunes ani na iPadu ani na iPhonu... Nekdo nějaký nápad?
    VFISA
    VFISA --- ---
    HORST_FUCHS: A plny restore zařízení nepomohl?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    VACA: ve vestavenem kalendari udelas novou udalost rovnou v pozadovanym case (tj bez nastaveni valcema) kdyz v tydennim/denni pohledu podrzis na pozadovanym dni a case prst.
    AILAS
    AILAS --- ---
    VACA: Na kalendář používám Siri. Pak jen doplním text. Je to rychlé a pohodlné. Tedy když Siri zrovna funguje :-)
    VACA
    VACA --- ---
    MICKE: ten vypada velice dobre. Vyzkousim free verzi a uvidim kterej z nich to vyhraje. Zatim jsou teda zhavy kandidati calendars a tento saisuke. U calendars se mi libi vkladani novejch udalosti, clovek nemusi donekonecna tocit "valcema" aby strefil spravnej cas, apod..
    Taky teda fce synchronizovani s internim kalendarem je pro me vyhledavana, protoze se mi zamlouva ze se denni zalezitosti zobrazujou v oznamovacim centru, coz mi prijde prakticky... To ale asi bidou umet vsechny tyhle lepsi diare, u Calendars to funguje oboustrane naprosto okamzite, to je ale u tyhle platformy asi normalni :)
    No nic jdu prozkoumat ten saisuke

KALIBAN: i za tenhle tip dekuju, trochu na me ale svym vzhledem pusobi, ze je primarne optimalizovanej do phonu, zatim si ho nechavam v zaloze... :)
    MICKE
    MICKE --- ---
    VACA: já používám SaiSuke hlavně z důvodu správy Google kalendářů, vyhovuje mi i možnost spravovat adresář co máme ve firmě na IBM LotusNotes.
    https://itunes.apple.com/us/app/saisuke/id289228987?mt=8

existuje i free verze s nějakým omezením
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: ty ucty co nechces aby se zobrazovaly mej v nastaveni vypnuty a zapni si je az se na ne budes chtit kouknout ty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam