• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    BEEBLEBROX: ze sítě
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    CROSS: Ahoj aktualizoval se mi iOS7 a pak nastalo období, kdy mi nešel nabít iPad. Nejdřív jsem si myslela, že mám špatný kabel. Můj syn ho rád kouše. Koupila jsem proto nový kabel. Ten chvíli nabíjel, ale jen do cca 64%. Pak se mi stalo jednou, že nabyl na 100 % a pak už jen max na 80%. Jenže včera mi to šlo na 64% a pak už jen Nenabíjí se. V nastavení Obecné jsem dala obnovit všechna nastavení a hned po obnově hlášení Nenabíjím se už nezmizelo. Pak mi syn iPad celkem dost vybil a připojila jsem ho a začal zase nabíjet. Většinou se stane, že nabije na 64% a tím to skončí. Je to zoufalost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: jaký soft a jak špatně se dobíjí baterie? Nedobíjí se, nedobíjí se na plnou kapacitu, rychle se vybíjí..?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj vsichni, instalovala jsem na iPadu soft a spatne se mi dobiji baterie. Mate s tim nekdo podobne problemy?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FLLIP: jojo uz na to koukam, bez tech 5e to stejne nema moc smysl :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CHILDINTIME: Ale je silně omezeny, pokud ho chces mít jako full verzi je to stejne za 5€. Pokud to mate již koupené, stačí dát obnovit inApp a aplikace je opět kompletní.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHILDINTIME: Je zdarma od aktualizace na ios7
    Viz http://appshopper.com/music/garageband
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CHILDINTIME: ne, normalne stoji 4,49€...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    garage band je free, to byl vzdycky nebo je to nejaka akce?
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: jj ted jsem na to prisel, mel jsem ted moznost to zkonzultovat s dlouholetym uzivatelem a ukazuje to tam prej jenom narozeniny lidi z kontaktu u kterejch je vyplneny datum...

Nicmene jsem si stahl aplikaci "svatky" udajne celkem pouzitelnou. Ale nejak mi to nejedenspadne po par fterinach. Kazdopadne diky za trpelivost se mnou...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Heled jmeniny jedine přes stáhnutí kalendáře s jmeninama, jinak ne.
    VACA
    VACA --- ---
    Ja to bral tak ze tohle sou pro vas ostrileny veterany ios systemu triviality, a ja s tim travim x casu nez nejakou banalitu vypatram...
    VACA
    VACA --- ---
    Dobra trochu sem polevil, diky a sorry za slabou chvilku.
    A kdyz by jste se nademnou jeste slitovali a poradili jak dostat ty jmeniny do oznamovaci oblasti? S googlem na to nestacim nachazi tisice veci o kaledari v os7 ale tohle ne a ne nalezt...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    WERT: jo tak ten google je boziii, nedavno mi ho poradila jedna holka a odvtedy ho piuzivam snad na vsechno co nevim ;)
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: povetsinou to resi google :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    Hele sorry ze se tady porad ptam na amatersky laicky dotazy, mam to fakt par dni a furt se trochu rozhoduju jestli to nebyl krok vedle, chybej mi tam naprosto zakladni trivialni funkce napr browsingu netem, ted zase resim JAK vyhledavat slova v prohlizeci, napr mam otevrenej online dokument kde je spooousta textu, a potrebuju vyhledavat klicova slova... Kde? Jak??? Help please... :'(

+a jak zobrazit ty jmeniny, poradi mi nekdo?
    Kdyz tak me poslete nekam kde se tyhle amatersky dotazy resej, jestli to tu povazujete za sofistikovanej klup nehodnej novackum, diky moc, a trpelivost se mnou prosim...
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: aha, ja sem to celou dobu hledal v globálním nastavení, ale ty jsi asi mel na mysli přímo v aplikaci zobrazit kalendář narozenin. To mam celou dobu, ale svátek v panelu se mi stejne nezobrazuje... Co dělám špatně?
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: nějak to nemuzu najít kde se to prosím děla?
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Zdravím, neřešil jste někdo chybu 28? všude nacházím že je to hardwarová chyba, ale Apple píše tohle: "These errors typically occur when security software interferes with the restore and update process. " Neřešil jste to někdo? Je to teda iPad 1 a Mac OS X Mavericks. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam