• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHILDINTIME: nebdue to tím, že musíš mít GSM modul? Nebo možná musíš jednou provést aktivaci na telefonu? Je to propárovaný nějak přes čísla pokud se nepletu.. alespoň pro inicializaci.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    777PLAY: Ani Viber.
    DXTR
    DXTR --- ---
    777PLAY: Neda. Ale pry tam funguje CAPS LOCK ;)
    777PLAY
    777PLAY --- ---

ZDRAVÍM .ZEPTAM SE JEDNODUŠE ...DÁ SE NA IPAD INSTALOVAT WHATSAPP?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jinak koukal jsem dnes na Air u místního dealera (že je má skladem prodejce u nás na vesnici [17k okresní město] asi znamená, že jich vyrobili fakt hodně), je to opravdu povedenej kousek, lehoučkej, ale počkám si na Retina Mini.
    CROSS
    CROSS --- ---
    EFA: Nevim, no, našel jsem normálně na webu Applu v technickým popisu, že ten se simkou má asistovanou gps, zatímco wifi model má jenom kompas.
    EFA
    EFA --- ---
    hele nevíte jak to je? umí ipad air wifi verze lokalizovat polohu? myslím tím, jestli obsahuje gps modul? 3G verze ho má. Vím že u předchozích modelů to tak bylo že gps fungovala en na 3G verzi. Je v tomhle nějaká změna? nikde sem se nic nedočetl
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Což o to, ten jsem instaloval, hned jak se objevil, ale to je pořád jenom iPhone verze.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    PS: klidně použitej - je pro mého syna ZTP/P
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Scháním orig. kabel pro iPad New - kdyz tak mi dejte vědět do pošty.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRASEEEK: A nejaky konkretni model za rozumny peníz? Kdyz koukám po beru tak se to pohybuje kolem 2k a víc skoro mi přijde ze za stejné peníze koupím smartphone s androidem a vydrží mi cely den nabitý oproti těm kouskům co sou třeba v Alte kde bych z toho nevyzdimal ani 8h
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAZATELL: u nas pouzivaji obchodnici MiFi a to frci fajn...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    BRUSINKA: A mohu se zeptat jaky je to tip routeru a jak dlouho vydrží na baterku?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KAZATELL: Já mám takhle zařízenou wifi po celym bytě (ale je to samozřejmě přenositelný kamkoliv jinam), funguje naprosto spolehlivě. Dokonce mi tady tu krabičku dal t-mobile zadarmo.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj tak jsem to už asi vyřešila. Kabel není originál a ve chvíli kdy se mi aktualizoval iOS 6 na iOS7 došlo k tomu, že se iPad nenabíjí na 100%. Apple na svých stránkách na tento problém upozorňuje.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Tam mam FUP limit 300MB a od T-Mobilu mam simku s FUP 10GB doteď sem mel tablet asus kde 3G mam ipad mam krátce a jestli si budu do budoucna kupovat další tak uz bude jedině s 3G nebo co to tam ted cpou...
    Bohužel mam dvojku a tu se mi asi nikde za verzi s 3G nepovede s doplatkem vyměnit
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: nejjednodusi je se pripojit pres iPhone :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam