• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRASEEEK: A nejaky konkretni model za rozumny peníz? Kdyz koukám po beru tak se to pohybuje kolem 2k a víc skoro mi přijde ze za stejné peníze koupím smartphone s androidem a vydrží mi cely den nabitý oproti těm kouskům co sou třeba v Alte kde bych z toho nevyzdimal ani 8h
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAZATELL: u nas pouzivaji obchodnici MiFi a to frci fajn...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    BRUSINKA: A mohu se zeptat jaky je to tip routeru a jak dlouho vydrží na baterku?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KAZATELL: Já mám takhle zařízenou wifi po celym bytě (ale je to samozřejmě přenositelný kamkoliv jinam), funguje naprosto spolehlivě. Dokonce mi tady tu krabičku dal t-mobile zadarmo.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj tak jsem to už asi vyřešila. Kabel není originál a ve chvíli kdy se mi aktualizoval iOS 6 na iOS7 došlo k tomu, že se iPad nenabíjí na 100%. Apple na svých stránkách na tento problém upozorňuje.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Tam mam FUP limit 300MB a od T-Mobilu mam simku s FUP 10GB doteď sem mel tablet asus kde 3G mam ipad mam krátce a jestli si budu do budoucna kupovat další tak uz bude jedině s 3G nebo co to tam ted cpou...
    Bohužel mam dvojku a tu se mi asi nikde za verzi s 3G nepovede s doplatkem vyměnit
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: nejjednodusi je se pripojit pres iPhone :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CHILDINTIME: Jmen to vypada snad jeste lip nez kdyby mi z tabletu trcel ten bazmek... A mate s tímto resenim nekdo zkusenosti?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: nebude to fungovat, muzes si poridit nejaky 3g wifi modem, das tam sim a vyrobi se wifi hotspot na ktery se pripojis z ipadu, neco jako: http://www.alza.cz/tp-link-m5350-d423612.htm
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Je možné k iPadu 2 bez 3G nějak připojit něco abych připojil simku? Mám objednanou redukci na USB a doma se mi někde v šuplíku válí takovem ten USB Dock na simku od t-mobilu... Bude to fungovat?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HOLKA: Ja bych chybu hledal pravé u toho vyměněnyho konektoru.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    MAAAT: Konektor je vyměněný cca 1 měsíc.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KARYSLAV: Tak je ráno a nabito je na 78% a místo bareterky je napsáno Nenabíjí se.Reklamace neprojde, protože už mám konektor vyměněný. Ne vždy skončilo u kousání kabílku :-). Když mi nožičkou křusnul display, tak jsem nechala vyměnit konektor. Až po této události jsem pátrala po pouzdru, který má ochranou fólii. Teď už iPad je celkem dobře chráněný, ale začalo blbnout nabíjení.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HOLKA: to je nějaký divný, buď je baterka mrtvá, nebo je něco s nabíječkou/konektorem. Jestli jsi zkusila jinejj kabel, zkusil bych jinou nabíječku. Jestli ani jedno nezabere, mazal bych s tím na reklamaci, dokud zbývá toho půl roku (pokud teda nemyslíš že to malej utopil/zkratoval).

Tohle na SW problémy nevypadá.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    HOLKA: Neni mozne, ze je jednoduse poskozeny (zaneseny) konektor v iPadu?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KARYSLAV: 1,5 roku starý Ipad new s retina display 32 GB cellular
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HOLKA: 1) jak je ten iPad starej, 2) která verze iPadu to je?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    momentální stav je, že se úplně vybil a teď jsem ho dala na nabíječku na celou noc - ráno uvidím na kolik se nabil
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    BEEBLEBROX: ze sítě
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    CROSS: Ahoj aktualizoval se mi iOS7 a pak nastalo období, kdy mi nešel nabít iPad. Nejdřív jsem si myslela, že mám špatný kabel. Můj syn ho rád kouše. Koupila jsem proto nový kabel. Ten chvíli nabíjel, ale jen do cca 64%. Pak se mi stalo jednou, že nabyl na 100 % a pak už jen max na 80%. Jenže včera mi to šlo na 64% a pak už jen Nenabíjí se. V nastavení Obecné jsem dala obnovit všechna nastavení a hned po obnově hlášení Nenabíjím se už nezmizelo. Pak mi syn iPad celkem dost vybil a připojila jsem ho a začal zase nabíjet. Většinou se stane, že nabije na 64% a tím to skončí. Je to zoufalost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam