CROSS: No proste sem relativne novacek v prostredi, takze sem stahoval treba i vic variant na jednu aplikaci abych si vyzkousel ktera mi vyhovuje nejvic. Taky sem prozkoumaval aplikace od ceskych vyvojaru zamerene na pouziti v nasem regionu, pak sem taky obcas zabruslil na stranky kde jsou price drops a apps docasne za darmo, taky jsem stahoval nejaky vyukovy programy, zase, povetsinou vic verzi ze otestuju ktera mi sedi nejlip. +no a na zaver jsem postahoval nejaky blbosti, jen tak ze zvedavosti a taky naky gamesky....
Ja sem si to uz pred tim rozrazoval do slozek. Pak se ale stalo ze sem apvycerpal plochy, (kapacitu uloziste nikoliv) a najednou se ikony novejch programu zacali shlukovyt vsechny prez sebe na prvnim screenu tak ze byly mimo mrizku, neslo na ne kliknout a ani kdyz se screen roztrasl do editacniho modu tak s nima nic neslo.
Rekl sem si ok, zkusim resetovat plochu, trea se to nejak srovna... Jenomze vlastne jeste horsi, protoze se tim zrusili vytvorene slozky(ceho sem se trochu obaval, ale nenapadlo me ze ma jen nekolok ploch k dyspozici) no a ztratou slozek se toho jeste vic dostalo mimo plochy...
Muzu davat do slozek co chci ale proste co je mimo plochy tak se neobjevi jinak, nez ze musim odmazavat dokud se nedostanu na jeho pocet ikon ktery je schopnej pojmout...
Priznam se ze tohle jsem tak nejak neocekaval a vzhledem k jinak celkem vyladenemunsystemu me prekvapuji i to ze nemohou ikony co uz se mu teda ted nehodej do kramu naskakovat plynule tim jak jim uvolnuju misto na plose mazanim nebo i shlukem do slozky, neumi to a ja musim dokolecka odmazavat a resetovat jak uz jsem se zminoval...
Jo je pravda ze jsem se nechal trochu unest a zaplevelil to, ale ze me takhle vytresta, to jsem necekal:(