• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: Nejsem agresivní, normálně jsem odpověděl a za mě si můžeš udělat čárku... Jen jsem psal že mi to připadá jak žabomyší války na fórech. Jinak kdyby to šlo tak bych připojovat i externí disk s filmama, fotkama a podobně
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: narozdil od tvych poznamek ja to proste chci vedet a ne jen tlachat proc to neni potreba...nechapu proc ses tak agresivni na ostatni
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: Občas potrebuju nejaky dokument z pracovního počítače, připojeni na NET v těch počítačích není a iTunes taky ne... Ale jinak to nepotrebuju... To je zase jak kdyz se hádali fanoušci jestli potřebuji BT a karty a podobně
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    rovnou sem napiste proc to usb tak potrebujete at si muzu delat carky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KARYSLAV: Ja používám jak Android tak iOS a rozdíl v tabletech mi přijde minimální... A rozhodně si jak onanista co by musel pořád ladit nepřipadám. To je jak názor pětiletého kluka na androi/Apple diskuzích, kde si navzájem poměřují kdo ho má většího a to sem tímhle dotazem rozhodně nechtěl vyvolávat
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KAZATELL:
    TIGU: ano android to sice umí, ale android je spíš taková onanie pro člověka co má pocit, že potřebuje něco pořád opravovat a ladit. Osobní mázor na android, prostě linux ve světe mOs. To už spíš věřím těm windowsům.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    VFISA: Umí, ale je to v iosu zakázaný. Dovolený k přenosu do ipadu z CF/SD jsou jen jpg a rawy z foťáků
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Neumí. iOS zařízení nemá koncept správy souboru.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KARYSLAV: Na androidu to jde úplně normálně a používám to tam každý den, ale chtěl jsem jen vědet jestli to ipad taky umí, surfaře bych si kvůli tomu rozhodně nekupoval
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Me to pise na ipadu4 "device requires too much energy". Takze pripojim jenom sd kartu nebo fotak. Soubory muzu prochazet jenom pres jailbreak iFiles. Jinak mi ipad nabidne pouze import fotek a videa
    TIGU
    TIGU --- ---
    KARYSLAV: Umí to i Samsung s Androidem - dokonce má i ten total comander :P
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KAZATELL: doporučil bych prodej ipadu a nákup Microsoft Surface, to bdue jediný řešní nutnosti importu z USB. Vážně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: pokud je mi znamo, sam o sobe to iPad ani aplikace primo od Apple neumi, maximalne iPhoto / Photos nactou fotky z karty (z USB disku jsem nezkousel) za predpokladu, ze rozpozna slozku vytvorenou a pojmenovanou fotakem.

Jestli to umi nejaka konkretni aplikace, to nemam ted jak vyzkouset.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte nekdo jestli lze otevřít, pripadne kopírovat data z flašky na ipad 2. Koupil jsem si takový ten bazmek 5v1 a nedaří se mi nic nacist tak nevim jestli nepotřebuji nejakou apku jako comander a podobně, nebo jestli to jen nejde
    KICHI
    KICHI --- ---
    HONCKA: jo, lightning kabel obsahuje elektroniku uvnitr
    SHARK
    SHARK --- ---
    VACA: ja mam MC Tube
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: Na youtube pouzivam protoober. Umi prehravat zvuk i kdyz je aplikace minimalizovana na pozadi
    VACA
    VACA --- ---
    Abych predesel dalsimu zbytecnymu stahovani hromady aplikaci pri hledani te nejpouzitelnejsi, zeptam se vas... Co by jste mi doporucili jako nejlepsi program na stahovani videa z youtube a jineho obsahu ze stranek?

Dekuji.
    VACA
    VACA --- ---
    DOOSH: to vypada zajimave, inzerujou to tam i pro android, ale nikde jsem se nedocet jestli to stejne dobre funguje i napric platformama.. ?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DOOSH: Dropbox mam ale to mi prave nepřijde moc efektivní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam