• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: Na youtube pouzivam protoober. Umi prehravat zvuk i kdyz je aplikace minimalizovana na pozadi
    VACA
    VACA --- ---
    Abych predesel dalsimu zbytecnymu stahovani hromady aplikaci pri hledani te nejpouzitelnejsi, zeptam se vas... Co by jste mi doporucili jako nejlepsi program na stahovani videa z youtube a jineho obsahu ze stranek?

Dekuji.
    VACA
    VACA --- ---
    DOOSH: to vypada zajimave, inzerujou to tam i pro android, ale nikde jsem se nedocet jestli to stejne dobre funguje i napric platformama.. ?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DOOSH: Dropbox mam ale to mi prave nepřijde moc efektivní
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: mysilm ze ne
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CHILDINTIME: A zvládne to i videa?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KAZATELL: třeba Instashare... Photostream... Dropbox...

Instashare – Transfer files the easy way, AirDrop for iOS, OS X and Android
    http://instashareapp.com/
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: zapni si na iphonu photo stream (settings -> photos & camera -> my photo stream), poslednich 1000 fotek se ti da photostreamu v icloudu (ale nebere to kapacitu z icloud backup storage kde je zdarma jen 5gb), na ipadu si to taky zapni, budes mit poslednich 1000 fotek dostupnych v obou zarizenich. (sync se deje kdyz jsi pripojeny na wifi). .. do alb v photos ti pribyde album my photo stream kde ty fotky budou.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jak nejlíp a nejefektivněji dostanu fotky a video z iPhonu na ipad? Mam 4s a dvojku ipad takze ta nova fce ios7 mi nefunguje.
    Jo a bez počítače nemam PC resp jen s XPckma a tam mi iTunes přestal fungovat
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Asi se předpokládá, že když to u 221. appky začne dělat bordel, že si toho uživatel všimne a přestane stahovat, a/nebo to začne řešit.
    VACA
    VACA --- ---
    HONCKA: za danych okolnosti, vzhedem k tomu ze s tim ma problemy (i kdyz pouze zobrazovani poctu spostecich ikon, vypocetne nikoliv) s tebou souhlasim, a divim se ze tam zadna restrikce neni. Takhle to pusobi nepatricne...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VACA: neni, ale asi je tam limit, me nikdy nenapadlo na tablet ani telefon si instalovat 200 aplikaci, jedina chyba, ze tam neni natvrdo zakaz instalace dalsi
    ARAON
    ARAON --- ---
    CROSS: V PC verzi taktéž. Jen je to poněkud pomalé a neohrabané. Doufám, že tohle jednoho dne nějak pořádně překopou. Spolu ze zbytkem iTunes ideálně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: jak říkám, nevim, jak je to ve windows verzi, na Macu máš záložku Apps a tam si s tim můžeš hrát.
    VACA
    VACA --- ---
    HONCKA: v mobilnim iOS se taky muze rozkopat system nejakejma pozustatkama po smazanejch app? Myslel sem ze v tomhle prostredi tohle neni... Coz jsem teda pokladal za jeho nejvetsi prednost...

CROSS: tohle jeste budu muset prozkomat, mozna mam stary tunes
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: nevim jak na Windows, ale na Macu v iTunes můžeš organizovat ikony, plochy a složky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VACA: myslel jsem to, ze by si zacal instalovat vsechno co by ti prislo pod ruku, ikony by ti to nerozhodili, ale dll hell by mohl, ikony si muzes poprehazovat pres itunes
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: no, ono timhle zpusobem je to snad jeste vetsi drama, na tech plochach se to radi abecedne, takze od urcityho pismena uz se nic nezobrazilo, zatimco v nastaveni uloziste se to zase zobrazuje podle velikosti, takze hledat v tom co koresponduje s plochama je hrozny...

Nicmene jsem to razantne promazal a uz snad dobry, ted jen nejak logicky zorganizovat to co zbylo.. (Taky dost umor teda, zminim se dolej v textu moje postrehy s praci s timhle..)

HONCKA: no toho defaultu sem se chtel prave vyvarovat, bo tam mam v nekerejch aplikacich uz docela dost dokumentu z ruznejch zdroju a zatim nikde nezazalohovany (to ted budu resit)

Ze bych timhle hura stylem slozil kazdej komp, no nevim s zadnym kompem se mi nikdy nic podobnyho nestalo, natoz ze by komp rozhodil pocet kolik ma zobrazit ikon, to mi prijde dost absurdni, ale chapu ze tohle vlastne neni az tak komp, jako spis takovej prerostlej mobil vlastne...

---

Zaroven teda obevuju ze by se mi od applu libilo nekolik detajlu, zlepsujicich prostredi.
    Jednak by se mi teda libilo kdyby se dalo spravovat rozlozeni ploch (to jak budou vypadat) z kompu, bylo by to daleko efektivnejsi, rychlejsi a hlavne pohodlnejsi. To pretahovani ikonky prstem prez obrazovky to je tak na to jakoze v terenu nekde jen lehce posmrdlat, ale zorganizovat si takhle prostredi mi prijde dost umorny, zdlouhavy a misty az krkolomny.
    To same prace se slozkama. Jednak bych ocenil kdyby se ta slozka otevrela prez vetsi plochu displaye! A ne jen takovy maly okynko s tim ze obrovskej prostor obrazu je absolutne bez vyuziti.... Klidne at se z ni stane cela plocha jakoby, vzdyt by to o mnoho zprijemnilo prostredi!
    Dalsi vec ze by se mi libilo kdyby ty slozky mihly mit barevnej nadech. Clovek by se daloko rychleji orientoval...
    A v neposledni rade nejakej zrychlenej pohyb po plochach... Treba rolovat po tech teckach dole jako alternativni pohyb..

---

KICHI: kdyz byl lightning kabel zhava novinka, tak jsem nekde cetl ze ho nekdo rozkuchal, a prej je v tom nejakej cip, jakoze kvuli originalite prej.. (?)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TIGU: yy, vidím to stejně. Nakupuju jak přímo u Apple (např. smart cover), tak řekněme lepší "oficiální" značky (Belkin, např. nabíječku do auta), tak na Dealextreme (různý kabely) -- podle toho, kolik na to mám času a jak moc chci/nechci riskovat.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Ale v poradku. Ja nerikam, ze je provozovatel spatny. Jak rikam - sam tam obcas neco koupim. Prave z duvodu zaruky a rychlosti dodani. Naivne take doufam (predpokladam), ze ty produkty nebudou uplny shit, kdyz za to clovek chce rucit. Ostatne stejne funguje i par spolecnosti trosicku vetsich rozmeru. Vyberou si par produktu z Ciny a kdyz se jim libi na tolik, ze za nej jsou ochotni rucit, nechaji si vyrobit par tisic kusu se svym logem a pak se to prodava v Evrope za 4nasobek ceny treba jako Sencor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam