• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: heh, comteprv v tom novym ipad air.. Ma stejny hw parametry, tam to musi vypadat jeste komicteji, ne?
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: jj… pockam si az to vyjde v ABC jako papirovej model
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: slož mi ho levnějc, rád ho koupim ;-]
    WERT
    WERT --- ---
    v tom novym ipadu mini nic neni… proc to stoji tolik penez? :)

CLUMP
    CLUMP --- ---
    CROSS: moc na videa nekoukam, ale obcas pouzivam air video ke streamovani z kompu v domaci wi-fi siti. sice to rekoduje, ale primo pri prehravani na strane pc.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Sice nijak extra na iOS videa neprehravam, ale zkus goodplayer. Ten mi zatim prehral vsechno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: ptal jsem se, protože po internetech se mluví o tom, že verze se SIMkou je hůř dostupná (vypadá to tak).

S videem neporadím, video na iOS moc nesleduju a když, tak H.264 nebo co to iTunes podporuje (všechno video doma honíme skrz iTunes). Tohle téma se tu čas od času objevuje, zkus pohledat v historii.
    VOY
    VOY --- ---
    CROSS: Vzal jsem tu holou 16 gb verzi, uz jsem spoustukrat mel velky oci a kupoval neco zbytecne vybavenyho, aby mi to pak nahodou nechybelo. Moje prvni iOS zarizeni, takze vyzkousim a kdyztak aspon bude duvod upgradovat.

Porad ale nevim jak se tema videaama, prehraju vsechno mozny bez rekodovani a pres sit?
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: mně napsali včera doručení 3.-10. prosince (objednával jsem ve švýcarském Apple Store). Kupuješ wifi nebo 3G/LTE?
    VOY
    VOY --- ---
    Ok takze ipad mini retina - K odeslání: 5-10 pracovní dny, Doručení: 28 Lis, 2013 - 05 Pro, 2013 , Expresní doručení. Mate nekdo drivejsi termin?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Neexistuje nejaky zpusob jak jednim iOS zarizenim ovladat druhe? Napr dite vzadu v aute kouka na filmy na ipadu, film dohraje a spolujezdec by mu ze sveho iphonu navolil jiny film na prehrani...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FLLIP: Jo to je to co hledám díky, kdyz sem zadal do AppStoru babysitter nebo webkamera tak to nacházelo spíš jen app jako obrozavku ke konkretni kameře a podobně
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: Mám na to aplikaci Presence, která z jednoho zařízení udělá kameru a ty se můžeš pak jakýmkoliv jiným ios zařízením s tou aplikací skrz svůj účet připojit a sledovat, případně umí i oboustraný zvuk a funkci hlídače, že pošle video na email v případě že se před kamerou něco pohne.
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: existujou na to normalne appky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nezkoušel jste nekdo pomocí iPadu a třeba iPhonu udělat webkameru pripadne spis nejaky babysitter?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Mně zase chybí varianta mám ipad mini a pořídím Air a když se mi bude hodně líbit, tak i mini retina :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: nemá Air 10"? :-] Tedy 9.7.
    SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: me tam chybi moje varianta

Neporidim, mam objednany iPad Air
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ale tak ono by to nemusel bejt spravce souboru, stacilo by kdyby se treba ve spustenem adobe readeru pri vsunuti karty do redukce obevila moznost cist podporovane formaty v ulozisti, klidne jen na rootu.. Podobne by mohl fungovat player..
    Resp. Ja nevim jak funguje ten import fotek z karty, kterej funguje, ale proc by to teda stejnym stylem nemohlo jit i s ostatnima beznyma formatam dat... Pdf, ipodem podporovane hudebni formaty a pod...
    VOY
    VOY --- ---
    Premyslim prave jestli si muzu dovolit jeste s objednavkou cekat, aby na me vubec do konce roku neco zbylo. Videl bych to na retinu mini 32 gb nejspis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam