• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    AILAS
    AILAS --- ---
    VOY: Nechci tě strašit a nevím co je na tom pravdy ale ta 16GB verze mini retiny má prý tu flashku spojenou s řadičem jen jedním kanálem tak je načítání oproti iPad Air o dost pomalejší. 32 a výš jsou podle videí na internetu ok. Pogugluj
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Sice nijak extra na iOS videa neprehravam, ale zkus goodplayer. Ten mi zatim prehral vsechno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: ptal jsem se, protože po internetech se mluví o tom, že verze se SIMkou je hůř dostupná (vypadá to tak).

S videem neporadím, video na iOS moc nesleduju a když, tak H.264 nebo co to iTunes podporuje (všechno video doma honíme skrz iTunes). Tohle téma se tu čas od času objevuje, zkus pohledat v historii.
    VOY
    VOY --- ---
    CROSS: Vzal jsem tu holou 16 gb verzi, uz jsem spoustukrat mel velky oci a kupoval neco zbytecne vybavenyho, aby mi to pak nahodou nechybelo. Moje prvni iOS zarizeni, takze vyzkousim a kdyztak aspon bude duvod upgradovat.

Porad ale nevim jak se tema videaama, prehraju vsechno mozny bez rekodovani a pres sit?
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: mně napsali včera doručení 3.-10. prosince (objednával jsem ve švýcarském Apple Store). Kupuješ wifi nebo 3G/LTE?
    VOY
    VOY --- ---
    Ok takze ipad mini retina - K odeslání: 5-10 pracovní dny, Doručení: 28 Lis, 2013 - 05 Pro, 2013 , Expresní doručení. Mate nekdo drivejsi termin?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Neexistuje nejaky zpusob jak jednim iOS zarizenim ovladat druhe? Napr dite vzadu v aute kouka na filmy na ipadu, film dohraje a spolujezdec by mu ze sveho iphonu navolil jiny film na prehrani...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FLLIP: Jo to je to co hledám díky, kdyz sem zadal do AppStoru babysitter nebo webkamera tak to nacházelo spíš jen app jako obrozavku ke konkretni kameře a podobně
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KAZATELL: Mám na to aplikaci Presence, která z jednoho zařízení udělá kameru a ty se můžeš pak jakýmkoliv jiným ios zařízením s tou aplikací skrz svůj účet připojit a sledovat, případně umí i oboustraný zvuk a funkci hlídače, že pošle video na email v případě že se před kamerou něco pohne.
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: existujou na to normalne appky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nezkoušel jste nekdo pomocí iPadu a třeba iPhonu udělat webkameru pripadne spis nejaky babysitter?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Mně zase chybí varianta mám ipad mini a pořídím Air a když se mi bude hodně líbit, tak i mini retina :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: nemá Air 10"? :-] Tedy 9.7.
    SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: me tam chybi moje varianta

Neporidim, mam objednany iPad Air
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ale tak ono by to nemusel bejt spravce souboru, stacilo by kdyby se treba ve spustenem adobe readeru pri vsunuti karty do redukce obevila moznost cist podporovane formaty v ulozisti, klidne jen na rootu.. Podobne by mohl fungovat player..
    Resp. Ja nevim jak funguje ten import fotek z karty, kterej funguje, ale proc by to teda stejnym stylem nemohlo jit i s ostatnima beznyma formatam dat... Pdf, ipodem podporovane hudebni formaty a pod...
    VOY
    VOY --- ---
    Premyslim prave jestli si muzu dovolit jeste s objednavkou cekat, aby na me vubec do konce roku neco zbylo. Videl bych to na retinu mini 32 gb nejspis.
    CROSS
    CROSS --- ---

Retina iPad Mini...

38 hlasy od 38 respondentů

VOY
      VOY --- ---
      Dovolte mi mozna trochu lamerskou otazku. Zajimalo by me zda je mozny na ipadu prehravat libovolny MKV video z NASky nasharovany treba pres SMB. Co jsem tam pochopil jsou nejaky potize se zvukem kdyz je v AC3. Existuje nejaky prehravac, co bude proste fungovat a nebude nutny vubec zadny rekodovani?
      CROSS
      CROSS --- ---
      VACA: mezi řadou lidí panuje spíš opačné přesvědčení, a sice že sandboxing a omezení přístupu do systému ve smyslu eliminace „práce se soubory“ se rozšíří i do OSX (možná ne přesvědčení, spíš spekulace v tomhle smyslu). Osobně si nemyslim, že lze očekávat něco jako Finder nebo správce souborů na iOS.
      VACA
      VACA --- ---
      HIDARI_LUPO: je to zajimavy udelatko, ale za ty prachy.... Jakoze ctecka na karty za 1300... Na druhou stranu tam uz se soubory rozmaniteho tipu asi nebude problem, protoze aplikace spravujici soubory to budou videt jako domaci wifi sit, tak?
      Ale stejne je to zhuverilost, mit wifi ctecku za litr abych ji mel polozenou hned vedle ipada, dalsi nabijecka a starosti...
      Snad v tomhle apple jednou dospeje, verim ze si to schovavaji jako dalsi vylepseni iOS, pamatuju dobu kdyz jsem provozoval iphone 3g a na kopirovani textu jsme cekali jak na slitovani:)
      CLUMP
      CLUMP --- ---
      Apple's Arizona Plant: 100% Run on Renewables | Solar Feeds
      http://www.solarfeeds.com/apples-arizona-plant-100-run-renewables/
      Apple says its new manufacturing plant in Arizona will run completely on solar and geothermal from day 1. If so, this would be the first US manufacturing plant that runs 100% on on-site renewable energy.
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      Já sem zvědavej kolik u nás sundají ceny na 29. listopadu...
      ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam