• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: Wi-fi, cena je možná o pár korun vyšší, ale ten iPad je opravdu jak novej, nemá ani škrábanec.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: wifi nebo 3G?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám na prodej bílý iPad2 16GB v top stavu s hnědým koženým SmartCover, a neoprenovým pouzdrem Buggati +krabice a nabíječka. 6000kč, Praha
    AILAS
    AILAS --- ---
    VOY: Nechci tě strašit a nevím co je na tom pravdy ale ta 16GB verze mini retiny má prý tu flashku spojenou s řadičem jen jedním kanálem tak je načítání oproti iPad Air o dost pomalejší. 32 a výš jsou podle videí na internetu ok. Pogugluj
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VACA: Apple by mel toto primo prodavat. Koukni do store.apple.com/cz
    VACA
    VACA --- ---
    Zkusim se zeptat tady, protože sem chodíte zkušení applaři: nevěděli by jste o redukci, kde by na jedný straně byl 30-ti pin konektor, (ten širokej, do starších apple zařízení) a z druhý strany by se do toho strkalo mini usb? Prostě takovou redukci... Zkoušel jsem se ptát googela, ale asi špatně, v našem kraji jsem nenašel... Díky!
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    sorry za ot
    nemel by nekdo zajem o ipad 4 16GB wifi
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VACA: jo to je pravda, ja to tak myslel asi sem si jen neco zkratoval. kazdopadne lezou drby ze v iP6 by mohl byt krytej celej display
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ajo vlastně, to dává smysl, škrábance by asi komplikovali daktyloskopii....
    KARYSLAV: u toho skla přez čočku, který bude potažený nějakym antireflem, by to taky mělo význam, ale u čočky bych řek že ne.. Nemyslim si že by safír měl nějak vyjmečný optický vlastnosti, akorát by se to dost prodražilo, safír je výjmečnej svojí tvrdostí...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Na Home tlačítku na iPhone 5S, kryje snímač otisků
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VACA: ano safirovy solo by melo but prinarne na krytu fotaku, teddy jakymsi filtru nebo co, ale udajne prej jsem zaslechl i neco o safirovejch cockach...
    TIGU
    TIGU --- ---
    VACA: V tom já se už nevyznám. Je to možné.
    VACA
    VACA --- ---
    TIGU: smím se zeptat na jaký produkty apple používá safír? To mi chcete říct, že na minim mám safírový sklo? To se mi nějak nechce zdát... Nedávaj to spíš jen na sklíčka "objektivu" vestavěnýho "fotoaparátu" ?
    WERT
    WERT --- ---
    TIGU: ...jen jestli to neřežou urychlovačem čínskejch dětí
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ipad air, ipad mini retina i iphone 5s podavaji uplne stjnej vykon, a maji temer totozny geekbench vysledky, jedinej rozdil je, ze ipad air ma takt na 1,4 GHz, protoze ma lepsi chlazeni, mini je podtaktovanej.

Zarizeni je vlastne o to drazsi, o co je mensi (krome ipadu mini, ale tam je to procentuelne hadam jen presne podle odberu).

Tzn je vlastne naprosto husty, ze tygle tri zarizeni maji uplne stejny parametry, streva, a stejne jsou jinak velky.. Uz se tesim na iPhone 5S.. az ho konecne bude o2 mit :-/
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    je to jenom velkej iphone :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    WERT: Dneska jsem četl, že Apple začal na řezání safírového skla používat urychlovač částic. To bude jistě také levná záležitost :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    VOY: Mam to same. 32GB se sim.
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: v Airu je toho jeste min, teda to tak pusobi :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam