• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ajo vlastně, to dává smysl, škrábance by asi komplikovali daktyloskopii....
    KARYSLAV: u toho skla přez čočku, který bude potažený nějakym antireflem, by to taky mělo význam, ale u čočky bych řek že ne.. Nemyslim si že by safír měl nějak vyjmečný optický vlastnosti, akorát by se to dost prodražilo, safír je výjmečnej svojí tvrdostí...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Na Home tlačítku na iPhone 5S, kryje snímač otisků
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VACA: ano safirovy solo by melo but prinarne na krytu fotaku, teddy jakymsi filtru nebo co, ale udajne prej jsem zaslechl i neco o safirovejch cockach...
    TIGU
    TIGU --- ---
    VACA: V tom já se už nevyznám. Je to možné.
    VACA
    VACA --- ---
    TIGU: smím se zeptat na jaký produkty apple používá safír? To mi chcete říct, že na minim mám safírový sklo? To se mi nějak nechce zdát... Nedávaj to spíš jen na sklíčka "objektivu" vestavěnýho "fotoaparátu" ?
    WERT
    WERT --- ---
    TIGU: ...jen jestli to neřežou urychlovačem čínskejch dětí
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ipad air, ipad mini retina i iphone 5s podavaji uplne stjnej vykon, a maji temer totozny geekbench vysledky, jedinej rozdil je, ze ipad air ma takt na 1,4 GHz, protoze ma lepsi chlazeni, mini je podtaktovanej.

Zarizeni je vlastne o to drazsi, o co je mensi (krome ipadu mini, ale tam je to procentuelne hadam jen presne podle odberu).

Tzn je vlastne naprosto husty, ze tygle tri zarizeni maji uplne stejny parametry, streva, a stejne jsou jinak velky.. Uz se tesim na iPhone 5S.. az ho konecne bude o2 mit :-/
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    je to jenom velkej iphone :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    WERT: Dneska jsem četl, že Apple začal na řezání safírového skla používat urychlovač částic. To bude jistě také levná záležitost :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    VOY: Mam to same. 32GB se sim.
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: v Airu je toho jeste min, teda to tak pusobi :)

VACA
    VACA --- ---
    WERT: heh, comteprv v tom novym ipad air.. Ma stejny hw parametry, tam to musi vypadat jeste komicteji, ne?
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: jj… pockam si az to vyjde v ABC jako papirovej model
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: slož mi ho levnějc, rád ho koupim ;-]
    WERT
    WERT --- ---
    v tom novym ipadu mini nic neni… proc to stoji tolik penez? :)

CLUMP
    CLUMP --- ---
    CROSS: moc na videa nekoukam, ale obcas pouzivam air video ke streamovani z kompu v domaci wi-fi siti. sice to rekoduje, ale primo pri prehravani na strane pc.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Sice nijak extra na iOS videa neprehravam, ale zkus goodplayer. Ten mi zatim prehral vsechno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: ptal jsem se, protože po internetech se mluví o tom, že verze se SIMkou je hůř dostupná (vypadá to tak).

S videem neporadím, video na iOS moc nesleduju a když, tak H.264 nebo co to iTunes podporuje (všechno video doma honíme skrz iTunes). Tohle téma se tu čas od času objevuje, zkus pohledat v historii.
    VOY
    VOY --- ---
    CROSS: Vzal jsem tu holou 16 gb verzi, uz jsem spoustukrat mel velky oci a kupoval neco zbytecne vybavenyho, aby mi to pak nahodou nechybelo. Moje prvni iOS zarizeni, takze vyzkousim a kdyztak aspon bude duvod upgradovat.

Porad ale nevim jak se tema videaama, prehraju vsechno mozny bez rekodovani a pres sit?
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: mně napsali včera doručení 3.-10. prosince (objednával jsem ve švýcarském Apple Store). Kupuješ wifi nebo 3G/LTE?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam