• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Jo jenze zadani na zacatku znelo "nechci prijit o zaruku"...

WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ONDRASEEEK: Nebyl, však ten iPad taky už dlouho v záruce není. Ale iphoneclinic.cz mi na tuhle výměnu dala sama od sebe záruku půl roku, takže u mě cajk.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Tak to nebyl autorizovany servis a nemas to v zaruce... jinka to neudelaji...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ONDRASEEEK: Tak zrovna před týdnem mi vyměnili u iPadu 2 jen to rozbité sklo. Ne že by to nešlo, jen je to docela těžké.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: Jak je to s gravirovanymi zady netusim, ale volal jsem do autorizovaneho servisu s tim, ze chci vymenit tlacitko a bylo mi sdeleno, ze mi vymeni pouze cely iPad, ze opravy u iPadu nedelaji... iPhone opravuji, pac ten se da snadno rozebrat, ale u iPadu hrozi, ze odlepovanim skla od tela dojde k poskozeni digitizerua proto to nedelaji...

alespon takto mi to bylo vysvetleno. Takze teoreticky kdyz mas gravirovaneho iPada dostanes noveho bez gravirovani.. tohle fakt nevim...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ONDRASEEEK: takže i když máš třeba gravírovanou case, tak ti místo toho dají nové zařízení?
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRASEEEK: Dobra, pak se situace lisi od Apple pocitacu. Jinak u iPhonu mi HB vymenili.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    TIGU: Autorizovane servisy opravy neprovadi, jen zpoplatnenou vymenu celeho zarizeni... resil jsem to kvuli homebuttonu.
    TIGU
    TIGU --- ---
    MRNOUSEK: Kdyz to nechas opravit (placene) v autorizovanym servise, tak by zaruka mela normalne pokracovat. Ale je to drazsi varianta. Ono zrovna u iPadu bych moc neautorizovane servisy neriskoval. To rozdelani a nasledne slozeni neni zadna prdel (nalepene sklo).
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Určitě. Vázne skvělá appka, navíc když ji teď uvolnili zdarma.
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: diky, je to ta app Documents by readdle? Naslo mi to vic app podobnyho nazvu...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    malymu upadl ipad na zem (v pozdre) a trefil se nestastne na ovladani hlasitosti. Pokud clovek nevi, co hledat, tak ani nezjisti, ze je tam ipad malinko promackly. Vysledek je ale ten, ze nefunguje jedno tlacitko ovladani hlasitosti... ma nekdo nejake reference na opravnu? Ipad je jeste v zaruce, tak bych o ni nerad prisel...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: app Documents s GIFy nemá problém.

Ji tu tlačím už několik let Btw.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Máš pravdu, vyzkoušel jsem to a chová se to jak říkáš. Nepodařilo se mi to rozpohybovat v žádné z 5 aplikací na práci s obrázky, které mám. Jediné, kde se to zobrazuje správně je iMessage (když GIF vložíš jako obrázek).
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: nic, po rozkliknutí stále první frame v safari to z obrázků otevřít neumim, resp. Nemám tam tu možnost...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: A po rozkliknutí nebo otevření v Safari?
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: já bych si to rád ukládal standartně do obrázků, ale z nějakého důvodu se mi tam anymovaný gif zobrazuje pouze jako statický obrázek/první frame...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: A co přesně ti brání ukládat si to klasicky do obrázků? Můžeš si na to udělat speciální album/událost.
    VACA
    VACA --- ---
    Tak bych vás zase poprosil o doporučení. Poradili by jste mi nějakou app na ukládání a prohlíženi anymovaného gifu?
    Něco jsem zkoušel ale ten jeden má omezenou kapacitu na 8souborů ve free verzi, a ten druhej chce nějakou registraci a přihlašování se facebookem.
    Tak jestli by jste mi něco prosím nedoporučili abych zase neplevelil ipada při hledáni použitelnýho kusu..

V krajnim případě bych app i koupil ale radši free, nechce se mi platit za takovou samozřejmou věc, jako je správa pohyblivejch gifů... :(
    VACA
    VACA --- ---
    KICHI: díky za tip asi to tak dopadne že navštívim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam