• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: no na cernej patek tak nejak cekam, kde zjistit kolik budou slevy v applestoru .. :)
    WERT
    WERT --- ---
    Black Friday 2013: Everything We Know | MacRumors
    http://www.macrumors.com/roundup/black-friday/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ackoliv tohle by z toho vaznejsiho konkurenta ultrabooku udelat mohlo:
    Apple Patent Envisions a Smart Cover With Built-In Display, Keyboard | Gadget Lab | Wired.com
    http://www.wired.com/...out-surface-tablet-apple-patents-smart-cover-with-built-in-display-keyboard/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ted trochu vaham, jesli kupovat air, nebo pockat, co z tohohle vyleze. dalsi prakticky vyuziti: podnos. na dvojce si bezne v praci nosim kafe, vodu a dortiky na porady do zasedacky a tohle bude vetsi, takze... by se na to vesel i celej obed!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    HIDARI_LUPO: pokud to nebude moc tezky, tak si to muze svy priznivce najit. jestli spravne pocitam, tak uhlopricka je trochu vetsi nez u a4. budou se na tom dobre cist komiksy, pdf a web v orientaci nastojato, lip koukat na video. bez stolu ale bude asi nepraticky psani a hrani her... takze spis na doma? nicmene se mi nezda, ze by to mohlo konkurovat ultrabookum... ty maj snad trochu jiny zamysleny pouziti. kazdopadne doma bych to pouzival s chuti, ale fakt bude dulezita hmotnost...
    VACA
    VACA --- ---
    CALCULON: no ono na tom neni nic převratného, vyřízl jsem z prostředka svazek listů o tloušťce zhruba odpovídající ipadu, ze strany kde se pad vsunuje jsem zbylé listy gafou přilepil k deskám aby se uvnitř neshrnovaly a po stranách jsem to opět slepil gafou aby to nešlo otevřít... (Po teh bocích je páska podlepená i zespoda, aby ipad nebyl v kontaktu s lepidlem)
    Na vsunovací straně gafí klopa, která se dá přichytit přez, a má bránit vypadnutí padu, ale jak sem řek, vzhledem k tomu, že pouzdro z tašky v podstatě nevyndávám, jen z něho pada vytahuju, tak je ta klopa vlastně zbytečná...

Určitě by to šlo spíchnout elegantněji, ale já to uděal v práci na koleně za pár minut... Nic sem na pada neměl a tak hned první cestu jsem navštívil papírnictví a spíchnul toto... Zatim vlastně vyhovuje, v tašce je to ve svym oddělení otvorem vzhůru, pad se z toho dobře vyndavá i ukládá aniž bych musel vytahovat a někam odkládat to pouzdro...

CALCULON
    CALCULON --- ---
    VACA: Fotku pls!
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: promáčknutí bych se nebál, spíš poškrábání. K tomu smartcoveru, já jsem právě dospěl spíš od něj. Smartcover jsem pořídil, hned jak se objevil (tenkrát k iPadu 2), časem jsem pořídil ještě jeden, protože mi přišlo, že ten první se ošoupal... ale nakonec ten novej šel manželce a já si furt vystačim s tim starým (taky se mi líbí, že je nenápadnej — je to ten šedivej a kůže už má značnou patinu) a používám ho převážně jenom jako podpěrku / stojánek; jako obal spíš výjimečně. Taky nejradši držim iPad jenom tak v ruce, drží se dobře. (I když proti Airu je teda trojka hrozná cihla :-])

Koneckonců, ty přístroje jsou dělaný na použití bez obalu, je to pohotovější, nic nikde nepřekáží a pod.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: já jsem se měkýho obalu trochu bál abych ho v tašce nepromáčkl. Ale přiznám se, že k nějakýmu smartcoveru časem možná dospěju, kvůli tomu podpírání, zatim jsem to neudělal protože do ruky mi vyhovuje pad holej, je to prostě placička, dobře se mi to drží..

Co mě teda baví, je ten integrovanej magnet co se na něj přisává cover, díky tomu si ho v práci můžu přicucnout na mixážní pult a opřít o husí krk jeho lampiček.. A doma na noční stolek s kovovym povrchem, to je super, člověk má jistotu, že nikam nesklouzne...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: proč ne, podle vkusu každého soudruha. Na Mini jsem objednal neoprénový futrál z Číny a smart cover jsem zvyklej používat i jako stojánek. Momentálně s velkým iPadem ten neoprén taky nevyndávám vůbec z batohu a smart cover mám složenej v práci na stole a jen tím iPad podpírám.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: já jsem barbar, pozdro jsem si uděal z a5 sešitu s tvrdejma deskama a gaffy... :D ale v podstatě ho nevyndávám z tašky, je ve svym chlívečku a jen z něho vytahuju ipada... Ale za 25korun solidní ochrana na transport v zavazadle, mě se za to ty prachy nechtělo dávat...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ono dost záleží, co si tady SHAMAN99 představuje pod pojmem pouzdro. Třeba neoprenovej futrál bude úplně stejnej na Mini s retinou nebo bez, stejně tak smart cover nebo smart case. Riziko bych viděl možná u nějakých super přesných výlisků z hliníku a pod., jestli taková pouzdra jsou na trhu.

Sám počítám se stejnou sestavou, jako používám u 10" iPadu — měkké pouzdro do batohu / tašky a na lehké přenášení smart cover.
    VACA
    VACA --- ---
    SHAMAN99: nojo, pravdu díš, teď na to koukám. Apple uvádí že bez retiny je o 3desetiny milimetru tenčí, a já si myslel že používaj stejnej case a pouzdra jsou kompatibilní, tak to sorr
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    VACA: Nn bez retiny je o milimetr mensi
    VACA
    VACA --- ---
    SHAMAN99: podle mě jsou rozměrama oba mini (s retinou i bez) naprosto identický, nebo se pletu?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Dal by mi nekdo z vas tip na pouzdro pro ipad mini s retinou prosim?
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU:
    TIGU:
    zalezi o jakou poruchu jde, o jaky model iPhonu, z jake distribuce a v jakem autorizovanem servisu se to resi....
    THE_BALROG: pokud mas gravirovani zdarma pres apple eshop, tak ti tam dodaji puvodni gravirovani, ale dostanes jine zarizeni
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    no zacnu to asi resit az pristi mesic. Ipad funguje, jen nemuzu ovladat hlasitost... s tim dokazu chvili zit... jsem zvedavej, na kolik to vyjde. Nekde jsem nasel cenu 4600 jen za zadni kryt, coz mi prijde pomerne dost....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam