• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: proč ne, podle vkusu každého soudruha. Na Mini jsem objednal neoprénový futrál z Číny a smart cover jsem zvyklej používat i jako stojánek. Momentálně s velkým iPadem ten neoprén taky nevyndávám vůbec z batohu a smart cover mám složenej v práci na stole a jen tím iPad podpírám.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: já jsem barbar, pozdro jsem si uděal z a5 sešitu s tvrdejma deskama a gaffy... :D ale v podstatě ho nevyndávám z tašky, je ve svym chlívečku a jen z něho vytahuju ipada... Ale za 25korun solidní ochrana na transport v zavazadle, mě se za to ty prachy nechtělo dávat...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ono dost záleží, co si tady SHAMAN99 představuje pod pojmem pouzdro. Třeba neoprenovej futrál bude úplně stejnej na Mini s retinou nebo bez, stejně tak smart cover nebo smart case. Riziko bych viděl možná u nějakých super přesných výlisků z hliníku a pod., jestli taková pouzdra jsou na trhu.

Sám počítám se stejnou sestavou, jako používám u 10" iPadu — měkké pouzdro do batohu / tašky a na lehké přenášení smart cover.
    VACA
    VACA --- ---
    SHAMAN99: nojo, pravdu díš, teď na to koukám. Apple uvádí že bez retiny je o 3desetiny milimetru tenčí, a já si myslel že používaj stejnej case a pouzdra jsou kompatibilní, tak to sorr
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    VACA: Nn bez retiny je o milimetr mensi
    VACA
    VACA --- ---
    SHAMAN99: podle mě jsou rozměrama oba mini (s retinou i bez) naprosto identický, nebo se pletu?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Dal by mi nekdo z vas tip na pouzdro pro ipad mini s retinou prosim?
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU:
    TIGU:
    zalezi o jakou poruchu jde, o jaky model iPhonu, z jake distribuce a v jakem autorizovanem servisu se to resi....
    THE_BALROG: pokud mas gravirovani zdarma pres apple eshop, tak ti tam dodaji puvodni gravirovani, ale dostanes jine zarizeni
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    no zacnu to asi resit az pristi mesic. Ipad funguje, jen nemuzu ovladat hlasitost... s tim dokazu chvili zit... jsem zvedavej, na kolik to vyjde. Nekde jsem nasel cenu 4600 jen za zadni kryt, coz mi prijde pomerne dost....
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Jo jenze zadani na zacatku znelo "nechci prijit o zaruku"...

WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ONDRASEEEK: Nebyl, však ten iPad taky už dlouho v záruce není. Ale iphoneclinic.cz mi na tuhle výměnu dala sama od sebe záruku půl roku, takže u mě cajk.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Tak to nebyl autorizovany servis a nemas to v zaruce... jinka to neudelaji...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ONDRASEEEK: Tak zrovna před týdnem mi vyměnili u iPadu 2 jen to rozbité sklo. Ne že by to nešlo, jen je to docela těžké.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: Jak je to s gravirovanymi zady netusim, ale volal jsem do autorizovaneho servisu s tim, ze chci vymenit tlacitko a bylo mi sdeleno, ze mi vymeni pouze cely iPad, ze opravy u iPadu nedelaji... iPhone opravuji, pac ten se da snadno rozebrat, ale u iPadu hrozi, ze odlepovanim skla od tela dojde k poskozeni digitizerua proto to nedelaji...

alespon takto mi to bylo vysvetleno. Takze teoreticky kdyz mas gravirovaneho iPada dostanes noveho bez gravirovani.. tohle fakt nevim...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ONDRASEEEK: takže i když máš třeba gravírovanou case, tak ti místo toho dají nové zařízení?
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRASEEEK: Dobra, pak se situace lisi od Apple pocitacu. Jinak u iPhonu mi HB vymenili.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    TIGU: Autorizovane servisy opravy neprovadi, jen zpoplatnenou vymenu celeho zarizeni... resil jsem to kvuli homebuttonu.
    TIGU
    TIGU --- ---
    MRNOUSEK: Kdyz to nechas opravit (placene) v autorizovanym servise, tak by zaruka mela normalne pokracovat. Ale je to drazsi varianta. Ono zrovna u iPadu bych moc neautorizovane servisy neriskoval. To rozdelani a nasledne slozeni neni zadna prdel (nalepene sklo).
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Určitě. Vázne skvělá appka, navíc když ji teď uvolnili zdarma.
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: diky, je to ta app Documents by readdle? Naslo mi to vic app podobnyho nazvu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam