• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    Quanta Reportedly in Line to Produce Larger iPad for Late 2014, iWatch for 2Q 2014 - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/...ortedly-in-line-to-produce-larger-ipad-for-late-2014-iwatch-for-2q-2014/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    KERB: sebe :) syn at si necha ten velkej
    KERB
    KERB --- ---
    MRNOUSEK: rozmazlovani sebe, nebo syna ?:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: počítej, že to neni jenom retina, ale taky rychlejší procesor. iOS8 na tom poběží líp. :-]
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: mam "velkej" iPad s retinou (ten mi ale uspesne okupuje syn), takze se taky trochu k tomu mini s retinou klanim, ale porad premyslim, zda to neni moc velke rozmazlovani...
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: nikdo ti neřekne, co bude vyhovovat právě tobě, resp. vždycky to bude záležet na osobních preferencích. Nejlíp zajít někam, kde mají oba, a podívat se na to.

(Můj objednaný Mini s retinou je podle trackingu zrovna na cestě v Miláně — za sebe: jedině s retina displejem.)
    KERB
    KERB --- ---
    MRNOUSEK: samozrejme .) vidis, jak se vsichni ted zbavujou ipadu mini bez retiny ...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    zvazuju porizani iPad mini cellular... ma smysl si priplacet ty cca 2,500 za retina verzi? primarne bude na cteni dokumentu...
    KERB
    KERB --- ---
    ale je fakt, ze by si asi trochu na*rali do vlastniho hnizda, nestihaj to vyrabet ani takhle...
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: teda hlavne jestli tentokrat daj slevu i na iphony ...
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: no na cernej patek tak nejak cekam, kde zjistit kolik budou slevy v applestoru .. :)
    WERT
    WERT --- ---
    Black Friday 2013: Everything We Know | MacRumors
    http://www.macrumors.com/roundup/black-friday/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ackoliv tohle by z toho vaznejsiho konkurenta ultrabooku udelat mohlo:
    Apple Patent Envisions a Smart Cover With Built-In Display, Keyboard | Gadget Lab | Wired.com
    http://www.wired.com/...out-surface-tablet-apple-patents-smart-cover-with-built-in-display-keyboard/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ted trochu vaham, jesli kupovat air, nebo pockat, co z tohohle vyleze. dalsi prakticky vyuziti: podnos. na dvojce si bezne v praci nosim kafe, vodu a dortiky na porady do zasedacky a tohle bude vetsi, takze... by se na to vesel i celej obed!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    HIDARI_LUPO: pokud to nebude moc tezky, tak si to muze svy priznivce najit. jestli spravne pocitam, tak uhlopricka je trochu vetsi nez u a4. budou se na tom dobre cist komiksy, pdf a web v orientaci nastojato, lip koukat na video. bez stolu ale bude asi nepraticky psani a hrani her... takze spis na doma? nicmene se mi nezda, ze by to mohlo konkurovat ultrabookum... ty maj snad trochu jiny zamysleny pouziti. kazdopadne doma bych to pouzival s chuti, ale fakt bude dulezita hmotnost...
    VACA
    VACA --- ---
    CALCULON: no ono na tom neni nic převratného, vyřízl jsem z prostředka svazek listů o tloušťce zhruba odpovídající ipadu, ze strany kde se pad vsunuje jsem zbylé listy gafou přilepil k deskám aby se uvnitř neshrnovaly a po stranách jsem to opět slepil gafou aby to nešlo otevřít... (Po teh bocích je páska podlepená i zespoda, aby ipad nebyl v kontaktu s lepidlem)
    Na vsunovací straně gafí klopa, která se dá přichytit přez, a má bránit vypadnutí padu, ale jak sem řek, vzhledem k tomu, že pouzdro z tašky v podstatě nevyndávám, jen z něho pada vytahuju, tak je ta klopa vlastně zbytečná...

Určitě by to šlo spíchnout elegantněji, ale já to uděal v práci na koleně za pár minut... Nic sem na pada neměl a tak hned první cestu jsem navštívil papírnictví a spíchnul toto... Zatim vlastně vyhovuje, v tašce je to ve svym oddělení otvorem vzhůru, pad se z toho dobře vyndavá i ukládá aniž bych musel vytahovat a někam odkládat to pouzdro...

CALCULON
    CALCULON --- ---
    VACA: Fotku pls!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam