• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: a s exchange kalenarem spolupracuje taky?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    EVZENECEK: ted nemam po ruce, ale myslim ze to tam opravdu neni (nevim jak pod ios7)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: Fantastical pracuje s vestavěným (iCloud) kalendářem, ale v současnosti je pouze pro iPhone.
    KICHI
    KICHI --- ---
    ROBBIMAN:
    EVZENECEK:
    ad 7 - ano, pomoci aplikace, ktera to umozni, ale v podstate jen pres Wifi, jako pripojeny sitovy disk
    CROME: me to taky neprijde divny. Akorat kamenne obchody skutecne povazuji vice za obchody, nez za showroom (a u Applu konkretne dochazi i k zamene za universalni poradni misto na vsechno na svete). Ja te chapu, ale proste nevis, o cem pises (to nemyslim ve zlem).
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Jako nahradu vestaveneho kalendare vzit Fantastical 2, nebo neco jineho? Chci to na iPad i iPhone... umi fantastical spolupracovat s tim vestavenym kalendarem, nebo pouziva svuj vlastni? jak je to pak s notifikacema v notif.centru?
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    XEHUTL: Koukal jsem i na půjčeném iPadu 2, že mi nešla nastavit doba připojení k wifi/mobilní síti, než se tablet uvede do sleep modu (5 minut - nikdy nevypinat).
    Jde to a jsem slepy, nebo to nejde?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: (zamykanim aplikaci myslim bud adresare na heslo, nebo spousteni pres heslo)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    EVZENECEK: ale zapomen na flash, uzivatelske ucty, zamykani aplikaci a moznost se vice hrabat v systemu bez jailbreaku.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ohledně toho zahřívání, ja jsem na minim zaregistroval jen fakt malinko, ale je fakt ze hry moc nehraju...
    Ohledně cele plochy displaye, myslim ze i ten se bude hřát nerovnoměrně, a to sice od zdroje světla, podsvícení bude z jedné strany...
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    EVZENECEK:
    1 ano quickoffice od google
    2 ano
    3 ano např. AVplayerHD
    4 ano
    6 ano
    7 jen sd karty z fotoaparátu přes camera kit
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Zdravím, prosím o radu.
    Doteď jsem měl desetipalcový tablet s Androidem (čtyřjádro, 1 giga RAM, 32 GB), ale již mi delší dobu pije krev a přemýšlím o iPadu. Rád bych však věděl, zda umí všechno, co doposud uměl můj Android či zda to není složitější:

- automatické stahování souborů (docx atd) z Google drive do tabletu a jejich úprava a následné synchro zpět (nikoliv jen online úprava)
    - přehrávání mp3 v paměti offline
    - přehrávání avi filmů v paměti offline
    - synchronizace pěti emailových schránek
    - něco ve stylu Google Now - automatické připomínání událostí z kanceláře, automatické návrhy nejrychlejší přepravy na oblíbená místa (auto, MHD)
    - připojení flash paměti či externího disku
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CROME: piece, mas pravdu, ja mam taky pravdu, kazdej mluvime o necem jinym a cely je to zbytecny.
    CROME
    CROME --- ---
    FUJI_ITA: Istyle prodava Apple veci,prijdu tam, ze chci ipad ae nevim jestli mini nebo standard, budto maj nebo nemaj, omrknu co me vyhovuje vic, zaplatim a jdu domu, nemaj nebo nejsou ochotny ukazat, obracim se a ptam se na nyxu kde to v Praze mozny je, kurva co je na tom neobvyklyho a mimo bezny standart?

FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CROME: type tady de asi o princip ze rozbalenej kus neprodaj za cenu nerozbalenyho a urcite nezijou (rozumej nevydelavaji si tim) z toho ze nasladnej zbozi kery si tam pak lidi omakaj a dou domu si to koupit pres net. reverzni cimrman? k tomu kameny kramy sou to snad ne, k tomu sou mozna showroomy a i ty se snazej videlat si aspon nanajem, iStyle neni showroom applu je to normalni kram. Teda nemam potrebu tady rozjizdet flame a ani me to tak nezajima ale tohle CROME: pusobi fakt jelensky, netvrdim ze pises ze si to pak pudes koupit domu pres net. ale nepises ani opak cili ocenuji osobni pristup a jsem si za nej ochoten priplatit, kdyz priplatit ochotnej nejsem akceptuju risk a kupuju na blind z eshopu s tim ze pripadne vratim a usetreny prachy necham v postovnym a ztracenym case.
    CROME
    CROME --- ---
    WERT: to je jako z Cimmrmana, chtel mit vzdycky apple kram ,ale lidi si porad chteli neco kupovat tak je vyhanel do eshopu ...well done
    WERT
    WERT --- ---
    CROME: jo ale ne v cechach, evidentne :)
    CROME
    CROME --- ---
    KICHI: nevim me neprijde tak divny posoudit vedle sebe ruzne modely v akci a pak se rozhodnout, od toho snad kamenny kramy jsou ne?
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROME: jo. A taky si to muzes koupit v nejakem popularnim eShopu, jako vsichni a uvidis to same ;)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CROSS: Ja si toho zahrivani vsiml venku pod sirou oblohou. Bez podsviceni nebylo nic videt a pokud sem pridal, nedalo se skoro udrzet - iBook. Bavim se o zahrivani, ktere uz neni prijemny ani na dotek, natoz to drzet. Pokud je ipad teply, neni to pro me nic tragickyho. Hrali sme asphalt 7 cca 2h bez prestavky podsviceni na 30-50% presto to teplo nijak neobtezovalo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NEPH04: Možná je to i v používaných aplikacích, ale třeba Pages nebo Numbers na iOS6 na 3. gen iPadu bych rozhodně nenazval „ultrarychlými“. Rychlost nebyla ani hlavní selling point Apple marketingu. Myslím, že jsem psal, že sám jsem s rychlostí nikdy neměl problémy (nemám přehnané nároky), ale prostě to není klíčová vlastnost toho stroje. (Narozdíl od Airu...)

K zahřívání: stačí Safari, a kdyby se zahříval jen od displeje, bylo by to po celé ploše, nebo jen v některých místech? (Třeba kolem logic boardu.) Náročné hry ani podsvícení naplno nejsou můj šálek čaje, zahřívání přesto pozoruju (není to nic dramatického, třeba ve srovnání s iPhone 4S, ale je to znát).

Asi by nebylo nezajímavé podívat se na názory vývojářů na HW iPadu 3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam