• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROME: Obchodní politika iStyle a dalších Apple resellerů je tu poněkud off topic, ale zaráží mě, že tě to irituje nebo dokonce překvapuje. iStyle jako každý nezávislý prodejce může nebo nemusí mít zboží vystavený, pokud k tomu nemá od Apple podporu (kusy přímo pro předvádění), neni nic divnýho, že nechtěj nést naklady na rozbalení a následný propad prodejní ceny kusu určenýho k prodeji (tzn. za kterej oni platěj plnou cenu). Tím spíš, že nejde o žádnej ležák, kterýho by měli plný sklady.

MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: jo, tohle je presne to, co jsem potreboval vedet, ze pracuje se systemovym kalendarem... uz koupeno a funguje. Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: Hele to netušim (nepoužívám Exch), ale podle mě zobrazí jakýkoli systémový kalendář — to se nenastavuje ve Fantasticalu, bere si to ze systému. Takže pokud ti to šlape ve vestavěném kalendáři, bude i ve Fantasticalu. Možná doplní/opraví někdo, kdo tuhle kombinaci používá?
    WERT
    WERT --- ---
    CROME: Jde o to ze to neni Apple kram.
    A co cekas ze na tom ipadu uvidis? Dyt je to vsechno stejny :)
    CROME
    CROME --- ---
    KICHI: Note taken, Istyle holt neni obchod showroom pro me, taktez vy o takoveho zakaznika nestojite...trochu me zmatlo, ze tam spoustu produktu vystavujete tak jsem si to asi splet se showroomem obchodem.
    Makes perfect sense.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: a s exchange kalenarem spolupracuje taky?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    EVZENECEK: ted nemam po ruce, ale myslim ze to tam opravdu neni (nevim jak pod ios7)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: Fantastical pracuje s vestavěným (iCloud) kalendářem, ale v současnosti je pouze pro iPhone.
    KICHI
    KICHI --- ---
    ROBBIMAN:
    EVZENECEK:
    ad 7 - ano, pomoci aplikace, ktera to umozni, ale v podstate jen pres Wifi, jako pripojeny sitovy disk
    CROME: me to taky neprijde divny. Akorat kamenne obchody skutecne povazuji vice za obchody, nez za showroom (a u Applu konkretne dochazi i k zamene za universalni poradni misto na vsechno na svete). Ja te chapu, ale proste nevis, o cem pises (to nemyslim ve zlem).
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Jako nahradu vestaveneho kalendare vzit Fantastical 2, nebo neco jineho? Chci to na iPad i iPhone... umi fantastical spolupracovat s tim vestavenym kalendarem, nebo pouziva svuj vlastni? jak je to pak s notifikacema v notif.centru?
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    XEHUTL: Koukal jsem i na půjčeném iPadu 2, že mi nešla nastavit doba připojení k wifi/mobilní síti, než se tablet uvede do sleep modu (5 minut - nikdy nevypinat).
    Jde to a jsem slepy, nebo to nejde?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: (zamykanim aplikaci myslim bud adresare na heslo, nebo spousteni pres heslo)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    EVZENECEK: ale zapomen na flash, uzivatelske ucty, zamykani aplikaci a moznost se vice hrabat v systemu bez jailbreaku.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ohledně toho zahřívání, ja jsem na minim zaregistroval jen fakt malinko, ale je fakt ze hry moc nehraju...
    Ohledně cele plochy displaye, myslim ze i ten se bude hřát nerovnoměrně, a to sice od zdroje světla, podsvícení bude z jedné strany...
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    EVZENECEK:
    1 ano quickoffice od google
    2 ano
    3 ano např. AVplayerHD
    4 ano
    6 ano
    7 jen sd karty z fotoaparátu přes camera kit
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Zdravím, prosím o radu.
    Doteď jsem měl desetipalcový tablet s Androidem (čtyřjádro, 1 giga RAM, 32 GB), ale již mi delší dobu pije krev a přemýšlím o iPadu. Rád bych však věděl, zda umí všechno, co doposud uměl můj Android či zda to není složitější:

- automatické stahování souborů (docx atd) z Google drive do tabletu a jejich úprava a následné synchro zpět (nikoliv jen online úprava)
    - přehrávání mp3 v paměti offline
    - přehrávání avi filmů v paměti offline
    - synchronizace pěti emailových schránek
    - něco ve stylu Google Now - automatické připomínání událostí z kanceláře, automatické návrhy nejrychlejší přepravy na oblíbená místa (auto, MHD)
    - připojení flash paměti či externího disku
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CROME: piece, mas pravdu, ja mam taky pravdu, kazdej mluvime o necem jinym a cely je to zbytecny.
    CROME
    CROME --- ---
    FUJI_ITA: Istyle prodava Apple veci,prijdu tam, ze chci ipad ae nevim jestli mini nebo standard, budto maj nebo nemaj, omrknu co me vyhovuje vic, zaplatim a jdu domu, nemaj nebo nejsou ochotny ukazat, obracim se a ptam se na nyxu kde to v Praze mozny je, kurva co je na tom neobvyklyho a mimo bezny standart?

FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CROME: type tady de asi o princip ze rozbalenej kus neprodaj za cenu nerozbalenyho a urcite nezijou (rozumej nevydelavaji si tim) z toho ze nasladnej zbozi kery si tam pak lidi omakaj a dou domu si to koupit pres net. reverzni cimrman? k tomu kameny kramy sou to snad ne, k tomu sou mozna showroomy a i ty se snazej videlat si aspon nanajem, iStyle neni showroom applu je to normalni kram. Teda nemam potrebu tady rozjizdet flame a ani me to tak nezajima ale tohle CROME: pusobi fakt jelensky, netvrdim ze pises ze si to pak pudes koupit domu pres net. ale nepises ani opak cili ocenuji osobni pristup a jsem si za nej ochoten priplatit, kdyz priplatit ochotnej nejsem akceptuju risk a kupuju na blind z eshopu s tim ze pripadne vratim a usetreny prachy necham v postovnym a ztracenym case.
    CROME
    CROME --- ---
    WERT: to je jako z Cimmrmana, chtel mit vzdycky apple kram ,ale lidi si porad chteli neco kupovat tak je vyhanel do eshopu ...well done
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam