• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FLLIP: paměť je jasná. U mě jde už jen o to, zda si šáhnout ještě hlouběji do kapsy a připlatit si za cellular verzi :-D
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CITRONAK: Já si radši připlatil za větší pamět, protože tu z iPhonu nenasdílím :)
    Ale navedlo mě to k myšlence, ráno zapnu na iPhone hotspot a schválně jestli utáhne iPad až do večera nebo mu dřív dojde baterie.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MAAAT: diky

AILAS: doma na wifi... to je otazka, akorat koncim skolu, takze jak bude za pulroku ci rok fakt netusim... kazdopadne diky
    AILAS
    AILAS --- ---
    CITRONAK: Určitě cellular jestli s ním nebudeš jen doma na wifi.
    Můj první byl jen wifi a spouštět hotspot tě omrzí velmi brzo. A postupem času se raději podíváš na iPhone a přestaneš to používat ...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    CITRONAK: Duvodem muze byt pohodlnost, kdy nebudes muset spoustet hotspot, nebo GPS na iPadu cellular.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Polemizuji nad tím, zda potřebuji Cellular verzi iPadu a furt nevím... co kdybych to nekdy potreboval a pak uz s tim proste nic neudelam... Nenapada nekoho z vas duvod, proc jej vzit, i kdyz mam iPhone s datovym tarifem (a muzu tak sdilet net)? Diky :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: není nejlepší sledovat netovou samoobsluhu operátora, kde ty informace budou aktuální a budou vždycky sedět? Na Andoroidu jsem nějakou aplikaci co to měla počítat měl a stejně to mělo tak 20% odchylku.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Jsem asi láma, ale nějak se mi nedaří u iPadu nastavit kdy konci a kdy začíná vyúčtovaci období u operátora. Potrebuju sledovat fupku a ukazuje mi to nejake blbosti.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TIGU: Muzes to tam pls napsat? Ja si dnes zapomnel iPhone a iPad mam jen wifi, takze nevim co presne na tebe vyskoci.
    TIGU
    TIGU --- ---
    MAAAT: Jen na FB máš zbytečně složitý postup - stačí vlézt do Obecné -> Informace a hned na tebe vyskočí dotaz, zda aktualizovat. Není třeba nic resetovat.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TIGU: S dovolením sdílím info na FB můjiPadu..
    TIGU
    TIGU --- ---
    Info pro lidi, co mají iPad s iOS7 a sim od T-mobilu - už můžete kliknout na Aktualizovat nastavení operátora. Hotspot už je povolený.
    KICHI
    KICHI --- ---
    WERT: IMO je to jiny HW, takze se instalace drobne lisi a tim i velikost. Vzdyt je preci pro kazdy podporovany model jiny IPSW soubor s aktualizaci....
    Pokud je o hesla, tak ja treba zacal pouzivat sifrovani zaloh v iTunes a uklada to temer vsechna hesla potom.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Minulý týden jsem takhle obnovoval ze zálohy z 3. gen. na nový retina mini. Musel jsem povolit nový zařízení na Twitteru a znova nastavit Mailbox app, jinak se přeneslo všechno. Kromě médíi — ale muziku mám nastavenou na ruční synchronizaci a knihy obnovil pouze ty z iBooks store. Takže za mě dobrý.
    (Původně jsem chtěl udělat čistou instalaci, ale v tý době nešel stáhnout iNyx, tak jsem použil zálohu.)

A jo, heslo na wifi to chtělo. Ale to mi přijde normální.
    AILAS
    AILAS --- ---
    CITRONAK: Taky jsem to měl 4S na 5S a obnovilo se vše z iCloudu. Znovu jsem jen zadal heslo do Twitteru, bankovní aplikace a ještě něčeho ale jinak vše ok. Ale zálohuju už jen na icloud. iTunes blbnou při obnovování.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WERT: taky mi to slo nejak blbe obnovit, mel jsem to z iPhone 4s na 5s a nakonec jsem jej radeji nastavil jako novy telefon.
    WERT
    WERT --- ---
    CITRONAK: OK DIKES, jsem to pak zkusil a doslo mi to…

smazal jsem, obnovil… pak jsem musel starej ipad znovu zazalohovat a novej znou obnovit… solidni pakarna proste. Beztak se me to pta znovu na wifi, vsechny casopisy obnovit, hesla na maily…

proste solidni pakarna… nemluve o tom ze si to nebude pamatovat jediny heslo na webovy stranky...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WERT: kdyz mazes aplikace, tak se te to zepta, zda ji chces smazat i ze slozky a dat ji tak do kose. Varianta se zalohou taky neni na skodu, ale neni to nutne, protoze pri nejhorsim by meli skoncit v kosi.
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: tipoval bych ze: zazalohovat si tu složku do nějakého jiného umístěni, pak vymazat v iTunes...?
    WERT
    WERT --- ---
    CITRONAK: co znamena: Doporucuji smazat vsechny aplikace v iTunes, ale nevymazavat je
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam