• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    CITRONAK: OK DIKES, jsem to pak zkusil a doslo mi to…

smazal jsem, obnovil… pak jsem musel starej ipad znovu zazalohovat a novej znou obnovit… solidni pakarna proste. Beztak se me to pta znovu na wifi, vsechny casopisy obnovit, hesla na maily…

proste solidni pakarna… nemluve o tom ze si to nebude pamatovat jediny heslo na webovy stranky...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WERT: kdyz mazes aplikace, tak se te to zepta, zda ji chces smazat i ze slozky a dat ji tak do kose. Varianta se zalohou taky neni na skodu, ale neni to nutne, protoze pri nejhorsim by meli skoncit v kosi.
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: tipoval bych ze: zazalohovat si tu složku do nějakého jiného umístěni, pak vymazat v iTunes...?
    WERT
    WERT --- ---
    CITRONAK: co znamena: Doporucuji smazat vsechny aplikace v iTunes, ale nevymazavat je
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WERT: se mi stalo s iPhonem. Normalne jsem mel asi poskozenou knihovnu, protoze nektere apliakce meli spatnou cestu k souboru a tak si iTunes myslel, ze je ma v knihovne, ale neexistovali. Doporucuji smazat vsechny aplikace v iTunes, ale nevymazavat je a pak je vsechny ze slozky ~/Music/iTunes/Mobile Applications/ přetáhnout zpět do iTunes. Pokud tam mas nejake starsi/novejsi verze stejne aplikace, tak se priprav na odklikani hlasek ohledne prepsani - pozor - jsou dva typy te hlasky :D
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: + proc musim vyplnovat heslo ke svy wifi, a dalsi veci proc to neni klon toho myho stavajiciho a musim to hodinu nastavovat vzali si za vzor WINDOWS 98 nebo jak???
    WERT
    WERT --- ---
    WTF, zazlohuju iPad4 … vsechno v poradku… restoruju na iPad air… a vyhodi to 76 warnings
    ze se dana aplikace nezkopirovala???

Cim to? Nevite?

+ mi nekdo vysvetlete proc 64 GB ipady 4 a Air maji rozdilnou kapacitu???? WTF?
    PECH
    PECH --- ---
    CROME: zajdi si na Floru do Qstore, tam maj oba kusy. zase radne rozmazane hovno na Internetech.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: nekdo mi vypravel o ruznych udelatkach, ktera funguji v podstate jako camera jit, ale maji navic napajeni + jde diky tomu pripojit disk (jinak je jeden z problemu ten, ze dock/lightning neni temer napajeny). Neznam ale osobne a moc tomu neverim.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KICHI: Aha o téhle možnosti jsem věděl myslel jsem ze nekdo přišel s aplikaci která by se tak jen tvarila
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: diky za srozumitelnejsi vysvetleni, nez jsem byl schopen sepsat sam...
    CROME: nevim, kdo te kde a jak zprcal, tady jsem si toho nevsimnul.... ale souhlas, nema smysl to dal resit
    KAZATELL: kouzlo je v tom spojeni "pres Wifi" - ne pres camera kit, ale bud ma disk v sobe Wifi, nebo je proste sitovy a je v siti, kde je soucasti Wifi, nebo se prodava zarizeni, do ktereho pripojis svuj vlastni disk pres USB a to zarizeni umozni sdilet data pres Wifi. Navic jsou apps na iOS, ktere po zadani IP adresy pocitace zobrazi soubory na nem ulozene a pak umoznuje jejich otevreni/preulozeni do jine app, nebo prohlizeni/streamovani. Osobne nepouzivam aktivne, ale tusim treba iFiles by to mel umet.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KICHI: Jaka aplikace to umí? A jakým způsobem? Pripojim flash disk pres kamera kit a pujde to otevřít v aplikaci?
    CROME
    CROME --- ---
    me vubec neprekvapuje ze jsme v Cechach, tak si holt budu i nadale nucenej tyhle veci kupovat jinde no, jenze pak se pani obchodnicci nemuzou divit, kdyz nenabizej vubec nic navic a jeste zakaznik dostane nakonec zprcano jakej je kreten, me to fakt nebavi. nic, konec debaty o tomhle.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROME: Obchodní politika iStyle a dalších Apple resellerů je tu poněkud off topic, ale zaráží mě, že tě to irituje nebo dokonce překvapuje. iStyle jako každý nezávislý prodejce může nebo nemusí mít zboží vystavený, pokud k tomu nemá od Apple podporu (kusy přímo pro předvádění), neni nic divnýho, že nechtěj nést naklady na rozbalení a následný propad prodejní ceny kusu určenýho k prodeji (tzn. za kterej oni platěj plnou cenu). Tím spíš, že nejde o žádnej ležák, kterýho by měli plný sklady.

MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: jo, tohle je presne to, co jsem potreboval vedet, ze pracuje se systemovym kalendarem... uz koupeno a funguje. Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    MRNOUSEK: Hele to netušim (nepoužívám Exch), ale podle mě zobrazí jakýkoli systémový kalendář — to se nenastavuje ve Fantasticalu, bere si to ze systému. Takže pokud ti to šlape ve vestavěném kalendáři, bude i ve Fantasticalu. Možná doplní/opraví někdo, kdo tuhle kombinaci používá?
    WERT
    WERT --- ---
    CROME: Jde o to ze to neni Apple kram.
    A co cekas ze na tom ipadu uvidis? Dyt je to vsechno stejny :)
    CROME
    CROME --- ---
    KICHI: Note taken, Istyle holt neni obchod showroom pro me, taktez vy o takoveho zakaznika nestojite...trochu me zmatlo, ze tam spoustu produktu vystavujete tak jsem si to asi splet se showroomem obchodem.
    Makes perfect sense.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CROSS: a s exchange kalenarem spolupracuje taky?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    EVZENECEK: ted nemam po ruce, ale myslim ze to tam opravdu neni (nevim jak pod ios7)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam