• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    XEHUTL: dik, to je ono no to je teda ale pakarna!!!! LOL !!! :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    WERT: hlasitost lze vypnout/zapnout tlacitkem primo na vytahovacim systemovem menu - a je to jedine misto, kde se tato "nova" ikona nachazi, jak se zda. Take se nam to stalo (vypnul ho mrnous) a dlouho mi trvalo nez jsem pochopil co se stalo, neni to hned uplne zrejme. A btw, resety nepomahaji.
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: Zkusim dik a napisu
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    WERT: mě na to pomohl reset
    WERT
    WERT --- ---
    Stala se mi zahadna vec: ipad 4, iOS 7... Prestalo to vydavat zvuky ve vsech aplikacich ackoliv zvuk jede treba z videa na webu nebo yt aplikace. Dokonce to nevydava ani systemovy zvuky pri zamceni a odemceni. Co s tim? Chvili si s tim hrali dite... Ale nechapu kde by co mohlo bejt jinak nastaveny.

Vypnout zapnout a nastaveni jsem zkousel, nevim co stim tak se ptam...

Diky!!!
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Neviíte, který ipad pri aktualizaci OS, bude možně příjmat LTE internetové připojení přes operatora?
    TIGU
    TIGU --- ---
    FUJI_ITA: OT: deje se mi take - iP4
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: spatny auditko tohle mi dela iphone, ipad padne obcas ale zatim me to neobetzuje a dvojka uz zacina bejt staresinka tak to pricitam tomu
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    me nepada safari, ale casto se mi sere fotak, zapnu a vubec se nezapne, udelam fotku a spadne apka nebo i cely jabko, docela casto se mi stava ze udelam fotku a kdyz pak na ni du kouknout je tam bilo, preve du na restore telefonu snad pomuze.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CLUMP: na internetu dneska uz neni nic jen neco :) a taky si myslim ze 7.1.x bude reseni pro hodne veci, kazdopadne nevim kam porad lezete :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KINGRICHARD: treba ted pred par vterinama mi to spadlo pri pohybu na nyxu, mel jsem otevreny jen dva taby, ten druhej nic narocnyho. v mem pripade to neni vyjimecna situace...
    TIGU
    TIGU --- ---
    CLUMP: 7.1 je už pár dnů v Beta 5 - pravděpodobně do 14 dnů vyleze RC a za dalších 14 pravdepodne ostra.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Ja pouzivam Mercury a mam zapnute "memory warning" -> a zhruba pri 3-4 tabech s hodne obrazky mu uz dochazi prostredky (ipad3 / ios7), takze musi realokovat pri kazdem pepnuti (nizsi rychlost). Do 2 tabu obvykle bez problemu.
    U Safari bych ocekaval podobne chovani (mozna lepe pracuje s prostredky, preci jenom je "nativni" - takze ta hranice muze byt posunuta dal); nicmene kdyz Mercury zahltim (cca 10+ tabu), tak mi obvykle spadne take..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    tak je ale takydobrý, pokusit se zjistit za jakejch podmínek padá. Umím nasimulovat, pokud si na flickru otevřu v tabech nejmíň 12 různejch profilů se stovkami fotek a intenzivně ze začnu přepínat mezi tabama a rolovat po stránkách tak to s největší pravděpodobností spadne. Při normáním brouzdání ve třech tabech to padá minimálně.
    WERT
    WERT --- ---
    Btw nemluve o tom ze s poslednim iOS a poslednim iOs v Apple TV zacalo taky padat a fungovat hur nez predtim Airplay...
    DUKED
    DUKED --- ---
    Me safari pada taky nekolikrat denne (ipad mini retina)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    [SERVER ERROR]
    WERT
    WERT --- ---
    JINX: blbost, dela to i iPad 4, kterej na iOS 6 za celej provoz spad mozna jednou… a autorotate to umelo bez problemu :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam