• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: tak na posledni ios neni to je snad jasny…
    pro me JB nema smysl asi tak od iOS 3 :)

Myslim ze iOS7 a ten jeho spodni vysouvaci dock celkem resi to proc si predtim mel JB :)
    pro me je JB moc srani proste, ale kazdej to ma jinak.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: No prostě tam je nějakej limit na sílu signálu a když je signál slabší, tak ti to tu síť ani neukáže. Myslím, že tam mám tohle: http://maypalo.com/2011/06/22/improve-your-wifi-signals-with-wifi-booster-cydia-tweak/ ale nemám teď ajprda u sebe, takže jistej si nejsem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: cuze? limit na wifi? nemas nejakej artikl, kde bych se o tom docetl neco vic?
    ok, zustanu zatim na 7.0.4, pohoda, dekuju

WERT: na co neni odpoved? je jailbreak na 7.1 nebo neni? neni. to je odpoved :)
    s tim jestli to ma cenu, sem to myslel tak, ze 7 ios vubec neznam a mozna uz je tak vymakanej, ze neni potreba jb, co ja vim..
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: na to neni odpoved
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: 7.1 imho zatím nejailneš. Já mám JB na nonretina minim především kvůli zrušení limitu na wifi signál, protože má asi nějakou retardovanou anténu a spoustu sítí mi kvůli slabýmu signálu vůbec neukazoval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, dotaz: trosku sem z toho za ten rok, co nemam uz iphone, vypadl... takze se radeji zeptam: mam iPad Mini retina se systemem 7.0.4, lze ho jailbreaknout i po updatu na 7.1, ktery se mi ted nabizi?

a ma to vubec cenu, po prechodu na sedmickovej ios? sbsettings uz koukam moc nebudou treba, pac sem nechtel 3G verzi a wifi nechavam zapnutej (vydrzi neskutecne na baterku, mam ho dva dny (nemam nabijecku pro evropsky zasuvky) a naposledy sem ho nabijel pred 36ti hodinama a pak dlouhej let a cumeni na filmy a cteni pdf a ted ma 69%, tleskam :)

ma to vubec cenu jailovat? nejde mi o kradeni aplikaci, ty si budu kupovat jako sem to delal predtim ( i kdyz se mi libi try b4 buy moznost, ale co se da delat), spis o nejaky tools ze cydie atd...

dekuju za odpoved
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    MacBook air nabijí spolehlivé, ale to asi nechceš slyšet :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: mam samsung S4 a pohoda. a to i pres externi 10000mAh nabijecku. jenze ipad si ani neskrtne a to me sere :/
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Já jsem nabíjení na USB počítatače vzdal. Buď se to nenabíjí vůbec, nebo se to vybíjí rychleji než nabíjí a dělá mi to jak Apple tak Samsung
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: mam to zapnuty a usb3 (asus zenbook prime), takze zitra nakup adapteru..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DRAGON: Pokud to píše not charging, tak to znamená, že USB dává 500mA nebo méně. USB3 má dávat 900mA, nicméně na mým notebooku se ipad air nenabije ani na USB3.
    Jistota je 1A a více na USB.

Další důvod, proč se to nenabíjí, jmůže být to, že je PC vypnutý, nebo nemá signál na datovejch konektorech, takže jeden notebook mi nabijí idevice jen, když je nabootovanej a je zvedlej driver na USB.

Zajimavý je, že not charging neznamená not charging, ale to, že se to nabíjí tak pomalu, že se to může rychleji vybíjet, než nabíjet. Pokud to chci nabít na jakémkoliv USB, musím ipad, iphone atd vypnout. Potom se nabíjí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, je prosim normalni, ze iPad Mini Retina se nenabiji z USB notebooku? (asus Zenbook Prime)
    dik
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    HIDARI_LUPO: Na mujiPadu uz se pracuje na nejakych zmenach k lepsimu. Jinak jde o zavedeny portal (4 roky - 40 - 50k unikatu mesicne), ktery nabizi rozhodne vic nez tydenik applikace a jejich stranky. Mezi ostatni zaplavou urcite taky vycniva. Applikace maji TV, penize, reklamu, tvaricky, ale uzitnost je proste mala. Provazanost s telekomunikacnima firmama bych bral jako minus :)
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    MAAAT: Promin za stiplavy komentar a jestli ti to vydelava tak sypu popel na svou hlavu, jen jsem mel pocit ze takovych webu je proste prilis a ten web co jsem uvadel ma vsechno, vazby na telekomunikacni firmy, televizy, web, proste megalom :) jinak jsem nasel jen tohle http://www.alexa.com/siteinfo/muj-ipad.cz
    AILAS
    AILAS --- ---
    MAAAT: Chválím zmínku o LBA na iOS na webu. Byla to pecka.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    HIDARI_LUPO: poznamku o zbytecnosti nechapu :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    JINX: Bohuzel nejsem schopen primo odpovedet, ani nevim kolik by cena byt mela. Kdyz mi to reknete, budu mit predstavu. Pri tom kolik muj-ipad.cz vydelava bych byl schopnej platit spis novinkare a to mesicne. Cena za aktualitu by pak asi nevysla uplne na moc. Zkus mi nadhodit nejaky cifry.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    MAAAT: jestli to neni uz zbytecny, konecne to nekdo pojal profi - http://www.applikace.cz/ jen chvalim koncept zatim jsem nemel cas to nejak obsahove ohodnotit
    JINX
    JINX --- ---
    MAAAT: Kolik platis za clanek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam