• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: i kdyz s tim pdb si nejsem jistej
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: google play books - knihy mam v google cloudu a stav precteni se mi syncuje na android v mobilu
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    DRAGON: Myslim ze Pokud se ti stahujou appky z ipadu do kompu tak tam stanzu jeste muzes nahrat.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DRAGON: Stanzu tuším někdo koupil a zrušil. Každopádně na epuby mám http://marvinapp.com a na pdf Goodreader
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FUJI_ITA: ibook prave nechci, chci alternativu (neumi pdb)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    DRAGON: epub a pdf umi ibook pdb nevim,
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dalsi dotaz (sorry, zacatek uzivani ipadu, tak tech otazu je vic, ono to opadne .)))
    jakou pouzivate ctectu knizek (epub, pdf, pdb - tyhle potrebuju at to umi)? Ja pouzival Stanzu a koukam ze uz na Appstore za ten rok zmizela :(
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: jediny co snad z cydie pouzivam je f.lux. jinak mi zatim nic nechybi.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Mě to vůbec nenapadlo, dokud jsem nezačal chodit do kavárny, kde jsem neviděl jejich WiFi na iPadu, ale v telefonu jo. Tak jsem řešil proč a někdo mi poradil, že je to tím.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    DRAGON: jako to tweakery a ladice to asi smysl mit bude vzdycky, protoze budou chtit byt o krok napred :) viz treba nahodny clanek http://lifehacker.com/the-best-jailbreak-apps-and-tweaks-for-ios-7-1497408095, urcite najdete neco co by se vam v iOS 8 a dal hodilo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeste sem se chtel zeptat na jednu vec, mam non3G verzi, takze moje full licence na Sygic je mi k hovnu, pac to nema GPS, neni nejaka moznost, jak ji nekomu darovat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HIDARI_LUPO: to vime, ale pisu, ze to se mne netyka, maximalne tak tryb4buy, spis mi jde o systemovy veci, jestli je jeste ta cydia zapotrebi
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    WERT: myslim ze taky spoustu lidi pres to krade appky..
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KINGRICHARD:DRAGON: při caps locku se ikonka zmeni na piktogram capslocku analogicky s piktorgramy na klavesnici shift šipka (standartně černá na bílé) se mění na bílou na šedé, dvoj klik ji mění na capslock a dolu přidá podtržítko.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: jasny no.. asi to taky
    MADBANANA: dik

KINGRICHARD: s tim Caps taky trosku nechapu, nejak se to nezobrazuje..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DRAGON:
    Já bych ten signál zase tolik neprožíval. Kdyby mi to Madbabana neřek tak bych si toho nevšim. Ios7.1 pro mě řeší
    použitelnost IP4
    náhodné restarty 64b Ios zařízení
    přestalo padat Safatri
    zrychlilo se všechno na čem to mám. IP4, IpadMini, Ipad Air

a přidalo problém, že netuším kdy je zapnutej caps lock.

takže za mě je ios7.1 proti 7.0.X přínos
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: tak na posledni ios neni to je snad jasny…
    pro me JB nema smysl asi tak od iOS 3 :)

Myslim ze iOS7 a ten jeho spodni vysouvaci dock celkem resi to proc si predtim mel JB :)
    pro me je JB moc srani proste, ale kazdej to ma jinak.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: No prostě tam je nějakej limit na sílu signálu a když je signál slabší, tak ti to tu síť ani neukáže. Myslím, že tam mám tohle: http://maypalo.com/2011/06/22/improve-your-wifi-signals-with-wifi-booster-cydia-tweak/ ale nemám teď ajprda u sebe, takže jistej si nejsem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: cuze? limit na wifi? nemas nejakej artikl, kde bych se o tom docetl neco vic?
    ok, zustanu zatim na 7.0.4, pohoda, dekuju

WERT: na co neni odpoved? je jailbreak na 7.1 nebo neni? neni. to je odpoved :)
    s tim jestli to ma cenu, sem to myslel tak, ze 7 ios vubec neznam a mozna uz je tak vymakanej, ze neni potreba jb, co ja vim..
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: na to neni odpoved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam