• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, do pul hodiny resolved, bravo..

Dear xxxx,
    Good Morning to you, my name is Michelangelo and I 'll be happy to assist you with your case today.
    I am sorry that your Purchase, "Tomes," is not functioning as you expected.
    Under the circumstances, I've determined that a refund is appropriate. In seven to ten business days, a credit of 4.49 euro should be posted to the credit card that appears on the receipt for that purchase.

pekny .)
    MUXX
    MUXX --- ---
    no ja osobne jsem pdb vzdal (prestoze jich mam tisice). neni to format. je to jenom koncovka. tzn zadny pdb reader ti nezaruci ze to precte vsechno a spravne. calibre mi prevede co potrebuju. navic jsem zjistil ze vicemene ke kazdemu pdb sezenu novejsi korekturu v epub/mobi. prinejhorsim i anglicky epub je kolikrat v daleko lepsim stavu nez cesky pdb. na zbytek mam kalibre. nasypu do fronty a prevede se mi vsechno...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Child: dej hledat PDB v istore a najde ti to dve na ipad
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak sem jim napsal, ze to nepodporuje cz charset a jestli mi muzou refundnout penize, ze o to nemam zajem, tak sem zvedavej (precijen 5 euro neni uplne nic)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm, tak Tomas reader umi krasne Pdb, ale neumi cesky znaky :( (v UTF8 neumi zobrazit řčšěž), parada, za pet euro... lze to nejak vratit a zrusit nakup? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MUXX: to prave nechci, to bych nedelal nic jinyho, no... ted sem si koupil Tomes reader, tak uvidim, pisou ze pdb dobry. Tak to testnu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: Make sure to upload PDF or ePub files and try again.
    takze leda nejdriv prevest v calibre na epub (pripadne stahnout nekde jako epub)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAVVID: uz ji nemam, bohuzel. Jinak na to ale budu urcite ten jailbreak muset udelat, ze jo?

MUXX: a mohl bys to prosim zkusit? tady je jedno pdb:

MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: i kdyz s tim pdb si nejsem jistej
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: google play books - knihy mam v google cloudu a stav precteni se mi syncuje na android v mobilu
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    DRAGON: Myslim ze Pokud se ti stahujou appky z ipadu do kompu tak tam stanzu jeste muzes nahrat.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DRAGON: Stanzu tuším někdo koupil a zrušil. Každopádně na epuby mám http://marvinapp.com a na pdf Goodreader
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FUJI_ITA: ibook prave nechci, chci alternativu (neumi pdb)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    DRAGON: epub a pdf umi ibook pdb nevim,
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dalsi dotaz (sorry, zacatek uzivani ipadu, tak tech otazu je vic, ono to opadne .)))
    jakou pouzivate ctectu knizek (epub, pdf, pdb - tyhle potrebuju at to umi)? Ja pouzival Stanzu a koukam ze uz na Appstore za ten rok zmizela :(
    MUXX
    MUXX --- ---
    DRAGON: jediny co snad z cydie pouzivam je f.lux. jinak mi zatim nic nechybi.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Mě to vůbec nenapadlo, dokud jsem nezačal chodit do kavárny, kde jsem neviděl jejich WiFi na iPadu, ale v telefonu jo. Tak jsem řešil proč a někdo mi poradil, že je to tím.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    DRAGON: jako to tweakery a ladice to asi smysl mit bude vzdycky, protoze budou chtit byt o krok napred :) viz treba nahodny clanek http://lifehacker.com/the-best-jailbreak-apps-and-tweaks-for-ios-7-1497408095, urcite najdete neco co by se vam v iOS 8 a dal hodilo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeste sem se chtel zeptat na jednu vec, mam non3G verzi, takze moje full licence na Sygic je mi k hovnu, pac to nema GPS, neni nejaka moznost, jak ji nekomu darovat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HIDARI_LUPO: to vime, ale pisu, ze to se mne netyka, maximalne tak tryb4buy, spis mi jde o systemovy veci, jestli je jeste ta cydia zapotrebi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam