• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ELIE
    ELIE --- ---
    CROSS: Jj, přes iTunes. Ve formatech, ktere uvadim nize. ID to zadalo pri otevreni iBooks, ale dala jsem storno a kniha lze normalne otevrit. Nebo se iBooks pta na apple ID vzdy zpuštění appky?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELIE: Apple se po ničem pídit nebude, co je to "hodim do iBooks knihy"? Přes iTunes? V jakém formátu? V jakém momentě jsi musela zadávat Apple ID?

ELIE: jestli se nepletu, z těchto je optimální epub.
    ELIE
    ELIE --- ---
    a k tomu doplnujici otazka... pro kazdou knihu mam vice souboru - bud opf a pdb nebo epub a mobi. potrebuju pro jejich preceteni oba dohromady nebo staci jen jeden, ktery si vyberu?
    ELIE
    ELIE --- ---
    dotaz zacatecnika...
    kdyz hodim do iBooks knihy, ktere jsem ziskala, ehm ehm nelegalni cestou, nebude se apple pidit po puvodu a nebude mi je chtit nejak dodatecne zpoplatnit? hodila jsem tam ted jednu knihu a hned to zada apple id, tak me to trochu zarazilo,) diky!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Mobile Mouse Pro - Predtim se to jmenovalo myslim Air Mouse
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ha, tak ten obrazek napovedel :)
    Touch Mouse on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/cz/app/touch-mouse/id338237450?mt=8
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Logitech App

DRAGON
    DRAGON --- ---
    4PTO: nn, bylo to od firmy logitech, vypadalo to jako mousepad od Logitechu, asi trosku marketing, ale fungovalo to luxusne, ovladal si vzdalene mys (vypadalo to jak Apple mouse, jen cerna) a kdyz si prepnul, tak to byla klavesnice.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Byl to pravděpodobně LogMeIn a ten už neprovozuje free verzi.
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: byl to logitech? nebyl to LogMeIn?
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Na všechno kolem aplikaci se dá používat Appshopper. Používám ho uz několik let, umi to i sledování kamarádů.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Můžete mi prosím doporučit aplikaci na výuku anglické gramatiky? Díky.
    REEFER
    REEFER --- ---
    Bylo mily, kdyz Dragon odesel z apple sveta, je skoda, ze se vratil. Na chvilku zkusim prestat sledovat tenhle klub, za dva tydny by to mohlo byt zas klidnejsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: "Proč taky?" viz ta moje modelova situace. Nic vic :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: jak jsem napsal, "není mi známo, že by to šlo přes web" = pokud vím, tak to nejde. (Mám to podobně jako jít s papouškem na zmije - nikdy mě to nenapadlo. Proč taky? Přes web v appstore stejně nenakoupíš a iPad, neřkuli iPhone, je tak nějak navrženej k tomu, abys ho měl neustále u s sebe.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a jeste se zeptam na jednu vec: vite nekdo o prehravaci MKV souboru, kterej podporuje DTS zvuk? Ja mam O Player, ale ten filmy s DTS stopou neumi prevest, tvurci si pry pisou s firmou, co ma prava na codec a chtej 2 miliony dolaru za licenci, no proste krasa. Tak hledam alternativu. Prevadet filmy do mp4 pro apple se mi vazne nechce, radeji bych je tam hazel pres itunes primo v puvodnim formatu.

dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale co tak googlim, tak bez sance. slusnej fail.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: na to sem se ale neptal. najdes to, kdyz u sebe svuj device nemas, ale mas internet a browser? na to se ptam
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: že by to šlo přes web mi není známo. v iTunes to určitě je a na iPadu najde svoje nainstalované aplikace pod "Purchases" v App store. Jsou tam všechny, žádných 90 dní.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pry to zobrazuje jenom co sem koupil 90 dni zpetne, coz by byla neskutecna picovina a fail apple, ale to se mi nezda, tak se radsi ptam tady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam