• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: že by to šlo přes web mi není známo. v iTunes to určitě je a na iPadu najde svoje nainstalované aplikace pod "Purchases" v App store. Jsou tam všechny, žádných 90 dní.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pry to zobrazuje jenom co sem koupil 90 dni zpetne, coz by byla neskutecna picovina a fail apple, ale to se mi nezda, tak se radsi ptam tady
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    lze nejak videt online svoje aplikace pod svym apple id? modelova situace, kamos mi chce poradit dobrou aplikaci, ale ma doma jak notes se svejma itunes, tak svuj ipad, lze nejak pres web najit seznam apps pod apple id? dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADBANANA: jasny no, ja sem myslel, ze viber na ipadu bude treba neco jako Viber Desktop, kterej muzu mit na nekolika zarizenich a pohoda... proste jenom posle smsku na svuj telefon a ty to do ty desktop verze napises a je to. Asi je to tim, ze iPad verze Viberu neni, az bude, tak to treba taky pujde.

WERT: facetime nepotrebuju, nikdo v okoli to nema, na viberu mam vsechny :)
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: muzes pouzivat facetime :)
    To mas pak vsude... (Ale prijde mi to zvraceny)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DRAGON: Nejsem si jistej, jestli se mi to líbí nebo ne, každopádně tohle je běžnej přístup Viberu i WhatsApp. Prostě to máš jako smsky, takže to je 'vázaný na simkartu'.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    taky sem si vsim zajimavy veci: nemuzu mit authorizovanej Viber spolecne na iPadu a na mobilu (galaxy S4), jakmile dam odeslat sms kod na jednom z tech zarizeni, tak mi druhej v ten okamzik odhlasi a chce poslat kod znovu. Docela na pikacu..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THEIN: zkusim, diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRNOUSEK: s Teamviewerem mam ten problem (mam ho a jsem s nim po pracovni strance moc spokojen), ze jak mam televizi jakoby coby druhy monitor, tak neumi zvladat overlay a na ipadu to zobrazi obe stranky, i kdyz mam aktivni jen jednu ergo video na televizi pak zlobi..
    THEIN
    THEIN --- ---
    DRAGON: ja pouzivam Splashtop a sem s tim spokojenej...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    DRAGON: napr teamviewer. Umozni ti z ipada komplet ovladat pocitac (zobrazi ti to, co je videt na primarnim monitoru, narozdil od RDP, ktere te v pripade pripojeni z lokalu odhlasi)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zase dotaz: na iphone sem pouzival docela fajn remote desktop myslim od logitechu, proste nainstalujete do windows remote server a na nej se pak pripojite pres wifi a ovladate pomoci iphone svuj pocitac. kdyz dam ale hledat Logitech na appstore pro ipad tak to nic nenachazi.
    Nemate nekdo nejakej dobrej tip na peknej remote? Jde mi prevazne o to abych z postele mohl pres ipad ovladat pocitac ze kteryho mam pres hdmi bodnutou televizi. Klasicky treba koukam na serial a kdyz skonci dil, rad bych si v prehravaci (media player classic) pustil dalsi dil.

dik za tipy
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: Jo uz jsem ho pak nasel tak jsem se smazal :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: jj, neda se nic delat, i tak dekuju ale
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Tak to mě mrzí, to uz je fakt na online convertor. 2epub atd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: tak bohuzel, vlozim ji pres Add v iTunes a hned zmizi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: dekuju, zkusim
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Tohle by to mělo umět. Zkus to, jestli je to jeste free...

Já jsem teda s PDB skončil a radši si stahuju nový ePuby.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, do pul hodiny resolved, bravo..

Dear xxxx,
    Good Morning to you, my name is Michelangelo and I 'll be happy to assist you with your case today.
    I am sorry that your Purchase, "Tomes," is not functioning as you expected.
    Under the circumstances, I've determined that a refund is appropriate. In seven to ten business days, a credit of 4.49 euro should be posted to the credit card that appears on the receipt for that purchase.

pekny .)
    MUXX
    MUXX --- ---
    no ja osobne jsem pdb vzdal (prestoze jich mam tisice). neni to format. je to jenom koncovka. tzn zadny pdb reader ti nezaruci ze to precte vsechno a spravne. calibre mi prevede co potrebuju. navic jsem zjistil ze vicemene ke kazdemu pdb sezenu novejsi korekturu v epub/mobi. prinejhorsim i anglicky epub je kolikrat v daleko lepsim stavu nez cesky pdb. na zbytek mam kalibre. nasypu do fronty a prevede se mi vsechno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam