• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Vybírám klávesnici k iPad 2 - máte někdo nějaký dobrý tip? Ideálně s integrovaným stojánkem a CZ layoutem.
    A druhý dotaz - líbí se mi tahle klávesnice, ale zmiňují se jen o podpoře Windows 8 a Android 4.2. Máte někdo zkušenost, zda bude fungovat i na iPad (jinými slovy jestli obecně k iPadu připojím jakoukoliv BT klávesnici)?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: nejsem si jist, jestli ti dobře rozumím, ale pokud nemáš událost v iCloud kalendáři, ale v nějakém jiném (i když ti ho iPad zobrazuje, třeba Google kalendář nebo Exchange), tak samozřejmě iCloud.com o té události neví (jak by se o ní dozvěděl?).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: Takže možnost aby to v icloudu vzalo události jako takové a ukázalo mi je to v kalendáři není?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAAAT: yes! to byla uzasna hra, Twinsen for president :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Vysla hra Little Big Adventure..

Dnešní nové aplikace a hry pro iPhone a iPad | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/dnesni-nove-aplikace-a-hry-pro-iphone-a-ipad-27-3-2014
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: JJ to je pak jasny.. Na iCloud samozrejme uvidis, jen kalendare z iCloud :) Zarizeni je klient, do kteryho muzes synchronizovat caly z vice zdroju, ale ty maji svoji synchronizaci na google apod. Je to stejny, jako kdybys resil, ze se ti v google calendar nezobrazujou iCloud caly. Pokud se pletu nebo to tak neni, prosim opravte me :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: No v telefonu to mám jako import z googlu ale s ipadem se to synchronizuje celé jen v té webové verzi jsou jen ty dva kalendáře
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: A jsou to fakt iCloud caly nebo nejaky exchange, importovany web caly z google apod.?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jak dostanu do kalendáře v iCloud další kalendáře co mám v iPadu? Mám celkem 8 kalendářů ale v iCloud se mi objevují (na www.icloud.com) jen dva a nijak tam další nemohu dostat, resp. Nikde je nevidím takže mohu vytvořit jen nový
    TIGU
    TIGU --- ---
    BUBEAK: V iPadu 1 není podporován. Je tam max iOS 5. iOS 7 je podporován od iPadu 2.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BUBEAK: Bát se nemusíš, protože tam nejde dát.
    iPad - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/IPad
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ARMADILLO: Snad :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ELIE: Bylo by neprijemny, kdybys tam jeden den knihu pridala a druhy den nekdo zvonil u dveri :) ale nastesti az takovy big brother to neni..
    ELIE
    ELIE --- ---
    CROSS: Ok, dik za info!
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELIE: mě se iBooks na Apple ID neptá nikdy, napadá mě, jestli tam nemáš nastavenou synchronizaci záložek nebo tak něco, ale snad ani kvůli tomu se to neptá. Fakt je, že skrz iTunes už jsem tam nepřidával nic docela dlouho, tak mi možná něco uniká.

V každém případě, nic jako zpětné dohledávání původu knih v iBooks app ze strany Apple nefunguje, natož aby tě stáhli o platbu bez tvého vědomí.
    ELIE
    ELIE --- ---
    CROSS: Jj, přes iTunes. Ve formatech, ktere uvadim nize. ID to zadalo pri otevreni iBooks, ale dala jsem storno a kniha lze normalne otevrit. Nebo se iBooks pta na apple ID vzdy zpuštění appky?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELIE: Apple se po ničem pídit nebude, co je to "hodim do iBooks knihy"? Přes iTunes? V jakém formátu? V jakém momentě jsi musela zadávat Apple ID?

ELIE: jestli se nepletu, z těchto je optimální epub.
    ELIE
    ELIE --- ---
    a k tomu doplnujici otazka... pro kazdou knihu mam vice souboru - bud opf a pdb nebo epub a mobi. potrebuju pro jejich preceteni oba dohromady nebo staci jen jeden, ktery si vyberu?
    ELIE
    ELIE --- ---
    dotaz zacatecnika...
    kdyz hodim do iBooks knihy, ktere jsem ziskala, ehm ehm nelegalni cestou, nebude se apple pidit po puvodu a nebude mi je chtit nejak dodatecne zpoplatnit? hodila jsem tam ted jednu knihu a hned to zada apple id, tak me to trochu zarazilo,) diky!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Mobile Mouse Pro - Predtim se to jmenovalo myslim Air Mouse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam