• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: sjednotit to jde tak, že přestaneš používat jiné než iCloud kalendáře... ale to asi nechceš.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: Jo já tomu tak rozumím, spíš sem hledal možnost jestli to nejde nějak sjednotit. Pokud to nejde, píšete že ne, tak musím hledat jinou možnost
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: Musis na to nahlizet jako na dve rozdilny veci... iCloud.com jako webova sluzba, ktera zobrazuje jen informace z databazi iCloudu (kontakty, kalendare, atd.). Aplikace Kalendar na iOS/OS X zarizenich je klient, ktery si dokaze pripojit jak databaze iCloudu, tak dalsi napr. Google nebo Exchange. Pokud ani tohle, tak uz se vzdavam..
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: a proc se tobe delaji krouzky a me ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: "přečíst" v tomhle případě by ale muselo znamenat naimportovat do iCloud kalendáře. Není mi známo, že by takovou funkci ta aplikace měla (nějak automaticky importovat položky z ne-iCloud kalendářů do iCloudu). Musel bys pro každou konkrétní položku změnit kalendář (např. z Google na ten v iCloudu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No právě na to se ptám... Jestli to lze nějak nechat ten kalendář přečíst... Když to otevřu v aplikaci kalendář tak to přece není problém přečíst
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Vybírám klávesnici k iPad 2 - máte někdo nějaký dobrý tip? Ideálně s integrovaným stojánkem a CZ layoutem.
    A druhý dotaz - líbí se mi tahle klávesnice, ale zmiňují se jen o podpoře Windows 8 a Android 4.2. Máte někdo zkušenost, zda bude fungovat i na iPad (jinými slovy jestli obecně k iPadu připojím jakoukoliv BT klávesnici)?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: nejsem si jist, jestli ti dobře rozumím, ale pokud nemáš událost v iCloud kalendáři, ale v nějakém jiném (i když ti ho iPad zobrazuje, třeba Google kalendář nebo Exchange), tak samozřejmě iCloud.com o té události neví (jak by se o ní dozvěděl?).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: Takže možnost aby to v icloudu vzalo události jako takové a ukázalo mi je to v kalendáři není?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAAAT: yes! to byla uzasna hra, Twinsen for president :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Vysla hra Little Big Adventure..

Dnešní nové aplikace a hry pro iPhone a iPad | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/dnesni-nove-aplikace-a-hry-pro-iphone-a-ipad-27-3-2014
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: JJ to je pak jasny.. Na iCloud samozrejme uvidis, jen kalendare z iCloud :) Zarizeni je klient, do kteryho muzes synchronizovat caly z vice zdroju, ale ty maji svoji synchronizaci na google apod. Je to stejny, jako kdybys resil, ze se ti v google calendar nezobrazujou iCloud caly. Pokud se pletu nebo to tak neni, prosim opravte me :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: No v telefonu to mám jako import z googlu ale s ipadem se to synchronizuje celé jen v té webové verzi jsou jen ty dva kalendáře
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: A jsou to fakt iCloud caly nebo nejaky exchange, importovany web caly z google apod.?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jak dostanu do kalendáře v iCloud další kalendáře co mám v iPadu? Mám celkem 8 kalendářů ale v iCloud se mi objevují (na www.icloud.com) jen dva a nijak tam další nemohu dostat, resp. Nikde je nevidím takže mohu vytvořit jen nový
    TIGU
    TIGU --- ---
    BUBEAK: V iPadu 1 není podporován. Je tam max iOS 5. iOS 7 je podporován od iPadu 2.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BUBEAK: Bát se nemusíš, protože tam nejde dát.
    iPad - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/IPad
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ARMADILLO: Snad :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ELIE: Bylo by neprijemny, kdybys tam jeden den knihu pridala a druhy den nekdo zvonil u dveri :) ale nastesti az takovy big brother to neni..
    ELIE
    ELIE --- ---
    CROSS: Ok, dik za info!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam