• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TIGU
    TIGU --- ---
    JOHNNY: Ano, pokud využíváš více, než stíhá nabíječka dodat, pak se to děje normálně.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Stalo se nekomu ze prestoze je ipad strcenej do nabijecky, tak se vybiji? Signalizuje mi to ze se nabiji, ale pokud na nem browsuju, koukam na film etc tak se postupne vybiji...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    FTL dorazí do App Store už tento čtvrtek! (Video) | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/ftl-dorazi-do-app-store-uz-tento-ctvrtek-video
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KAZATELL: Pekne :) na to mas moznost ovladat dalkovym ovladacem keynote ;) a nebo iphonem treba ;)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JIRKA207: Jsou situace kdy ipad v ruce nemám a potřeboval bych ho ovládat ale důvod proč bych chtěl myš připojit je ten že genius myš má v sobě presenter a to je k projektoru a Keynote docela dobrý
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KAZATELL: Ne, ipad to neumi, pouziva prsty a to na gesta predevsim :)
    A pouzivat mys na tabletu - to me osobne prijde dost zvlastni a krok zpet :) tablet neni pocitac, je to zarizeni do ruky.
    Musel si s tabletem a mysi vypadat obzvlast dobre ;) treba na gauci s tabletem+mysi :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JIRKA207: Používal jsem doteď Android a tam to šlo... Když jsem přešel na iOS tak mě všichni ubezpečovali že iPad umí všechno co Android a ještě mnohem víc... Takže mi na mém dotazu nepřijde nic zvláštního
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KAZATELL: Tos nemyslel vazne, ze ne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Jde spárovat BT myš s iPadem? Mám doma myš od genius ale tablet ji nevidí
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU: co jsem cetl, tak je to takhle:
    1) iPhone
    - vytvareni + editace pro soukrome ucely jen s MS uctem je zdarma, ale placene (Office 360) pro firmy
    - prohlizeni a prezentace pro vsechny zdarma
    1) iPad
    - vytvareni + editace pro vsechny jen placene (Office 360)
    - prohlizeni a prezentace pro vsechny zdarma
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    TIGU: dnes jsem zkoušel a editace fakt funguje. Nemusí se nic zapínat, jen jsem se přihlásil k onedrive.
    TIGU
    TIGU --- ---
    MAAAT: Ja jsem cetl nekde na zahranicnim webu, ze MS bez Office360 poskytuje 14 dni na zkousku, kdy funguje i zapis. Nevim, jake jsou podminky, ale je to vytvareni na iPhonu opravdu "neomezene"?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    DUHAR: to bud rad ze je to jen nekolik desitek na webu pisou ze jich nekteri spravuji i pres 1500 a pri prechodu na ios7 jim to zmrsilo MDM, chapu dobre ze jsi ztratil kontrolu nad tema zarizenima?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    Zdravím místní osazenstvo, potřeboval bych poradit jako relativní iPanic, omluvte případnou nepřesnou formulaci, zkusím zpřesnit.

V jedné škole využíváme kombinaci Meraki + Apple Configurator, ale teď nám hlásili problém:

Ve chvíli, kdy se na iPadech provede synchronizace přes synchrobox, tak dojde k odstranění Meraki certifikátu pro správu zařízení, a ten je následně třeba doinstalovat na všech zařízeních ručně. Jedná se o několik desítek tabletů, tedy poměrně zdlouhavá a otravná činnost.
    Existuje nějaký způsob, jak Meraki certifikát v průběhu synchronizace zachovat a vyhnout se tak jeho odstranění?

Dík za reakce
    KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: dost o tom pochybuji, ale kdo ti to rekne je Apple support, musis jim napsat pres formular na apple.cz > podpora > kontaktujte nas / iTunes store . Volat s timhle nema smysl.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    !

FTL: Faster Than Light's free expansion and iPad port both coming April 3 | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/3/27/5555334/ftl-advanced-edition-ipad-port-release-date-pc-mac-linux
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdyby vám uniklo :)

Microsoft Office pro iPad - Word, Excel a PowerPoint | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/microsoft-office-pro-ipad-word-excel-a-powerpoint

Microsoft Office Mobile - V kancelářském balíku pro iPhone můžete ode dneška vytvářet dokumenty zdarma | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/...kancelarskem-baliku-pro-iphone-muzete-ode-dneska-vytvaret-dokumenty-zdarma
    SHARK
    SHARK --- ---
    Dotaz

Po te co firma presla z woknous tabletu na ipady, tak zaklada uzivatelum apple id shodne s jejich firemni meil adresou ( jmeno.prijmeni@firma.cz) a nasledne to ted ridi prez MDM.
    Problem je ale takovej ze par uzivatelum, vcetne me a sefa, nejde zalozit apple id, ktery by mel bejt stejny jako firemni meil. Nejakej vtipalek totiz zalozil apple id na sebe s nasema meilama, pro overeni tam ma asi nejakou svoji adresu. A ted apple hlasi pri zakladani ze tento meil je jiz pouzivan ci je uz toto appe id registrovano.
    Jde nejak prez apple udelat reset techto apple id, aby ho meli majitele realnych meil adres a ne nejakej hnup kterej ty adresy pro sebe zablokoval ?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: jinak teda mam taky spousty uctu a kalendaru a vseho mozneho a jsem prave rad ze na tabletu nebo phonu to mam vse sloucene, nikdy by me nenapadlo to chtit podobne mit i pres webove rozhranni.. hawk
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: “Your time is limited, so don't waste it living someone else's life.”
    ― Steve Jobs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam