• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    !

FTL: Faster Than Light's free expansion and iPad port both coming April 3 | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/3/27/5555334/ftl-advanced-edition-ipad-port-release-date-pc-mac-linux
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdyby vám uniklo :)

Microsoft Office pro iPad - Word, Excel a PowerPoint | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/microsoft-office-pro-ipad-word-excel-a-powerpoint

Microsoft Office Mobile - V kancelářském balíku pro iPhone můžete ode dneška vytvářet dokumenty zdarma | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/...kancelarskem-baliku-pro-iphone-muzete-ode-dneska-vytvaret-dokumenty-zdarma
    SHARK
    SHARK --- ---
    Dotaz

Po te co firma presla z woknous tabletu na ipady, tak zaklada uzivatelum apple id shodne s jejich firemni meil adresou ( jmeno.prijmeni@firma.cz) a nasledne to ted ridi prez MDM.
    Problem je ale takovej ze par uzivatelum, vcetne me a sefa, nejde zalozit apple id, ktery by mel bejt stejny jako firemni meil. Nejakej vtipalek totiz zalozil apple id na sebe s nasema meilama, pro overeni tam ma asi nejakou svoji adresu. A ted apple hlasi pri zakladani ze tento meil je jiz pouzivan ci je uz toto appe id registrovano.
    Jde nejak prez apple udelat reset techto apple id, aby ho meli majitele realnych meil adres a ne nejakej hnup kterej ty adresy pro sebe zablokoval ?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: jinak teda mam taky spousty uctu a kalendaru a vseho mozneho a jsem prave rad ze na tabletu nebo phonu to mam vse sloucene, nikdy by me nenapadlo to chtit podobne mit i pres webove rozhranni.. hawk
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: “Your time is limited, so don't waste it living someone else's life.”
    ― Steve Jobs
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No já bych i přešel, ale nemohu protože využívám kalendáře třetích stran
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: Ja vyuzivam obraceny moznosti, a to, ze se mi zobrazujou kalendare z iCloud v tlustym Outlooku, kterej stejne pouzivam.. Cloudovy reseni neni potreba, jelikoz jsem bud u PC (s Outlookem) a kdyz ne, tak na mobilu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: sjednotit to jde tak, že přestaneš používat jiné než iCloud kalendáře... ale to asi nechceš.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: Jo já tomu tak rozumím, spíš sem hledal možnost jestli to nejde nějak sjednotit. Pokud to nejde, píšete že ne, tak musím hledat jinou možnost
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: Musis na to nahlizet jako na dve rozdilny veci... iCloud.com jako webova sluzba, ktera zobrazuje jen informace z databazi iCloudu (kontakty, kalendare, atd.). Aplikace Kalendar na iOS/OS X zarizenich je klient, ktery si dokaze pripojit jak databaze iCloudu, tak dalsi napr. Google nebo Exchange. Pokud ani tohle, tak uz se vzdavam..
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: a proc se tobe delaji krouzky a me ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: "přečíst" v tomhle případě by ale muselo znamenat naimportovat do iCloud kalendáře. Není mi známo, že by takovou funkci ta aplikace měla (nějak automaticky importovat položky z ne-iCloud kalendářů do iCloudu). Musel bys pro každou konkrétní položku změnit kalendář (např. z Google na ten v iCloudu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No právě na to se ptám... Jestli to lze nějak nechat ten kalendář přečíst... Když to otevřu v aplikaci kalendář tak to přece není problém přečíst
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Vybírám klávesnici k iPad 2 - máte někdo nějaký dobrý tip? Ideálně s integrovaným stojánkem a CZ layoutem.
    A druhý dotaz - líbí se mi tahle klávesnice, ale zmiňují se jen o podpoře Windows 8 a Android 4.2. Máte někdo zkušenost, zda bude fungovat i na iPad (jinými slovy jestli obecně k iPadu připojím jakoukoliv BT klávesnici)?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: nejsem si jist, jestli ti dobře rozumím, ale pokud nemáš událost v iCloud kalendáři, ale v nějakém jiném (i když ti ho iPad zobrazuje, třeba Google kalendář nebo Exchange), tak samozřejmě iCloud.com o té události neví (jak by se o ní dozvěděl?).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: Takže možnost aby to v icloudu vzalo události jako takové a ukázalo mi je to v kalendáři není?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAAAT: yes! to byla uzasna hra, Twinsen for president :)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Vysla hra Little Big Adventure..

Dnešní nové aplikace a hry pro iPhone a iPad | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/dnesni-nove-aplikace-a-hry-pro-iphone-a-ipad-27-3-2014
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KAZATELL: JJ to je pak jasny.. Na iCloud samozrejme uvidis, jen kalendare z iCloud :) Zarizeni je klient, do kteryho muzes synchronizovat caly z vice zdroju, ale ty maji svoji synchronizaci na google apod. Je to stejny, jako kdybys resil, ze se ti v google calendar nezobrazujou iCloud caly. Pokud se pletu nebo to tak neni, prosim opravte me :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    K4N3C: No v telefonu to mám jako import z googlu ale s ipadem se to synchronizuje celé jen v té webové verzi jsou jen ty dva kalendáře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam