• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HROBO: fakt? tak to je parada, diky, ja to prave nemohl najit, tuhle informaci ;)
    PHAILO: jo, hochu, neni Bangkok jako Bangkok, musíš vědět kde nakupovat (s brutál slevou) .)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRAGON: Jestli to bylo v Bangkoku - je to vůbec iPad? :-D
    HROBO
    HROBO --- ---
    DRAGON: do toho 16 brezna ti to opravia hocikde na svete v autorizovanom servise
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: v Bangkoku v Apple krame. Rekli mi ze to ma AppleCare, ale asi tim holt mysleli ze to ma zaruku, coz evidentne ma, ale nevim jak moc bude aplikovatelna v CR, schvalne tam zkusim zavolat, podle serioveho cisla by mi meli byt schopni rict, jestli to jde
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: a kdes to kupoval? Nejsem si jist, jestli se AC nemusí nějak registrovat. Já jsem tedy ten řečený první iPad kupoval na online Apple Store i s AC a byla aktivní, když dorazil, pokud to prodejce prodává jako samostatnou položku, nejsem si jist, jestli tam neni třeba to zaregistrovat na Apple webu (to byl i případ toho iMacu, kde pak Apple chtěl ještě účtenku).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: dik za radu.
    Parada, takze mi ti smejdi lhali :)

CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: nejsem si 100% jist, protoze k soucasnemu ani predeslemu ipadu jsem Apple Care nekupoval, ale pokud si dobre vzpominam (kupoval jsem to pro uplne prvni iPad a taky pro iMac, kde to bylo trochu slozitejsi), AC je registrovnana na seriove cislo, takze bys to mel byt schopen zjistit zde:
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeste sem se chtel zeptat na jednu vec: da se podle serioveho cisla iPada poznat, jestli mi prodejce nekecal a opravdu ma zarizeni Apple Care?
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: subjektivně (nijak jsem to neměřil) se to chová stejně co do výkonu a výdrže, vymizely samovolné resety.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nekdo s iPad Mini Retina: instalace 7.1 v poradku? dojmy? baterka a vykon v pohode i po upgradu?
    dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    Flexibits | Fantastical 2 for iPad | Calendars and reminders on your iPad, refined.
    http://flexibits.com/fantastical-ipad

Fantastical pro iPad je tu... 8.99 EUR
    KICHI
    KICHI --- ---
    BRUSINKA: bez ohledu na zarizeni, jake kdo pouziva by nemel nikdo pouzivat WPA, natoz pak WEP. Mas mit WPA2.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    HOLKA: mně se vůbec nešlo připojovat, dokud jsme zabezpečení nezměnili na wpa2, předtím to nespolupracovalo ani s iphonem, ani s ipadem.
    WERT
    WERT --- ---
    HOLKA: Problem muze byt i v routeru...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    ahoj lidi prosím o pomoc - dcerka má iPad 4 a nemůže se připojit k wifi - heslo zadávám správně, ale síť se pořád ne a ne připojit - zkusila jsem i obnovu sítě a stále nic
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    HIDARI_LUPO: jo, ten meraki certifikat se behem procesu odstrani a sprava se zrusi, je potreba ho tam pokazdy znova rucne nahrat... jak to obejit? a jo, jsem rad, ze jich neni 1500 (taky jsem ty narky nasel), ale to neni to reseni, co hledam:)
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TIGU: Na iPhonu by byt melo neomezene. V popisu MS o zadnem omezeni, krome domaciho pouziti, nepise.
    DR_K
    DR_K --- ---
    KAZATELL: jailbreaknuty ano

aplikace z cydie, ktera enabluje kurzor a mys se jmenuje 'BTC MOUSE & Trackpad' http://www.ringwald.ch/cydia/mouse/
    aplikace z cydie, ktera umoznuje opravdu kvalitni pouzivani klavesnice s ipadem (napr klavesove zkratky v safari, na homescreen apod) 'BeeKeyboard' http://www.idownloadblog.com/2012/06/14/beekeyboard/

osobne jsem si koupil k ipadu mini jak bluetooth klavesnici, tak bluetooth mys. kdyz chci, mam tablet, kdyz chci, mam mini notebook, komu to prijde zbytecne, necht si to nejprve vyzkousi, pak az hovori o zbytecnosti takovych legracek ;)
    TIGU
    TIGU --- ---
    JOHNNY: Ano, pokud využíváš více, než stíhá nabíječka dodat, pak se to děje normálně.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Stalo se nekomu ze prestoze je ipad strcenej do nabijecky, tak se vybiji? Signalizuje mi to ze se nabiji, ale pokud na nem browsuju, koukam na film etc tak se postupne vybiji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam