• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: termin
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pokud někdo máte zkušenost: na opravu (rozsekaný displej) iPadu do Apple Store — je třeba si domlouvat termín, nebo to tam prostě můžu přinést?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Thomas Was Alone arrives today on iPad, and this is how it got there | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/5/15/5719142/thomas-was-alone-arrives-ipad-release-date-interview
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    VFISA: zkusim fax :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBAN88: Pošli jim to dopisem, bude to rychlejší :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    PHAILO: Takze napsat do ČT :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KUBAN88: Bud v klidu, na iPadu to nejde ani mne. Ani vyhledat, ani spustit video. Chyba neni u tebe.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ahoj, mám jeden lama dotaz: nejde mi přehrávat videa v aplikacích CT Sport a CT 24 na iPadu (aktualizovany posledni iOS) ... nevite proc?
    kdyz je chci smazat a znova nainstalovat, tak je nemuzu jakkoliv najit na iTunes a jsou proste pro mne nedohledatelne...., kdyz jdu primo z webu czech_tv.cz tak mi to proste nenaskoci (myslim iTunes) v iPadu

ale v iPhone mi normalne funguje, nicmene taky nenajdu ani CT sport, CT 24 nebo iVysilani v iTunes

radeji se chci zeptat nez budu preinstalovavat celej iPad

VFISA
    VFISA --- ---
    A look inside iPad chargers
    Ken Shirriff's blog: iPad charger teardown: pricey Apple quality versus a risky phony
    http://www.righto.com/2014/05/a-look-inside-ipad-chargers-pricey.html
    KICHI
    KICHI --- ---
    DRAGON: nerozumim ti asi. Jak to myslis "ale stejne je uz nepridas" - kam nepridam? Do knihovny nepotrebuju (jsou tam) a do iOS zarizeni pridam (normalne lokalni sync, jako u hudby, fotek...)
    ARAON
    ARAON --- ---
    JONAS: PerfectReader to uměl, pokud mě paměť neklame.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: ale jo, to jo, ja je taky vidim v Mobile Applications adresari, ale stejne je uz nepridas, musis je znovu stahnout z itunes.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SHARK: App lze stáhnout z App Storu i tak, že již nelze sosnout znovu.
    KICHI
    KICHI --- ---
    DRAGON: zazalohovane appky = normalne u mne v iTunes knihovne, zadny woodoo, ani JB
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    jen tak pro uplnost proc pokud mate malo mista na systemovym disku nenastartujete itunes s option key/se shiftem do alternativni library nekde na kyho dasa terovym USB disku nebo nasce, kam se da zalohovat ipad/iphone do aleluja?
    JONAS
    JONAS --- ---
    chápu, že pdf formát není ideální pro čtení, ale znáte nějakou (ideálně free) aplikaci, která by uměla v landscape modu zobrazovat dvě stránky vedle sebe?
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SHARK: Asi zalezi na appce ja tam nejaky nemam.
    SHARK
    SHARK --- ---
    DAVVID: Tak jsi asi slepej, schvalne jsem ted mrknul na purchase prez muj ucet na ipadu dcery s ios5 a hledme, origo Flappy birds , ktere na stouru nejsou muzu klidne stahnout

WERT
    WERT --- ---
    VFISA: jj nejlepsi je kdyz se to zalohuje na maly, drahy systemovy SSD :)))
    VFISA
    VFISA --- ---
    DAVVID: Já jsem zálohovat aplikace taky a pak jsem zjistil, ze mi na disku zabírají 40GB. Ani náhodou, zas tak se bez nějaký aplikace nepos...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam