• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAAAT: jj, presne v tom velkym nakupaku v centru.
    http://www.mbk-center.co.th/en/
    jestli chces primo prodejce (ceny byly ruzny, hledal sem tam asi 4 hodiny) tak muzu mrknout na vizitku, kterou mi dali spolecne s uctem.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    DRAGON: A kde v Bankaci si ho koupil? Nekde v centru v tom velkym nakupaku s elektronikou? Takovahle cena prece neni mozna..
    BENM
    BENM --- ---
    Nechce někdo černej smart cover na iPad mini? De facto novej, v krabici. Za dobrou cenu. Praha.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIERDUS: nema, protoze novej miniR bude stejnej jako ten soucasnej, bude rychlej, lehkej, s peknym displayem, jen u toho novyho zas vyzvihnou nejakou nepodstatnou picovinu a zas se bude prodavat za brutal. Spis si sezen nekoho, kdo jede (napriklad) do Bangkoku, ja tam toho svyho (posledni generace iPad mini 32GB retina) sehnal za 6900,- s rocni zarukou od Apple (overoval sem seriovy cislo na webu).
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    PIERDUS: Novy iPad mini ocekavam koncem roku.. http://www.buyersguideapple.com/#ipadmini
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Mám v plánu přejít z iPadu 2 na Mini Retina. Má smysl počkat na keynote? Půjde cena dolů?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Objednal jsem Kensington Black Belt, tak snad to něco vydrží. iPad v Apple Store „opravili“ výměnou, za 300 CHF. Drahá chybka. Momentálně mám rozpačité dojmy při obnovování ze zálohy, protože jak se tu nedávno psalo, rozstrkalo to aplikace asi na deset obrazovek místo původních tří.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KICHI: ja jsem manzelce poridil na ipada mini griffin beacon, je super, akorat se tam blbe pouzivaji notifikace a to spodni menu
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    pred nedavnem vlastne vysla botanicula pro ios:
    Botanicula on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/cz/app/botanicula/id853706620?mt=8
    RASTA
    RASTA --- ---
    KICHI: otterbox defender je super, nicméně na mém ipadu vydržel jen pár měsíců v rukou dvouletého synka. potom praskla v rohu plastová skořepina ... na další investici do tak drahého pouzdra už jsem neměl odvahu, takže už jsem si potom i zvykl na ipad s potlučenými rohy a naprasklým sklem. aktivitu a vynalézavost dětí holt žádný výrobce při testech nenasimuluje :-D
    KICHI
    KICHI --- ---
    Ja tedka poridil Otterbox Defender - plastova skorepina, pres ni silikon a soucasti pevna folie. Vsem se v tom doma iPad kupodivu i libi... fakt je, ze se drzi pekne v ruce, ale holt rozmerove narostl. Na druhou stranu je to iPad pro deti, takze je hlavne s nima doma. Dosud bezne obaly se zvysenou ochranou jak silikonove, tak kombinace plast + silikon - od ne tak renomovanych vyrobcu, vsechno drive, ci pozdeji znicene. K tomu uz asi 3. folie (jakmile se v rohu lehce odchlipne, tak ji to tydne strhnou). Defender je sice drazsi, ale chrani lepe, doufam, ze dele vydrzi a hlavne kdyz si sectu ty 3 folie (ktere i kdyby vydrzeli, tak neprenesu na novejsi iPad) a 3 obaly, tak to Defender vyjde levneji.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: Synek je na to hrozně opatrnej, tím hůř chápe, co udělal špatně. Bohužel to šlo na dlažbu na terase displejem dolů, takže je to rozbité důkladně. Ironií je, že kdybych to nedal do toho pouzdra (zasunovací z dlouhé strany), tak by se nic nestalo.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CROSS: Mně už třikrát. Napotřetí jsem se na to vykašlal a má teď iPad s lehce prasklým displejem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: Dík, už jsem si udělal rezervaci. Přidal jsem se do početné skupiny rodičů, kterým dítě rozsekalo displej. (Ale synek v tom je nevinně, držel to opatrně, akorát jsem šoupnul 3gen iPad do pouzdra od 1gen a při tom opatrným držení vypad...)
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: na všechno si domlouváš termín
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: termin
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pokud někdo máte zkušenost: na opravu (rozsekaný displej) iPadu do Apple Store — je třeba si domlouvat termín, nebo to tam prostě můžu přinést?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Thomas Was Alone arrives today on iPad, and this is how it got there | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/5/15/5719142/thomas-was-alone-arrives-ipad-release-date-interview
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    VFISA: zkusim fax :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBAN88: Pošli jim to dopisem, bude to rychlejší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam