• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MATESISKO: To je fakt divné - nikdy jsem tam přednastavovaný e-mail alert rušit nemusel...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KICHI:
    PHAILO:
    CROSS: Mam to v iCalu odjakziva. Vzdycky to musim odkliknout a je to hrozny opruz. Nastaveni mam stejne jako PHAILO
    CROSS
    CROSS --- ---
    MATESISKO: mně, podobně jako tady kolegům, iCal nic takového nenastavuje. E-mailové připomínky jsem teda nikdy ani na OSX nepoužíval, je možné, že jsem to před sedmi lety vypnul a od té doby to tak zůstalo. Notifikace jako takové jsem upravoval nedávno, z mé zkušenosti co si nastavím, to tam zůstane.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MATESISKO: Nevím, jestli tomu správně rozumím, ale u mě to také problém není. Nastavení vypadá takto: https://www.dropbox.com/s/x463k2m14v70s3t/Screenshot%202014-08-13%2009.45.51.jpg
    KICHI
    KICHI --- ---
    MATESISKO: u mne se tak take nedeje. Default mam zvuk 15 minut predem a nic víc.

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS: Nejde o vychozi alerty. Jde o to, ze pri vytvareni alertu ti iCal automaticky nastavi jak "notifikacni" tak i emailovy alert a ty to musis menit, u kazde vytvarene udalosti, nebo se smirit s tim, ze ti ke kazde prijde email. Mrkni na tenhle screen
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: tož vitaj v teamu :) U mne prozměnu US svátky v gmailu.... jsem linej to resit, znas to kovarovic kobyla :)))
    Pokud jde o MADBANANA, tak bych si tipnul, ze jde o eventy s pozvanymi ucastniky
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: Tomu nerozumim, v nastavení kalendáře se daj výchozí upozornění (alerty) vypnout, to ti nejde?

Já mám jiný, bizarní problém. Jednoho dne se mi objevily v kalendářích mexické svátky, vůbec netuším, jak a odkud. A nejdou odhlásit. ;-]
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MADBANANA: Tohle me taky stve, i na OSX. Zatim jsem na to neprisel ale pripojuju se :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Potřebuju radu s Calendar.app, když vytvořím nový event, má defaultně nastavený alert na email, můžu se toho nějak zbavit? Většinou žádný alert nechci a nechci to pokaždé měnit.
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: jj proto by se mi i jeho implementace'libila. Kdyz by byla dobre vyřešena a plynule fungující. Co sem ale zatim Koukal tak tak i radarový data se napříč aplikace ma občanství dost různí. A nejaky appky co by čerpaly data z radaru, a umělý treba varovat notifikaci pred blížícím se deštěm, bourkou.. To bych uz asi chtel moc co? Ale to by se mi libilo...

FUJI_ITA: tohle je zabavný, ale z nejakyho duvodu mi nejde přepnout na Celsia.. Takze ani to málo informaci co je k dispozici mi neni k užitku...

DOOSH: vypada to pekne, a jestli je to i spolehlivý... Zatim jeste otestuju ty zdarma ale dík

FRANCIMOUR: ok mozna se odhodlam zatim jeste zkusim ty free

KINGRICHARD: ale tohle je pro mě objev! To se mi moc zamlouvá, a za tu cenu... Zkusim ho chvili jak se bude strefovat. Diky moc!, to bych asi jen tak neobjevil...

---
    Vsem dík za reakce
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    VACA: z androida je naprotovany aladin pro cz

Aladin on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/cz/app/aladin/id875533497?mt=8
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    VACA: http://authenticweather.com
    nejlepsi, vetsinou mi pise ze pro vice informaci se muzu podivat z okna a kdyz mas apku zaplou a zatrepes telefonem ...
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Kratkodobe jenom radar... Logicky.
    Yr vcelku dobre funguje dlouhodobe, ale je treba to brat s rezervou, vicemenne se obavam ze ty predpovedi vetsinou sedi. A v prubehu casu se aktualizuji. Nejpresnejsi je podle me predpoved na snow forecast.Com ale tam resi povetsinou jen horsky strediska.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    VACA: já je mám a jsem spokojen. Mám k tomu ještě meteomapy a IRadar cz .
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Full, original BioShock hits iPhone, iPad this summer | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/8/4/5960145/full-original-bioshock-hits-iphone-ipad-this-summer
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, meli by jste prosim nejakej tip na osvědčenou appku ohledně krátkodobé předpovědi počasí?
    Dlouho jsem spokojeně fungoval na yr.no, a nejakou nepřesnost jednou za cas jim odpustil, ale ted me opakovaně vypeklo v pomerne krátkým období, ztratilo to pro me informační hodnotu, je to značně nespolehlivé...
    Nemusi to bejt ani celosvětová záležitost, stačí mi lokální, nebo Evropa..

Co treba tohle: https://itunes.apple.com/cz/app/in-pocasi/id459397798?mt=8 mate nekdo zkusennost?
    CROSS
    CROSS --- ---
    No teda „vše kromě hudby tam je“ a „všechna data v prdeli“ jsou dosti rozdílné situace; pak si nemaj lidi myslet, že je iOS nějakej divnej.
    SAARA
    SAARA --- ---
    ARAON: zazalohovala jsem, zakopany pes byl v tom, ze cast hudby nebyla z meho kompu.. takze tak jako tak bych o to prisla.. vse krome hudby tam je jak driv.. neda se no .) pouceni pro priste - vse nahrat nejdriv do kompu, neladovat to primo do ipadu ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam