• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    a kdyby někdo chtěl koupit starší kousek, tak v místních inzerátech prodávám iPad3. ( [ OFFERINGNABÍZÍM: iPad3 Retina WiFi, 32GB, white s příslušenstvím / Praha, Litoměřice, případně někde mezi / 7500 CZK ] )
    VFISA
    VFISA --- ---
    Btw. Bude brzy novy ipad, v USA a Kanadě jsou všude akce na stávající kusy (a neni to back to school promo). Tak doporucuju s nákupem počkat do půlky záři.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARAON: ale asi ne z českého App Store... ;-]
    ARAON
    ARAON --- ---
    TIGU: To my se chlubíme rádi. Zrovna dneska nám padlo třicet milionů stažení Into the Dead. :-)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    mozna bude neco k nalezeni zde: http://www.distimo.com/ nebo primo v nektere z jejich mesicnich publikaci: http://www.distimo.com/publications - ale uz jsem tam nejakou dobu nekoukal, konkretni cisla tam zrejme nebudou, respektive asi ne zadarmo...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    obcas se nejaky mega cislo objevi v keynote, ale podrobnosti k tomu nebyvaji..
    TIGU
    TIGU --- ---
    Firmy to navíc považují za obchodní tajemství. Neřeknou ani řádově, kolik aplikací bylo staženo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: podle mě tohle Apple nezveřejňuje, v nejlepším případě za celý App Store, ale nepamatuju, že bych to někdy viděl podle regionů, natož podle zemí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, netusite, jestli je verejna informace, kolik napriklad za rok 2013 nebo 2014 lidi v CZ nakoupili aplikace? nejakej hrubej obrat appstore? diky
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KICHI:
    PHAILO:
    CROSS: Tak panove, chvilka laborovani a prisel jsem na to. Mel jsem jako default kalendar nastaveny jeden google calendar. Stacilo zmenit na nejaky iCloud kalendar a uz se to nezobrazuje!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MATESISKO: To je fakt divné - nikdy jsem tam přednastavovaný e-mail alert rušit nemusel...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KICHI:
    PHAILO:
    CROSS: Mam to v iCalu odjakziva. Vzdycky to musim odkliknout a je to hrozny opruz. Nastaveni mam stejne jako PHAILO
    CROSS
    CROSS --- ---
    MATESISKO: mně, podobně jako tady kolegům, iCal nic takového nenastavuje. E-mailové připomínky jsem teda nikdy ani na OSX nepoužíval, je možné, že jsem to před sedmi lety vypnul a od té doby to tak zůstalo. Notifikace jako takové jsem upravoval nedávno, z mé zkušenosti co si nastavím, to tam zůstane.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MATESISKO: Nevím, jestli tomu správně rozumím, ale u mě to také problém není. Nastavení vypadá takto: https://www.dropbox.com/s/x463k2m14v70s3t/Screenshot%202014-08-13%2009.45.51.jpg
    KICHI
    KICHI --- ---
    MATESISKO: u mne se tak take nedeje. Default mam zvuk 15 minut predem a nic víc.

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS: Nejde o vychozi alerty. Jde o to, ze pri vytvareni alertu ti iCal automaticky nastavi jak "notifikacni" tak i emailovy alert a ty to musis menit, u kazde vytvarene udalosti, nebo se smirit s tim, ze ti ke kazde prijde email. Mrkni na tenhle screen
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: tož vitaj v teamu :) U mne prozměnu US svátky v gmailu.... jsem linej to resit, znas to kovarovic kobyla :)))
    Pokud jde o MADBANANA, tak bych si tipnul, ze jde o eventy s pozvanymi ucastniky
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: Tomu nerozumim, v nastavení kalendáře se daj výchozí upozornění (alerty) vypnout, to ti nejde?

Já mám jiný, bizarní problém. Jednoho dne se mi objevily v kalendářích mexické svátky, vůbec netuším, jak a odkud. A nejdou odhlásit. ;-]
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MADBANANA: Tohle me taky stve, i na OSX. Zatim jsem na to neprisel ale pripojuju se :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Potřebuju radu s Calendar.app, když vytvořím nový event, má defaultně nastavený alert na email, můžu se toho nějak zbavit? Většinou žádný alert nechci a nechci to pokaždé měnit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam