• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, mel bych prosbu: poradil by mi nekdo nejakou ctecku knih pro iPad, ktera pro nacitani knih nepotrebuje iTunes a ani zadny nainstalovany server nebo tak neco? Zkratka neco, jako to dela napriklad nPlayer s filmy, pripojite se na sitovy disk pres wifi a natahate si do aplikace, co potrebujete za knihy a ctete.

dik moc
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: Například, že vyšel update s příslušnou informací od vývojáře. Já s updatem OS obvykle čekám, dokud nemám jistotu, že pro mě klíčové aplikace pojedou. Synův herní iPad3 zůstal zatím na sedmičce a neřeším nic.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    CROSS: jak to poznam?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: Podporujou ty aplikace iOS8?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    JIMMI15: mne pri upgradu ipad spadl do recovery modu a trvalo asi 18 hodin komplet cely ho obnovit ze zalohy na cloudu (64 gb, aplikaci hodne). a co me enorme sere, ze od toho prechodu na osmicku, jakmile ho zaklapnu a zase ho otevru treba po deseti minutach, ta naposled otevrena aplikace je pryc, je tam jen plocha, a kdyz ji spustim znovu, je to, jako bych ji byla restartovala. zvlast u aplikaci, co se nacitaji fakt dlouho (hry napr.), to je fantasticky, vazne
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MAAAT: to gesto není úplně tříprsté, funguje to i při "odzoomování" dvěma prsty.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    THE_BALROG: Potvrzuji u iPadu mini s Retinou i v iOS 8.0.2. Pomaha prolitnout druhou oriantaci displeje, ale to otravny. Mozna je na vine Safari, kde slouzi 3-prste gesto k zobrazeni tabu.
    KERB
    KERB --- ---
    THE_BALROG: myslim celkove pomaly ...-)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    KERB: né pomalý, ale prostě často nefungujou.

Restart bohužel nepomohl. :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_BALROG: Mě to zazlobilo i na retina mini, pomohlo je prostě vypnout a zapnout.
    KERB
    KERB --- ---
    THE_BALROG: uz je to pomaly ale to bylo i se 7
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    nekdo ios8 na ipad mini 1st gen?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Špatně mi na iPadu 3 s iOS 8 fungují pětiprstová gesta. Mají dlouhou prodlevu a povedou se mi až tak napotřetí. To je asi to jediné, co mne zatím na iOS 8 vadí. A stále mi přijde, že žere víc baterky.
    Jinak OK.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ARAON: When you look at the dark side, careful you must be ... for the dark side looks back.
    ARAON
    ARAON --- ---
    TIGU: Ten reset konfigu pomohl mě.
    TIGU
    TIGU --- ---
    XEHUTL: Jako restore, nebo nějaký "menší" reset konfigu?
    ARAON
    ARAON --- ---
    XEHUTL: Vyzkousel jsem a zabralo. Copy paste funguje zase jak ma. Dik. :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ARAON: zkus jako u 7cky obnovu do defaultu v systemu.. mozna ti nekde dela neplechu nejaka spatna hodnota...?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    me zas irituje, ze si safari nepamatuje rucne nastavene poradi ikon aplikaci, do kterych chci sdilet. docela trapnej bug, kdyz to ma byt jedna z hlavnich novinek ios 8... (mam na mysli ten prvni radek twitter, evernote na tomhle screenshotu: http://thesweetsetup.com/wp-content/uploads/2014/09/pocket-share-extension-iphone.png)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam