• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ANDREJKA: Jo taky jsem v recovery modu, ze 7.1.1. na 8.0.2.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: Podporujou ty aplikace iOS8?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    JIMMI15: mne pri upgradu ipad spadl do recovery modu a trvalo asi 18 hodin komplet cely ho obnovit ze zalohy na cloudu (64 gb, aplikaci hodne). a co me enorme sere, ze od toho prechodu na osmicku, jakmile ho zaklapnu a zase ho otevru treba po deseti minutach, ta naposled otevrena aplikace je pryc, je tam jen plocha, a kdyz ji spustim znovu, je to, jako bych ji byla restartovala. zvlast u aplikaci, co se nacitaji fakt dlouho (hry napr.), to je fantasticky, vazne
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MAAAT: to gesto není úplně tříprsté, funguje to i při "odzoomování" dvěma prsty.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    THE_BALROG: Potvrzuji u iPadu mini s Retinou i v iOS 8.0.2. Pomaha prolitnout druhou oriantaci displeje, ale to otravny. Mozna je na vine Safari, kde slouzi 3-prste gesto k zobrazeni tabu.
    KERB
    KERB --- ---
    THE_BALROG: myslim celkove pomaly ...-)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    KERB: né pomalý, ale prostě často nefungujou.

Restart bohužel nepomohl. :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_BALROG: Mě to zazlobilo i na retina mini, pomohlo je prostě vypnout a zapnout.
    KERB
    KERB --- ---
    THE_BALROG: uz je to pomaly ale to bylo i se 7
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    nekdo ios8 na ipad mini 1st gen?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Špatně mi na iPadu 3 s iOS 8 fungují pětiprstová gesta. Mají dlouhou prodlevu a povedou se mi až tak napotřetí. To je asi to jediné, co mne zatím na iOS 8 vadí. A stále mi přijde, že žere víc baterky.
    Jinak OK.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ARAON: When you look at the dark side, careful you must be ... for the dark side looks back.
    ARAON
    ARAON --- ---
    TIGU: Ten reset konfigu pomohl mě.
    TIGU
    TIGU --- ---
    XEHUTL: Jako restore, nebo nějaký "menší" reset konfigu?
    ARAON
    ARAON --- ---
    XEHUTL: Vyzkousel jsem a zabralo. Copy paste funguje zase jak ma. Dik. :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ARAON: zkus jako u 7cky obnovu do defaultu v systemu.. mozna ti nekde dela neplechu nejaka spatna hodnota...?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    me zas irituje, ze si safari nepamatuje rucne nastavene poradi ikon aplikaci, do kterych chci sdilet. docela trapnej bug, kdyz to ma byt jedna z hlavnich novinek ios 8... (mam na mysli ten prvni radek twitter, evernote na tomhle screenshotu: http://thesweetsetup.com/wp-content/uploads/2014/09/pocket-share-extension-iphone.png)
    ARAON
    ARAON --- ---
    TIGU: Kdepak. Děje se mi to napříč celým systémem. :-(
    TIGU
    TIGU --- ---
    ARAON: Jsi si jist, že to nedělá FB? Mě se FB občas chová naprosto nepředvídatelně. Jednu dobu dokonce uměl spouštět náhodné aplikace. Stačilo kliknout na FB Chat, otevřít konverzaci, zobrazit detail osoby a tadá... Spustila se jiná instalovaná app. Pro každou osobu různá.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ARAON: mne to funguje uplne skvele
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak jsem narazil na iOS8 chybu, která mě děsně vytáčí. Totálně se zbláznilo copy/paste. Jednoduchý úkon zkopírování webové adresy v safari a její následné vložení na FB, se změnilo v několik minut kopírování, cutování a pokusů zlomit iPad o koleno. Probíhá to asi následovně. Kopíruju v jedné aplikaci. Přepnu se do jiné. Vložím. Vložilo se úplně něco jiného, než jsem kopíroval. Vracím se zpátky do předchozí aplikace. Provádím cut místo copy. Přepínám zpět. Vkládám. Opět se vložil ten samý nesmysl co před tím (z nějakého důvodu je default věc v clipboardu můj email). Vracím se zpátky zkopírovat to co potřebuju. Provádím cut a rovnou paste, abych viděl, že to je opravdu zkopírované. Je. Paráda. Přepínám do druhé aplikace a vkládám. Oh. Můj email. Lámu iPad o koleno, ale odolává. Pokouším se uklidnit. Vracím se zpátky ke kopírováni. Kopíruji a přepínám se do Notes a vkládám zkopírovaný text tam. Jupí. Funguje. Přepínam zpět na FB, kam jsem to chtěl vloži. Paste. A vida. Můj email...
    TIGU
    TIGU --- ---
    PHAILO: Říkal jsem si, že to tak bude - z toho vyplývá, že srovnání výkonu stylem "na tomto telefonu mám iOS 7, změřím, jak dlouho startují tyto apps a pak spustím benchmark, pak nainstaluju iOS 8 a udělám to samé + napíšu článek" asi nebude zrovna ideální. Zvlášť, když článek vyšel pár hodin po vydání finální verze :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam