• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    iP5s a nejede mi match, ani yt, fb, twitch ani jiny app s videama... Pomaha restart a pak nesmim spustit itunes. Fajn zabava...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Taky s nicim nemam problem, ani iPad, ani iPhone. Ale tohle je zajimavy clanek. Probehlo to tady? http://9to5mac.com/2014/09/25/apple-maps-quality-assurance-josh-williams/
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    me funguje absolutne vsechno... nemam problem s nicim... 5s
    WERT
    WERT --- ---
    tri nefungujici systemy behem 10 ti dnu…to je solidni vykon za kterej by se nemusel stydet ani Android ne?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    8.0.2 zatím pro mě úplnej fail... Zejména co se týče videí z Internetu, tak nefunguje snad nic... Dokonce i HBO Go, který už iOS8 update mělo, tak stále padá... jak jedou videa vám?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: já netvrdím že to umí číst,'jen říkám že je to dobrej file manager
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: Good Reader ale má omezenou podporu formátů (že by uměl pdb, což samo o sobě může být takřka cokoli, mi není známo).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DRAGON: Jo z gmailu to otevřít nejde ja sem kvuli tomu musel zacit používat jejich aplikaci na mail ale myslim ze to jde i tak ze soubor otevres v Safari a tam kdyz klikneš tak by ti to mělo zase nabídnout možnosti v čem to ma otevřít
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Zkusil bych jeste jestli to ne přečte Readdle Docs
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DRAGON: kup si goodreader, nebo něco podobnýho co umí http server. navíc good reader umí nejenom send to ale taky open with, což paradoxně nabídne víc aplikací, než sent to..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: ted sem v gmailu zkusil otevrit prilohu a nabidlo mi to itunes a chrome, to same kdyz to udelam v dropboxu, Tomes reader to proste nevidi (a pritom tu extension umi), zvlastni...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: Klikneš na soubor a dáš otevřít. A mělo by Ti to nabídnout asociovaný aplikace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: ja mam knihovnu asi 2 tisic pdb knih, nechce se mi je zmizet do ztracena, snad chapes ;)
    bluefire zkusim, ja si koupil Tomes reader, ale nemuzu zaboha prijit na to, jak tam dostat knihu treba z emailu nebo dropboxu, hrozne me to stve, protoze si proste dementni iTunes fakt odmitam instalovat
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: U PDB se budeš setkávat s tolika omezeníma, že je lepší na něj zapomenout. Notabene když kvalita skenů v té době byla fakt mizerná - a teď se už v PDB nic nedělá (posledních 5 let minimálně).
    Na iPadu je dost aplikací, které docela dobře fungujou, například Bluefire Reader, nicméně nevím o podpoře PDB.
    Jo a dostat knihy do aplikace jde přes Dropbox nebo přes mail - a to i do iBooks.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: netaci, chci jeste pdb napriklad. A na iBooks me take velmi sere, ze neumi na textovych formatech udelat pinchem zoom, takze mam na iPadu uplne zbytecne obrovske cerne prazdno na obou okrajich.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: PDF a ePUB Ti nestačí?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAZATELL: iBooks neumi zadny formaty, proto hledam alternativu, co precte vic veci
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DRAGON: Myslim ze to jde u původní Apple aplikace. Tahám si tam knihy z dropboxu a google úložiště
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ANDREJKA: Jo taky jsem v recovery modu, ze 7.1.1. na 8.0.2.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam