• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU:
    ONDRASEEEK: iOS 5 private browsing urcite nema. Mam tu iOS 5 na iPad 1
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    TIGU: ipad taky... no mozna az ios 6, ale rozhodne to neni novinka :))
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRASEEEK: Teď je to i v Safari na Mac OS X (cerne podbartvený adresní řádek - Yosemit). A mám pocit, že to bylo až od iOS 6 a upřímně si nejsem jist, zda to bylo i na iPadu, nebo jen na iPhonu.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KINGRICHARD: v klidu :))
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Fakt ? Aha tak já to ještě postnu do skupiny iq 60 a míň
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KINGRICHARD: Wow, vitej ve svete apple... tahle zmena je tam snad uz od ios 5 ;)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---

JAYKOB: jo funguje. Btw všimli jste si že při přechodu na private browsing se layout zmeni na black. Moc se mi to libi že i blbec pozná že je Safari v jiným módu
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Funguje Vám na iPadu (8.0.2) v Safari add to reading list ?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    _KOFILA_: Mně Match blbne i na iPhone4... Restart na iPadu taky pomáhá. iTunes/music ale nepoužívám vůbec a stejně se podaří spustit třeba jedno video a pak zase začnou padat...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    iP5s a nejede mi match, ani yt, fb, twitch ani jiny app s videama... Pomaha restart a pak nesmim spustit itunes. Fajn zabava...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Taky s nicim nemam problem, ani iPad, ani iPhone. Ale tohle je zajimavy clanek. Probehlo to tady? http://9to5mac.com/2014/09/25/apple-maps-quality-assurance-josh-williams/
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    me funguje absolutne vsechno... nemam problem s nicim... 5s
    WERT
    WERT --- ---
    tri nefungujici systemy behem 10 ti dnu…to je solidni vykon za kterej by se nemusel stydet ani Android ne?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    8.0.2 zatím pro mě úplnej fail... Zejména co se týče videí z Internetu, tak nefunguje snad nic... Dokonce i HBO Go, který už iOS8 update mělo, tak stále padá... jak jedou videa vám?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: já netvrdím že to umí číst,'jen říkám že je to dobrej file manager
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: Good Reader ale má omezenou podporu formátů (že by uměl pdb, což samo o sobě může být takřka cokoli, mi není známo).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DRAGON: Jo z gmailu to otevřít nejde ja sem kvuli tomu musel zacit používat jejich aplikaci na mail ale myslim ze to jde i tak ze soubor otevres v Safari a tam kdyz klikneš tak by ti to mělo zase nabídnout možnosti v čem to ma otevřít
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Zkusil bych jeste jestli to ne přečte Readdle Docs
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DRAGON: kup si goodreader, nebo něco podobnýho co umí http server. navíc good reader umí nejenom send to ale taky open with, což paradoxně nabídne víc aplikací, než sent to..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: ted sem v gmailu zkusil otevrit prilohu a nabidlo mi to itunes a chrome, to same kdyz to udelam v dropboxu, Tomes reader to proste nevidi (a pritom tu extension umi), zvlastni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam