• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ARAON
    ARAON --- ---
    FARFELOO: Nefunguje? Mě to teda jede naprosto bez problémů.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HIDARI_LUPO: Taky jsem přemýšlel nad tím, jestli to je bezpečný a nebo to je jenom léčka. Myslím, že teď krást data nebudou, když se o tom píše všude možně, ale až utichne PR, tak klidně začít můžou... Stejně to nefunguje, takže to za to nestojí...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CHIBITCH: hned prvni: Jdsip5 • 7 hours ago
    Installing this will also install a new profile on your phone which could be used to steal information and passwords from you device. Those if you that have followed these instructions and installed popcorntime or movie box shoud check your "profiles". I would suggest removing them.
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    HIDARI_LUPO: ja tam cetl jen cast tech komentaru, ale nic o instalaci certifikatu
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CHIBITCH: v commentarich je neco o instalaci profilu, ktery vykrada data ze zarizeni
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    This Popcorn Time Like Streaming App For iOS Does Not Require Jailbreak | Redmond Pie
    http://www.redmondpie.com/this-popcorn-time-like-streaming-app-for-ios-does-not-require-jailbreak/

zkousel jste nekdo toto? pro me to byl / je jeden z poslednich veci, proc mam JB, tak pokud by to fungovalo bez JB, tak bych zauvazoval o updatu
    VFISA
    VFISA --- ---
    ja na Macu pouzivam phoneview:
    PhoneView - Export and Save iPhone SMS, iMessages, WhatsApp, Voicemail, Call History, Music, Photos, Notes - Ecamm Network
    http://www.ecamm.com/mac/phoneview/

na win je myslim neco podobnyho
    VACA
    VACA --- ---
    Okey, fotky se mi nakonec podarilo, zbytek uz je pozde. Jsem poucen pro priste. Tool pro win by me zajimal...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Obsahy aplikaci musíš bud přes iTunes, nebo přes spesl tool, pro win zel tip nemam :(
    VACA
    VACA --- ---
    Zobrazi se jako digitalni fotak, ale uloziste je prazdne, nevim co delam spatne...

A s tema obsahama aplikaci?

VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: iOS zarizeni se ti normalne objevi jako camera a muzes pouzit jakykoliv import tool.
    VACA
    VACA --- ---
    Hele jsem trochu kokot ze nechavam veci na posledni chvili, ale nejak sem myslel ze navolim prenest a prenese se mi fotogalerie videa porizena ipadem a obsah zvolenych aplikaci, ale nejak to nefunguje. Fotky vubec. Kdyz zkousim exportovat obsah aplikaci v itunes tak kazda druha slozka nejakej error. Prenesena pulka, jeden nejakej soubor "nelze nlezt" a tak se automaticky zrusi prenos cely slozky, ne ze by to preneslo vsechny ostatni co tam jsou...
    Fotogalerii sem jakoze nasel na mediu dcim, nicmene nejak prapodivne roz-slozkovanou a zase jedna slozka se prenese s obsahem dalsi prazdna.. WTF? Tak sem asi fakt idiot ale co to je?
    Nevim sem s kompama pozadu, ale co sem dlouhy leta provozoval trea palmtop (davna historie) tak sem to vzdicky nejak rozklicoval, tabulka, zaskrtnout, prenest tohle sem, tamto tam, no problem. Ale tohle je nejaka alchymije kery nerozumim. HELP!
    Jak to sakra s povestnou applovskou jednoduchosti prenesu jednim kliknutim tak abych mohl obsah (fotky, videa, dokumenty) prohlizet v kompu nejak logicky v nejaky slozce/slozkach?
    To fakt musim jedno po druhym kazdej soubor? To je na celej den, nebo tejden.. Asi sem blb..
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas, jsem lama, kam v pc (widle) se ukladaji fotky a videa, a kam obsah z aplikaci jako trea downloader..? Nejak to nemuzu vubec najit
    Diky moooc!
    VACA
    VACA --- ---
    Diky, jeste teda pro jistotu se zeptam. Jde mi o to uvolnit misto pro data za ucelem cestovani, ted jde o to, ze ruzny data co tam budou po ceste novy nebudu chtit premazat obnovou ze zalohy, ale nejak to "sladit" dohromady.. Pujde to?
    Nechtel bych se v tom nejak obklicit.. Diky
    TIGU
    TIGU --- ---
    Kompatibilní bude - Nejde to jen opačně. Jinak jde provést záloha ze zařízení na iCloud I restore ze zařízení na stávající verzi.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: ale on má iOS7, nebudou iTunes po restoru chtít nahrát ios8 a s tím už nebude záloha tý 7 kompatibilní?
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: ok, ja jsem v tomhle trochu analfabet, (proto sem si poridil apple;) da se to nejak smazat prez itunes, nebo to budu muset udelat rucne v padu?

Dekuju moc za radu i trpelivost.
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Zazalohovat... Smazat a pak obnovit
    VACA
    VACA --- ---
    Poprosil bych vas o radu. Jak mam postupovat, kdyz potrebuju z ipadu odstranit vsechny dosavadni fotky a videa, ale tak abych je tam mohl za tejden/dva zase vratit a bylo vse jak to bylo... (Jsou jich tisice samozrejme...)

Diky!
    (Tyka se to os7..)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    KINGRICHARD: Dnes už mi to opět funguje, poslední update je opravdu zvláštní :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam