• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: ale on má iOS7, nebudou iTunes po restoru chtít nahrát ios8 a s tím už nebude záloha tý 7 kompatibilní?
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: ok, ja jsem v tomhle trochu analfabet, (proto sem si poridil apple;) da se to nejak smazat prez itunes, nebo to budu muset udelat rucne v padu?

Dekuju moc za radu i trpelivost.
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Zazalohovat... Smazat a pak obnovit
    VACA
    VACA --- ---
    Poprosil bych vas o radu. Jak mam postupovat, kdyz potrebuju z ipadu odstranit vsechny dosavadni fotky a videa, ale tak abych je tam mohl za tejden/dva zase vratit a bylo vse jak to bylo... (Jsou jich tisice samozrejme...)

Diky!
    (Tyka se to os7..)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    KINGRICHARD: Dnes už mi to opět funguje, poslední update je opravdu zvláštní :-D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU:
    ONDRASEEEK: iOS 5 private browsing urcite nema. Mam tu iOS 5 na iPad 1
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    TIGU: ipad taky... no mozna az ios 6, ale rozhodne to neni novinka :))
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRASEEEK: Teď je to i v Safari na Mac OS X (cerne podbartvený adresní řádek - Yosemit). A mám pocit, že to bylo až od iOS 6 a upřímně si nejsem jist, zda to bylo i na iPadu, nebo jen na iPhonu.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KINGRICHARD: v klidu :))
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Fakt ? Aha tak já to ještě postnu do skupiny iq 60 a míň
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KINGRICHARD: Wow, vitej ve svete apple... tahle zmena je tam snad uz od ios 5 ;)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---

JAYKOB: jo funguje. Btw všimli jste si že při přechodu na private browsing se layout zmeni na black. Moc se mi to libi že i blbec pozná že je Safari v jiným módu
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Funguje Vám na iPadu (8.0.2) v Safari add to reading list ?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    _KOFILA_: Mně Match blbne i na iPhone4... Restart na iPadu taky pomáhá. iTunes/music ale nepoužívám vůbec a stejně se podaří spustit třeba jedno video a pak zase začnou padat...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    iP5s a nejede mi match, ani yt, fb, twitch ani jiny app s videama... Pomaha restart a pak nesmim spustit itunes. Fajn zabava...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Taky s nicim nemam problem, ani iPad, ani iPhone. Ale tohle je zajimavy clanek. Probehlo to tady? http://9to5mac.com/2014/09/25/apple-maps-quality-assurance-josh-williams/
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    me funguje absolutne vsechno... nemam problem s nicim... 5s
    WERT
    WERT --- ---
    tri nefungujici systemy behem 10 ti dnu…to je solidni vykon za kterej by se nemusel stydet ani Android ne?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    8.0.2 zatím pro mě úplnej fail... Zejména co se týče videí z Internetu, tak nefunguje snad nic... Dokonce i HBO Go, který už iOS8 update mělo, tak stále padá... jak jedou videa vám?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: já netvrdím že to umí číst,'jen říkám že je to dobrej file manager
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam