• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRASEEEK: Přesně pro tohle jsem šel do iPhone 5S hned jak vyšel :-)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SH_PANDA: no to je presne moje pohnutka... zadavat passcode je proste vopruz....
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jedete nekdo ios 8 na puvodnim ipad mini? je to ok?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MATESISKO: az ta firemny security profil na exchange donuti nastavit si heslo a budes ho musiet zakazdym na ipadu vytukavat tak ten rozdiel v touch id imho ocenis. Upgrade zmysel nema, ale ak by som kupoval novy mini tak za touch id by som rozhodne priplatil.
    SHARK
    SHARK --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: mam to same, teda jen neaktivni nalezene odkazy, musim pohnout s obrazovku, kopirovani textu a vybrat kopirovat vse je taky KO
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná taky prověřit (už jsem to tu psal o hrách), jestli ty padající aplikace podporují iOS8. Jakmile se to děje jenom tobě a ne všem, podezření je třeba rozšířit i mimo operační systém.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Vratit stary verze systemu (temer) nejde a v pondeli bude trochu vetsi aktualizace. Jinak je to divny, na ipadu i telefonu mam aktualni ios a funguje mi spravne. Muzes zkusit zazalohovat (do icloudu nebo pres itunes) a obnovit cely zarizeni..
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    CHILDINTIME: bude nová aktualizace? No tak doufejme, že se to zlepší. Protože tohle je fakt na palici - nepozoruju žádnou změnu k lepšímu - jen rozdrbali lišty v safari.
    A nenašel jsem způsob, jak to vrátit na původní OS.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Pockal bych do pondeli na ios 8.1 jestli se to nevyresi..
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Pánové/dámy dotaz:

Mám iPad Air. Před asi 14 dny jsem nainstaloval ty dva těsně-po-sobě-jdoucí update OS.
    A teď se mi všechno sere. Např. v safari - v google nejde kliknout na nalezené odkazy, ale musím trošinku zazoomovat nebo udělat cokoliv, aby to fungovalo.
    Aplikace které byly předtím v cajku najednou při startu padají, a musím je spouštět nadvakrát.
    Některé aplikace dokonce padají i při práci.
    Občas se sere i otáčení obrazovky (tapeta zůstane otočená apod).
    Co s tým?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ABRAHAM: Ja doma pouzivam raspberry pi s raspbmc. Pro osobni pouziti super, nekam do prace si nejsem jistej. Kdybys ale mel vyuziti i pro ten linux na pi, tak si myslim ze je to zajimava alternativa k ATV. Pro jednoduchost ale ty usetreny penize asi nebudou stat za to.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS:
    FRKY: Jediny rozdil mezi Mini2 a Mini3 je v TouchID tlacitku. Podle me to za ten rozdil v cene nestoji
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No co sem nekde cetl tak Apple samozřejmě micro USB neplánuje jedine co se uvažovalo jako řešení je takový slot pro stávající lightning ktery umí skouknout i micro USB ale jen čisté na nabíjení i tohle k té prakticnosti postačí
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: povinné standardy EU mě nezajímají a doufám, že z lightningu na micro USB Apple nikdy nepřejde (ostatně redukce je k mání). Micro USB nemám rád, je to jen o málo menší zlo než USB jako takové.

Je to samo otázka zvyku, ale já bych si teda z lightningu na cokoliv asymetrickýho, co pořádně nedrží v zástrčce a na co musim koukat, když to tam zastrkávám, zvykat nechtěl.

Je to jistě částečně věc vkusu, ale píšu-li o praktičnosti, mám na mysli praktičnost toho konketoru. Tzn. mám konektor A a konektor B a porovnávám jejich praktičnost. Skutečnost, že konektor A nemám a raději bych, aby to byl konektor B, neni otázka praktičnosti.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No nevim ale ty roky vymejsleni mi teda moc nesedí a nazvat to nejpraktictejsim je taky docela silné slovo dokud to iPhon nebude možné nabíjet micro USB tak si o prakticnosti mohou nechat zdát... Zvlast kdyz to ma byt v EU od roku 2018 povinný standart
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ale jo, ja chapu ze si to chtej ochranit proti kopirovani. Ale prijde mi ze by to mohli prodavat za pro uzivatele priznivejsi cenu. Ve finale by si jich vic lidi koupilo vic, a vyslednej obrat z kabelu by byl nejspis vetsi. Takhle to od koupe odradi hodne lidi, co nutne nemusi.. Tohle je vysmech zakaznikovy.
    CROSS: 50cm :) to je taky vtipny, ale jo diky za tip.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jinak to, že si Apple dovolil strávit roky vymejšlením asi nejpraktičtějšího konektoru, co momentálně existuje, a nechce, aby to pak patlal kdejakej pepík někde v šanghaji v garáži, prodával za dolar a lidi si chodili stěžovat do Apple Store, že jim to nefunguje... to je fakt drzost, že to ani nebudu komentovat. ;-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: co 3 kila?
    MacPower USB kabel s konektorem Lightning (MFI certifikace) pro iPhone 0,5m (MacZone.cz - eShop nejen pro Apple, iPod a iPhone | MacZone.cz)
    http://www.maczone.cz/...sb-kabel-s-konektorem-lightning-mfi-certifikace-pro-iphone-0-5m-_d9556.html
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: zatim ho nastesti nutne nepotrebuju, bo si to umim opravot kdyz se to ukrouti. Ale chtel sem mit proste jeden v tasce, druhej doma, treti v aute...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam