• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: to neví asi nikdo, ale osobně pochybuju, prostě v Apple rozhodli, že když ukončili vývoj, iOS8 nebudou podporovat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte nekdo jestli zpřístupní Apple apku iPhoto na iOS 8? Docela mě vadí že sem za to dal před půl rokem 8.99€ a teď to nefunguje
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: Asi jedinej duvod proc nechavam na 5ce ios7 je, ze muzu mit jednomistny heslo :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Touch ID je fakt návykovka, přešel jsem ze 4S na šestku ve středu a už nechci jinak. A to narozdíl od manželky nemusim mít minimálně šestimístné heslo.

Nicméně abych kvůli tomu přecházel z retina mini na retina mini s Touch ID... to zase ne. Ono to stejně vypadá, že s novým telefonem beru iPad do ruky o něco míň.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRASEEEK: Přesně pro tohle jsem šel do iPhone 5S hned jak vyšel :-)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SH_PANDA: no to je presne moje pohnutka... zadavat passcode je proste vopruz....
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jedete nekdo ios 8 na puvodnim ipad mini? je to ok?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MATESISKO: az ta firemny security profil na exchange donuti nastavit si heslo a budes ho musiet zakazdym na ipadu vytukavat tak ten rozdiel v touch id imho ocenis. Upgrade zmysel nema, ale ak by som kupoval novy mini tak za touch id by som rozhodne priplatil.
    SHARK
    SHARK --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: mam to same, teda jen neaktivni nalezene odkazy, musim pohnout s obrazovku, kopirovani textu a vybrat kopirovat vse je taky KO
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná taky prověřit (už jsem to tu psal o hrách), jestli ty padající aplikace podporují iOS8. Jakmile se to děje jenom tobě a ne všem, podezření je třeba rozšířit i mimo operační systém.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Vratit stary verze systemu (temer) nejde a v pondeli bude trochu vetsi aktualizace. Jinak je to divny, na ipadu i telefonu mam aktualni ios a funguje mi spravne. Muzes zkusit zazalohovat (do icloudu nebo pres itunes) a obnovit cely zarizeni..
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    CHILDINTIME: bude nová aktualizace? No tak doufejme, že se to zlepší. Protože tohle je fakt na palici - nepozoruju žádnou změnu k lepšímu - jen rozdrbali lišty v safari.
    A nenašel jsem způsob, jak to vrátit na původní OS.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Pockal bych do pondeli na ios 8.1 jestli se to nevyresi..
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Pánové/dámy dotaz:

Mám iPad Air. Před asi 14 dny jsem nainstaloval ty dva těsně-po-sobě-jdoucí update OS.
    A teď se mi všechno sere. Např. v safari - v google nejde kliknout na nalezené odkazy, ale musím trošinku zazoomovat nebo udělat cokoliv, aby to fungovalo.
    Aplikace které byly předtím v cajku najednou při startu padají, a musím je spouštět nadvakrát.
    Některé aplikace dokonce padají i při práci.
    Občas se sere i otáčení obrazovky (tapeta zůstane otočená apod).
    Co s tým?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ABRAHAM: Ja doma pouzivam raspberry pi s raspbmc. Pro osobni pouziti super, nekam do prace si nejsem jistej. Kdybys ale mel vyuziti i pro ten linux na pi, tak si myslim ze je to zajimava alternativa k ATV. Pro jednoduchost ale ty usetreny penize asi nebudou stat za to.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    CROSS:
    FRKY: Jediny rozdil mezi Mini2 a Mini3 je v TouchID tlacitku. Podle me to za ten rozdil v cene nestoji
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No co sem nekde cetl tak Apple samozřejmě micro USB neplánuje jedine co se uvažovalo jako řešení je takový slot pro stávající lightning ktery umí skouknout i micro USB ale jen čisté na nabíjení i tohle k té prakticnosti postačí
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: povinné standardy EU mě nezajímají a doufám, že z lightningu na micro USB Apple nikdy nepřejde (ostatně redukce je k mání). Micro USB nemám rád, je to jen o málo menší zlo než USB jako takové.

Je to samo otázka zvyku, ale já bych si teda z lightningu na cokoliv asymetrickýho, co pořádně nedrží v zástrčce a na co musim koukat, když to tam zastrkávám, zvykat nechtěl.

Je to jistě částečně věc vkusu, ale píšu-li o praktičnosti, mám na mysli praktičnost toho konketoru. Tzn. mám konektor A a konektor B a porovnávám jejich praktičnost. Skutečnost, že konektor A nemám a raději bych, aby to byl konektor B, neni otázka praktičnosti.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No nevim ale ty roky vymejsleni mi teda moc nesedí a nazvat to nejpraktictejsim je taky docela silné slovo dokud to iPhon nebude možné nabíjet micro USB tak si o prakticnosti mohou nechat zdát... Zvlast kdyz to ma byt v EU od roku 2018 povinný standart
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam