• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Samozrejme ze to jde, staci mit Apple TV :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja prave nechci delat nic takovyho jako je prepinani obrazu na 2. monitor (TV), volit fullscreen atd, myslel sem, ze to pujde treba tak, jako to umi Air Video HD az na to, ze obraz neposle na iPad ale na ten druhej monitor.
    tak neva, dik za rady
    MUXX
    MUXX --- ---
    dej si na PC xbmc a iPad pouzivej jako dálkové ovládání. pokud ale trvas na pouštění videa z ipadu do TV tak jediné apple TV. ios8 ma nějaké změny v protokolu a přestalo mi v xbmc fungovat
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA: Napr. Infuse, který umi stáhnout titulky a přehraje všechno.
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Z iPadu jediné přes Apple TV nebo pokud mas win pichly do TV tak existuje aplikace na AirPlay, což udělá z počítače target pro airplay zařízení. Většina appek na iOS pak umí airplay a dost z nich umi přehrávat přímo z media serveru či NAS.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takovej zvlastni dotaz: mam ipad mini ret 32, mam samsung plasmu (2x hdmi vystupy) a pocitac (windows system)
    dokazal by mi nekdo poradit, jak k ty televizi nastavit nejlip to abych si mohl filmy z toho pocitace (ale i treba z ipadu pres youtube kdyz to pujde) poustel ruzny filmy a serialy na tu televizi? aniz bych treba nemusel vstavat z gauce/postele/etc a vybiral si na padu co pustim a mne se to pustilo i s titulkama treba?
    je to vubec mozny?
    dekuji
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: jj invertovani barev mam nastaveny na home trojklik, docela to pouzivam, napr. kdyz v hodne tmavym prostredi lezu do kalendaru, mejlu apod... Uz sem na to takhle zviklej a beru to jako zakladni feacuru, dvojklik sprava rozjetejch app, trojklik inverze barev..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Popř. ještě můžeš v Usnadnění invertovat barvy, ale nedoporučuji.
    SHARK
    SHARK --- ---
    VACA: cerne zahlavi je anonymni prohlizeni, bile je normalni
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas da se nejak menit barva zahlavi u safari prohlizece? Respektive zarazilo me ze sem ted koukal na ipad mini na stejny verzi os jako mam ja, ale on ma tmave, skoro az cerne zahlavi s bilym textem a ikonkami a ja mam klasicke bile zahlavi s cernym textem a modrymi ikonkami... Radsi bych teda taky ten tmavej styl, nastaveni ale nemuzu nic najit...

Dekuji
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte jak udělat z iPhonu presenter pro ipad na Keynote? Podle jejich návodu mam jit do nástroje Keynote ale to nemohu nikde najit ani v aplikaci ani v nastavení díky
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    I s obrázky..
    Slevy aplikací a her pro iPhone a iPad | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/slevy-aplikaci-a-her-pro-ipad-iphone-a-ipod-touch
    WERT
    WERT --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    WERT: Neco podobneho se mi stalo pri prechodu ze 4 na 5s. Na druhy pokus vse totalne v pohode, preneslo se vse vc. nastaveni budiku.
    WERT
    WERT --- ---
    SHARK: prijdemi to jako solidni nedodelek/paskvil to uz to ma Chrome vyreseny lip...

+ jeste jeden postreh z iPadu Air 2 - jak je to uzssi ma to jakoby ostrejsi hranu. iPad 4 pri delsim drzeni neprijemne tlacil do ruky, ipad Air byl uz zaoblenej a uplne tohle vymizelo, nicmene jak je to tenci tak to opet tlaci meli to zaobleni prizpusobit :/ anebo se vysrat na zkosenou hranu kolem displaye kdyz to neni ani na iphonu6. Celkem takovej designovej fail bych rek...
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: na zmensenou listu staci kliknout a ona se zvetsi, nemusis rolovat nahoru
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: obecne/klavesnice/ upravit - emitikony delete
    WERT
    WERT --- ---
    Btw jeste jedna naprosta pitomost 8.1.1 safari lze nejak vypnout schovavani listy tak aby byly vzdy videt buttony?

A na klavesnici vypnout smajliky?
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: zkus starsi tunsy, ja jsem obnovil 8.1.1. Na starsi verzi tunsu na novej Air uplne v pohode
    WERT
    WERT --- ---
    miluju iOS 8.1.1 a vsechno co dela Apple... :D nastal mi problem kterej za celou dobu iphonu a ipadu nepamatuju

mam iPad Air ted uz na 811... zalohovanej do novejch itunes. zaloha chranena heslem...
    pri nahozeni novyho iPadu Air 2 na 811, restoru ze zalohy to chce heslo a pak to hodi tohle... co s tim?

kdyz pak dam OK, tak se to nahraje... ale jinak nez puvodni ipad, jina plocha zadny nastaveni site, hesla atd, a aplikace se tam prehrajou bez ladu a skladu. Chci to zkopirovat komplet, abych to mel uplne navlas stejny :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam