• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Ale tech 23% bude prave u 16GB modelu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: Abych parafrázoval Klause, já bych opravdu velmi prosil nestavět teorie na zprávách z Novinek. Týká se to zařízení s iOS8, a obvinění soekuluje o tom, že tím Apple tlačí zákazníky k placenému iCloudu. A to bude třeba tak trochu dokázat. Do té doby, než se tahle další obskurní žaloba bude řešit, bude venku iOS9. :-]
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Ale oni je nezáleží kvuli 16 modelům ale kvuli iOS 8 a to ze jeho instalace sebere az 23% místa nebo kolik se to tam psalo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: To rozhodně ne. Spíš konečně zmizí 16GB modely.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Apple čelí žalobě kvůli nárokům operačního systému iOS 8 – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ftware/357758-apple-celi-zalobe-kvuli-narokum-operacniho-systemu-ios-8.html
    Tak se treba jeste dodatečně dočkáme downgradu
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KAZATELL: Proto o tom píšu.
    Restore pomohlo.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: Jo přesně mám ipad 2 a jede vsechno ale neuvěřitelně pomalu seká se to a email spoustim na 3x takze jak píši ostatní nefunguje nic
    KICHI
    KICHI --- ---
    JYRKA: njn, jenže v situaci, kdy každé navýšení výkonu HW sežerou dříve, či později, ne vždy nezbytně nutné, různé novátorské-vizuální-SW-rádobynutnosti.... k tomu si člověk na zvýšený výkon safra rychle zvykne.... Jako nemám pocit, že bych vyloženě pod prsty cítil, jak můj - to je jedno, komp, iPhone, iPad, je 50x výkonnější, než něco, na čem jsem dělal před 5 lety :DD
    Aktuálně jsem spokojený s Apple nastavením, jak to má u kompů - na MacBooku Pro z jara 2008, s upgradem HDD na SSD se dá, pokud jde o výkon, pracovat dost podobně, jako na jeho aktuálním nástupci.
    U telefonů - OK, je to věc denní potřeby, u které se s delší morální životností moc nepočítá, protože je stejně většina lidí do té doby rozbije.
    U iPadů by na tom mohli zapracovat, ladit lépe nový OS na starší HW, zvláště s ohledem na to, že se prodává jako nový i nyní ještě iPad mini 1. gen a občas se dá ještě někde koupit nový iPad 4....
    Eh, tak jsem se rozepsal víc, než jsem měl v úmyslu... no teď už to mazat nebudu... holt u mobilních zařízení typu iPad / iPhone jde technologický pokrok vpřed stále rychle, kdežto u kompů už se ten nárůst zpomalil.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    WERT: ano
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Na iPadu 2 jede vše. To je divný.
    To samé iPad mini první generace,který má žena.
    Nejspíš je něco špatně na tvém iPadu...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    JYRKA: WoT blitz je asi jediná aplikace, která mi na iPad Air jede po upgrade na iOS8 normálně. Padá mi i ten posraný facebook, fotoaparát a safari. Streamování videí funguje tak v 10 % případů.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jinak mi na výkon iPadu 2 hodně pomohl kompletní restore.
    Dokonce WoT Blitz se tak dá hrát velmi dobře, což před restore nebylo.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Něco málo k těm nářkům na výkon :-)

WERT
    WERT --- ---
    Vsechno jede dobre jen to mrzne a appky padaj... Jo tohle je moje predstava jak neco funguje dobre:)))
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ARAON: přesně tak iPad2, čtu upravuju pdf, streamuju filmy a muziku, občas hlavně když jedu multitasking mrzne a appky padaj, ale poslední dobou minimálně, jinak s io8 jede dobře.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Co s tim pořád máte? Já mám iPad2 (čiliž střeva stejná jako mini) a všechno mi funguje. Něco ne zrovna nejsvižněji, ale funguje všechno...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ANGIOLETTO: Jsem na tom podobně, koupila jsem iPad mini v srpnu 2013 kvůli čtení PDF, pár týdnů na to vyšel ios 7 a zjevně přestala stačit paměť. Teď po dalším update už mi padá i Mendeley, na markupy v PDF můžu zapomenout a celý iPad si můžu tak akorát naložit do octa :) Napiš, kdyby se ti to podařilo nějak vylepšit, mě už napadá jenom kompletní reset, k němu se snad propracuji, jen co zjistím, jak všechny ty dokumenty zazálohovat.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WERT: je mi to sice divne, ale souhlasim s Tebou... ;))
    WERT
    WERT --- ---
    Nevim, ale na upravu fotek je bohuzel nejlepsi Snapseed...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: No to že nefunguje iPhoto mě taky nenadchlo... Sem asi posledni debil co za to zaplatil 8,99€ a následně vydají iOS 8 a nefunguje to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam