• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ONDRA_99: Ano, pokud je to stejný problém, jako u mě, pak ano.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PHAILO: A jestli ma taky vadu digitizeru, tak vymenou skla se to u nej vyresi, protoze sklo se snad vzdy meni i s dogitizerem a od 4 snad s displayem dohromady.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Jestli to je nebo není tím, těžko říct. U mě se to vyřešilo výměnou jednotky kvůli vadě digitizéru, protože sklo bylo netknuté. Za situace, kdy máš sklo rozbité, to na 99 % opravna svede na mechanické poškození :-/
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: aha, a dozvedel jses cim to bylo?

-
    Teoreticky, kdyz bych to dal na servis na vymenu skla, poresej zaroven i tenhle problem? Nebo Je pravdepodobnost ze vymenej sklo, nauctujou a vratej i s touhle zavadou.

Sakra jak teda ted zjistit jestli je to sklem nebo necim jinym...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Asi tě moc nepotěším, ale nemusí. Stalo se mi totéž, ale bez rozbitého displeje. Šel na reklamaci. Nejde o nijak zvlášť výjimečnou závadu. Shodou okolností šlo taky o mini 32/4G.
    VACA
    VACA --- ---
    JYRKA: díky za reference.
    Priznam se ze stale trochu polemizuju s vymenou "na kolene" Je to teda celkem HC operace, ale zase davat skoro tri litry za opravu uz celkem staryho ipadu mini... Chjo.. Kdyby to byl obic wifi 16 tak ho asi necham umrit, ale ja mam 3g 32 a to se mi zas tak nechce nechat to vydechnout bo jinak maka 100% i baterka celkem drzi...

---
    Jeste bych mel posledni zoufalej dotaz. Ze se takhle raz na raz definitivne pomatl ten dotyk (macka to vsude, nenecha me to ani zadat odemik ciselnej, nez stacim rict "švec" tak to tam nasazi x kombinaci a neustale to macka chaoticky cisla)
    Asi je jasny ze to je to tou prasklinou zejo? (zase si rikam abych to nespravoval zbytecne) ono to totiz s tou prasklinou opravdu fungovalo bezchybne dele nez rok, az do vcerejka...

Hele diky vsem ochotnym
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    VACA: iphoneservis.cz na Praze 8. Spokojenost, fungují na počkání.
    VACA
    VACA --- ---
    BRUSINKA: zkusim, ale měl jsem za to že dokud nezadám číselnou sadu pro odemknutí ipadu, že ho ani ke kompu nepřipojim...

---
    Nemáte někdo zkušenost s těmito díly? : http://ipaddily.cz/index.php?route=product/product&product_id=80 trochu mě tam znervózňuje že to není originální díl, ale podle všeho se jedná nejspíš o "druhovýrobu"
    na druhou strani si řikám, že nikde nemám jistotu že mi tam v servisu daj OEM sklo, vždyť jak bych to poznal?

--

no, a s tím servisováním v praze, nemáte někdo nějaké reference na servisy?

jako já samozřejmě google použít umim, ale reklamní slogany mi nic nevypový o skkutečnosti kde se s tim nemažou, nechaj tam třea prach nebo otist, nebo to špatně nalepěj, ale hlavně, nikde nemam jistotu co k tomu používaj za díly...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    VACA: Pripojit normalne kabelem do pocitace a udelat zalohu do itunes nejde? Pri tom na displej snad klikat nemusis
    VACA
    VACA --- ---
    poprosil bych o nějaké rady.
    Trochu jsem podcenil situaci, už to bude přez rok co mám prasklý krycí sklo na ipadu mini. Nebral jsem to nijak vážně, nebyl to žádnej roztříštěnej pavouk, spíš dvě táhlý praskliny. Nijak to neomezovalo, ale teď se po celé té době "ráz na ráz" pomátl dotyk že to "furt někam chaoticky kliká"...

Bylo to bez výstrahy, takže nemám uplně aktuální zálohu... Rád bych to před opravou nějak zazálohoval, ale teĎ už nejdem asi schopnej ani zadat odemk..

---

Měl by prosím někdo nějakej tip jestli je nějaká možnost jak za daných okolností postupovat?

---

měl by někdo prosím tip na nějakej servis kde podaj spolehlivej výkon za rozumnou cenu?

---

popřípadě, ocenil bych i tip jestli kde se u nás nechá rychle, a za rozumej obnos sehnat to sklo s dotykem a konektorem "ready to install" -polemizuju i s myšlenkou že bych to dal sám, i když je to celkem hc

děkuji moc za podměty
    4PTO
    4PTO --- ---
    Nechce nekdo ipad2 3g 64gb s prasklym displejem? Fungoval jsem s nim tak normalne pres rok. Ted odjizdim pryc a tam si koupim miniho. Cenu kdyztak nabidnete do posty. Je k tomu vse, krabice, navody..sorry za spam
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Jo. Pokud uloziste je v rámci api pro úložiště tak určitě. Připadne přes aplikaci daného úložiště.

Třeba Documents (Readdle) se umí napojit do většiny úložišt a poslat soubory e-mailem, připadne přesunovat mezi úložišti.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Zdravím je možné na iPadu/iPhonu poslat jako přílohu soubor co mám v cloudovém úložišti? Nejlépe z libovolného jako je třeba box?
    KICHI
    KICHI --- ---
    WERT: Werte, asi ti začnu říkat BSOD evangelista :))
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Tyhle nové vychytávky mě asi připravý o nervy :-D
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: normalni Apple featura, zakaznici to tak chteli

ja sem si dal novej i OS a asi uz implementovali i BSOD z windows konecne, 3x tejdne mi obrazovka zmodra a restartuje se to, asi taky supr vychytavka nemusim to restartovat rucne!!! YES!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte proč mi na iPadu pořád padá klávesnice při zadávání vyhledávání na webu a podobně? Je to normální vychytávka applu k znepříjemnění dne, nebo se to stává jen mě?
    KICHI
    KICHI --- ---
    PIPAL: jj, v pohode, diky
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    KICHI: tcp varianta se nepouziva, jen je zarezervovane cislo portu. ja to uvadel spis at to tu je presne, kdyby to nekdo hledal/potreboval.
    KICHI
    KICHI --- ---
    PIPAL: konkrétně Apple to tedy píše takto: 123 - TCP/UDP ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam