Já se na to musim podívat a jak se říká osahat si to naživo. iPhone 6+ mi podle obrázků přišel taky moc velkej, dneska jsem jeho spokojený uživatel. U iPadu navíc rozhodně nejde o nějakou "mánii od Číňanů", nebavíme se o telefonu, který má každý, ale o tabletu, který má poměrně specifické použití (a zrovna v Číně podle mě moc nepofrčí).
Momentálně je můj primární iPad Mini (nic to neváží a v tašce o tom ani nevim, což je super), ale tim, že mám pořád po ruce telefon s velkým displejem, vytahuju Mini z tašky čím dál míň -- v zásadě na čtení časopisu nebo příležitostný video doma na gauči nebo pokud potřebuju na cestě napsat víc než odstavec a nemám po ruce laptop. Plus výborně posloužil jako hotspot na dovolený.
Už co jsem pořídil 6+ si říkám, že příští iPad asi budu brát větší (zvlášť se split screen mode v iOS9), ale taky mi těch skoro 13" přijde jako moc, když to nepotřebuju na nějakou specializovanou činnost.
Takže zatim to vidim tak, že tomu dám rok, než ten novej displej přijde do desetipalcového iPadu Air 3 :-]
Ale nějaká malá pravděpodobnost, že mě to naživo uchvátí, asi existuje.