• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    BRAP242: Sygic
    APH
    APH --- ---
    KAZATELL: outlook policy, bez toho outlook account nejede, newm, ci sa da zmenit na exchange, ak ano, je toto zle forum
    ARAON
    ARAON --- ---
    CROSS: Já vlastně nevím. Já mám 3G iPad. Ale už jsem navigoval i z iPodu, kde to fungovalo tak, že pokud jsem připojený na WiFi vyhledal trasu, navigovalo mě to normálně až do cíle.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    dotaz jde nějak udělat aby po mě ipad nechtěl každých 15 minut heslo? pochopil jsem ze to dělá outlook, resp. pracovní email, ale nedá se to udělat tak aby se heslem zamykala jen aplikace?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARAON: Waze je offline a pro iPad?
    ARAON
    ARAON --- ---
    BRAP242: Já používám už léta Waze.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FRANCIMOUR: koukam na to - sice to nevypada jako ty nokia here maps - ale na navigaci to postaci. Diky!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BRAP242: Lidi u nas v praci podle toho jezdi po celem svete, tak hadam ze dobre :)
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FRANCIMOUR: maps me pouzivam - akorat nevim jak moc dobre navigujou. google maps nejsou offline. Nicmene vsem diky!
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BRAP242: Co google maps?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BRAP242: Treba? : MAPS.ME – Offline Map with Navigation, City Guide, GPS Location, Subway Travel and Driving Directions od vývojáře MY COM
    https://appsto.re/cz/A53BE.i
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Zdar, nemate nekdo tip na navigaci pro iPad? Here maps nemaji nativni aplikaci pro ipad (a vypadaj debilne)
    KICHI
    KICHI --- ---
    VACA: že by se na cestách nedostal k ŽÁDNÉMU kompu? Nemusí být jeho, stačí tam mít iTunes. Bude muset komp autorizovat (celkem na jedno Apple ID lze až 5 kompů) + se zalogovat do obchodu. Stačí se z účtu potom odhlásit a je to. Pokud by měl špatné spaní z toho, že autorizoval cizí počítač, tak myslím, že nemusí.... bez Apple ID + hesla to je k ničemu. Kdyby se autorizace přeci jen chtěl zbavit, tak myslím stále platí, že v iTunes app pod nastavením účtu lze kompy odebrat, ale to až poté, co se využije všech 5 autorizací (pak se dají všechny hromadně odebrat).

Takže je to prosté:
    - na iPadu smazat místo, nic jiného nelze
    - nebo na kompu
    - obskurní metodou by bylo si nechat od někoho všechny ty akční aplikace darovat, zaplatit mu za ně a teprve doma si je postahovat (redeem)
    - jestli brzo nepůjdu domů, tak vymyslím ještě nějaké řešení, kde bude figurovat Ježíšek s Mrazíkem ;)

CROSS: no vidíš, já chtěl dát původně 3 :).... koukám, že na tom je něco pravdy, že v tvé nové domovině jsou známí jako šetřílci :D
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: asi nejakej iracionalni Apple fanatik... uz jsem si zvyk:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: já bych zase šetřil otazníkama :-]

Jinak nevim, kdo dal WERTovi mínus, ano, v dotazu zaznělo, že to chce koupit přímo na iPadu, a komp to teda asi neřeší, ale smazat je naprosto věcná rada. Smazáním nainstalované aplikace tato z účtu nezmizí, i když samo jde o data (ale co třeba knihy a podobně), takže pokud je dotyčný gamer, prostě si smaže starší hry a hotovo. A bude šetřit na větší stroj. :-]
    KICHI
    KICHI --- ---
    Co je to tady je za haluze v názvu, že bude klid až do září :)
    Aby se někdo nepřepočítal..... já bych to přepsal na "iPad | klid až do září ??"
    AILAS
    AILAS --- ---
    VACA: Nákup jde před stahováním ne?
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: jj ja jsem mu řikal že ať to pokoupí na kompu, ale on že je pracovně na cestách a že ke kompu se nedostane dřív než skončej akce....

Takže jedině něco odmazat, jiná cesta v padu není...

Ok děkuji za odpověď
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: muze neco smazat, nebo to koupit na kompu...
    VACA
    VACA --- ---
    Taky bych měl dotaz. Kamarád má problém že chce nakoupit nějaký aplikace v akci přez appstore přímo v tabletu, ale appstore mu to nedovolí protože nemá dostatek místa v padu... Jenomže on by si rád nakoupil nějaký applikace (hry) který jsou teď v akci a měl je na svém účtu pro pozdější instalaci...

Jaký jsou možnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam