• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    DR_K: jasne, podobne se to da resit nejakym dropboxem nebo libovolnym coudovim ulozistem.
    DR_K
    DR_K --- ---
    pro ty, co vazne neradi itunes na PC, objevil jsem pred casem paradni hw + sw kingston mobilelite. vyresilo spoustu trapeni :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Když už jsme u toho, nikdy jsem s iTunes na windows neměl sebemenší problém.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Jo iTunes na windows jsou na prd co sem mel moznost videt (nastesti me to netrapi). Ja bych si tipl, ze tam bude mit i vliv takove to klasicke "na spatnych zakladech dobry dum nepostavis" ;)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PHAILO: jasne. Na macu jsou v pohode.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KALIBAN: To myslíš zřejmě verzi pro Windows?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Byl mi doporucen nplayer a musIm rict ze to je prehravac, kterej splnuje vsechno co od nej chci, dokonce i ve free verzi, takze super.

A jde to i bez itunes nastesti, mam proti nim to ze mi zerou hrozny mnozstvi prostredku a kdyz jsem je pouzival, padaly a celkove se chovaly jako software nejakyho ukrajinskyho studia z garaze...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jsem taky pro infuse. Můžeš browsovat síťový složky a stáhnout to z nich. Jen ta Wi-Fi na iPadu není úplně top, takže to trvá o dost dýl než přes kabel.

Jinak nevím v čem je iTunes takový zlo, když je knihovna prázdná a jenom by se používalo na přesun souborů? Rozumím, že to někomu připadá jako bloatware, ale i tak je to nejrychlejší cesta jak tam ty věci nahrát... Schválně by mě zajímalo, jestli waltr potřebuje mít iTunes aspoň nainstalovaný. Dřív se iPhone nebo iPod bez iTunes na PC ani neukázaly kvůli driverům...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Já tedy používám infuse pro a to umí i stáhnout video do offline z plexu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    A otevřít video přímo z linku například na Dropboxu? Dělám to takhle s knihama.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Mam ji na iPhone 6+ a docela na ni pracuji, mam ji od vydani 6+ (takze vlastne necely rok a pul) a uz maji 3. design fullscreenu (postupne zavadi novy, lepsi).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KALIBAN: PlayerExtreme (https://itunes.apple.com/us/app/playerxtreme-media-player/id456584471?mt=8)

Nahravat tam jde pres http musi byt v tu dobu pustena appka v telefonu. Navic ta appka po zaplaceni premia (0.99e za 1 feature, nebo 1.99e za vsechny jednorazove) umi tahat data ze samby (takze si na pocitaci das sdilenou slouzku a tahas si to v telefonu primo, muzes i streamovane poustet).
    CROSS
    CROSS --- ---
    KALIBAN: ten Waltr bývá v různých promoakcích poměrně často, kdybys na něj narazil (mě stál asi $10), tak prostě to je funkční a rychlý. iTunes na Windows jsem nikdy neviděl, ale nic dobrýho jsem o tom neslyšel, to jako argument úplně chápu. (Jinak teda $30 odpovídá asi tak dvěma koupeným filmům, vono je to relativní.)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CROSS: nechci itunes... uz nikdy nechci na PC itunes.. za zadnou cenu. i za cenu koupe androidiho tabletu uz mi na PC itunes proste nepachne, vetsi bullshit jsem tam v zivote nemel.. a to jsem tam mel velky sracky... takze tahle cesta nejde... a 30usd je preci jen trosku hardcore na aplikaci... zkousim nplayer, vlc ani plex mi nedaly to co chci ... ach jo, apple
    CROSS
    CROSS --- ---
    KALIBAN: existují různé přehrávače, do kterých to dostaneš z desktopu skrz iTunes (tím myslím mimo knihovnu, prostě ta aplikace bude mít v iTunes možnost do ní nahrát soubory). Z hlavy si vybavuju myslím AV Player, používá to brácha.

Jiné řešení, co používám já, je Waltr, placená aplikace, která nahraje jakýkoli videoformát přímo do systémových Videos v iOS. Koupil jsem to v nějaké promo akci, jinak plná cena je nějakých $30, což neni úplně málo. To teda mluvim o Macu, ale koukám, že je i verze pro Win.

_________
    Trello neni úplně to, co jsem sháněl (tj. personal database), po rešerši to vypadá, že nejblíž k Bentu je Handbase, uvědomil jsem si, že to byla populární věc už za časů Palm OS. Nicméně stejně pořád přesvědčuju ženu, ať jde radši cestou specializovaných aplikací.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    WERT: hm jeste tam byl pozadavek, aby se to delalo offline, coz jak tak ctu plex, tak nejde :(
    WERT
    WERT --- ---
    KALIBAN: bez itunes to jde pres ten plex, to vlc funguje po kabelu pres itunes/vlc aplikaci
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    WERT: a nahrat tam tam pres mass storage? Jdu to zkusit :)
    WERT
    WERT --- ---
    KALIBAN: VLC, PLEX, ... bude jich vic
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CROSS: co trello?

Jinak mam dotaz, mam ipad uz dlouho jen jako browser a ted bych si na tom obcas pustil nejakej film, je zpusob jak tam dostat .avi film bez itunes a pakmsi ho pustit prosim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam