• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    jeste jeden dotaz kde v pc je ulozena zaloha? a pokud to najdu, mohu ji zkopirovat a nakopirovat do jineho pc a tam dat ipad obnovit?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    jse nejak zaloha co je v pc prenest na cloud? mam v pc zalohu ipadu, ale kdyz ipad lripojim tak to pise ze pro ipad je potreba novejsi itunes, ale v pc jsou podle vseho ty nejnovejsi
    KICHI
    KICHI --- ---
    HONCKA: napiš mi do pošty, jestli máš zájem. Pracuju pro iSTYLE - jsme Apple autorizovaný partner pro vzdělávání. Uděláme ti dobrou cenu a i poradíme.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mate nekdo skusenost s nasazenim ipadu ve vzdelavani? Mame pod spravou skolu, kde chteji ipady, docetl jsem se, ze treba aby fungovaly multiple users, tak je nutne je mit zaregistrovane pod applem jako vzdelavaci organizaci. Je nutne mit hw od nejakeho primo apple storu, nebo staci odkudkoli?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MATESISKO: jj to je presne ono Děkuji
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    nepoužíváte někdo ipad jako "pradcitaci" zařízení? to co mají třeba u zpráv a podobně. Potřeboval bych aby to umelo i něco ve stylu nastavím čas jak dlouho se má text číst a podle toho se rozveceji slova
    VFISA
    VFISA --- ---
    K4N3C: Xcode ho normálně umí, ne? Pak je jeste plna implementace pro linux...
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Napad? Chtel jsem zkusit Swift Playgrounds, ale muj iPad2 jiz neni podporovan.. :-/ Da se to pustit nekde jinde? Simulator/emulator, na macu nejaky vyvojovy prostredi atp.? Pokud melu, tak pardon, ale nechci to hned vzdat :-) Diky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nemáte někdo taky problém s posledním updatem Netatmo? Na tlf v pohodě, na iPadu se prostě nedoinstaluje.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mohlo by se někomu hodit:

Lifehacker Pack For iPad 2016: The Essential iPad Apps | Lifehacker Australia
    http://www.lifehacker.com.au/2016/09/lifehacker-pack-for-iphone-2016-the-essential-iphone-apps/
    TIGU
    TIGU --- ---
    DRAGON: V syntetických testech byl pokles u 64 bitů při upgradu z 9 na 10 v řádu jednotek procent. Na iPhonu 5S je iOS 10 velice svižný. První bety byly na zabití (nepoužitelný task switcher), ale ostrá je supr. Byť tam stále jsou drobné chyby.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DRAGON: iCloud apku neznam, nic takoveho na Macu nemame...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONDRA_99: tak ja mel za to, ze myslis celou dobu aplikaci iCloud. Pres web to tahat nechci, to by bylo pomaly.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DRAGON: Jako ta webova stranka vyzaduje apku?
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: nevim -- ten samej iPad máme doma, ale je na něm pořád devítka, ještě jsem to nezkoušel. Na dva roky starém iPhone 6 plus desítka běhá velmi svižně, ale ten má o rok novější procesor než ten Mini 2.

Jinak princip je stejnej, když upgraduješ systém, zpátky to nevrátíš, ale zatim jsou ohlasy na desítku na starších zařízeních dobré.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONDRA_99: no vyzaduje to instalovat iCloud aplikaci. To uz je jedno, jestli iCloud nebo iTunes, blato nebo louzi :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DRAGON: Tak tady to chce vytvorit album -> nahrat do nej fotky, vytvorit 2. album -> nahrat do nej fotky. Neni to presne to, co by jsi chtel, ale zase to nevyzaduje zadny soft a udelas to odkudkoli.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DRAGON: nevim jak na iPadu, ale na iPhone je iOS 10 sviznejsi, nez iOS 9 (a to uz od bety 3 co jsem presel)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam